Ego bilder haha



Haha hade man tråkigt idag, eller vaaad :D hahah!!!!

Och nej det är inte linser det är min riktiga ögonfärg..
så tack slipper ni fråga om och om igen!


Nu är det valborg, och det betyder F E S T! =) hörs imorgon, antar jag .. ? Puss


















Valborg

Booring, sitter och har skiit tråkigt... hade så tråkigt idag innan jag skulle iväg, så jag möblerade om i mitt kära rum, haha det får vara så för en stund iaf ... skulle egentligen dragit till stan idag med Nadin, men jobb dök upp för henne så det får bli imorgon istället ? ... aja, på fredag är det iallafall valborg, och det är mysigt tycker jag! .. vi har alltid iaallfall nästan varje år, samlats det gäng vi alltid varit från barndomen och vi har dragit på dagen om solen skiiner till basketplanen vid norrgården, spelat basket.. lyssnat på musik druckit och umgåtts! .. sedan har man dragit vidare på kvällen =) mysigt som fan! .. kan inte bli bättre, om man är med dem bästaste såklart!

Denna valborg vet jag dock inte riktigt vad som händer, min ena kompis ska ha fest.. men vet ej hur de blir me traditionen, eller hur vi gör? det återstår att se... vet bara att man måste gå till systemet imorgon om man vill ha dricka till valborg, det är tydligen stängt på fredag ? eller har jag fel.. fick höra det iallafall...


Köpte en ny cam i förrgår, men asso jag fattar nada me den .. går inte ta bilder, går bara använda på msn.. :S fattar som sagt NADA! så om du vet, please help ... vill jätte gärna ha hjälp! :)


Ajuuuste, hahaha när jag var i Solna förra veckan hos min bebis .. såå åt vi ute en dag, pizza .. som jag inte hade ätit på månader asso .. ahaha , såå aah shiiiiiit billigt var det och SVIN gott! .. men fuck va stora pizzorna var haha



Vart fan är tallrikarna?


 


Män, titta hit en stund ;) inse sanningen..

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så.... om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka...;).

,

Yummi! Yummi!

.

Dags att sova, ska till stan imorgon om det är fint väder me min bästaste Nadin..

Sov gott alla, PEEEEEEACE!

Lite stuff



Lite shopping bara, som gör en glad =) .. saker man behöver, sexigt värre ;)


;);)



Mjaou ;) lite sexiga underkläder..



Sköna hotpants, me like.



 Är egentligen ljusrosa, skiit fin!



Random saker , som man behöver!





Sen köpte jag också, ett par leggings ( random ).. sen två st tunikor, fint till sommarn... en tröja över armarna ljusgrå jätte fin! :) ..

päääää

Im back ;) hähähä!  ...
ska fotta allting jag köpte igår när jag och Nadin var och shoppade :) ..
kommer upp i nästa inlägg, kisses!

Gästbloggar'n ;)

Caszandra "VACKER" är bög! Hon är singel;)

Hon är så jävla slöö och orkar inte ens blogga i sin egen blogg, så hon bönade och bad mig att blogga lite så hon inte tappar status..^^

Men skit i det, ta en bärs!



Tankar, men skit i de haha!

Saknar den mysiga närheten från någon man tycker om ... saknar kärlek från någon man tycker om, saknar skrattet tillsammans, allt man hittar på tillsammans... var så länge sedan jag upplevde äkta.
Mamma säger att jag ska inte stressa, det kommer med tiden.. men det finns vissa stunder man bara vill ligga hålla om någon, veta att man har någon där om det skulle hända något! .. visst har jag mina underbara vänner som alltid finns där, men man vill ha de lilla extra visst ? :/

My wife <3




Aja, ska inte sitta deppa... hihihi, imorgon ska jag till Solna ju .. och det kommer hända grejer dem kvällarna framöver kan jag lova er, :) något ni vill veta om kanske ? eller.... aah fast nee ;) Puss på er.

MY FUCKING SOULMATE <3

      

Underbara sol, tack tack! idag har varit en mysig daag ...
har myst hemma me min bebis hela dagen, och slappat.. haha, sen gjorde jag middag till mig och mami ! mums, sen blev jag så sjukt sockersugen så tog lite hallonglass / kolaglass i frysen ... hihii , jag har ju slutat me godis och allt sånt.. har inte ätit godis på 3 veckor tror jag (?) ... men glassen den stod och vänta på mig så fick i mig lite bara,  :)

Solna tomorrow, underbart.. ska hem till min älskling, gissa om jag saknat henne.. ojojoj saknar ihjäl mig efter min soulmate, ska sova där .. vi ska ut på kvällen göra stan osäkert, sen får vi se om jag sover kvar tills fredag till och med, är ju hundledig från och me imorgon till söndag, min bror och hans tjej ville ha Chila då :) så ska passa på att sova borta så mycket som möjligt!
speciellt där hos min baby :)

Blir nog fest i Tensta på onsdagkväll eller så blir det utgång, får se vart alkoholen för oss haha.. men vi vet att alkoholen för iaf oss tillsammans i samma säng på nätterna, :) jag lever i celibat just nu, det har jag inte sagt va ? men så är det iallafall =) hihihi

   


    

 

  


Puss!


.






Yes..

Sammanfattning av min helg!

Hej alla underbara, i fredags så var vi några stycken hemma hos mig.. och några från Solna dök också upp, mycket mysigt.. vi satt drack snacka skit, spela spel och umgicks! sen så drog vi till Näsbydal mötte upp Lillis och några mingla lite snacka skit, sen drog vi till tre kronor mötte upp resten av packet... sen vidare mot Alex hämta några saker, samt träffa Eddie och kramades lite :) sen begav vi oss mot mig igen på morgonen =)

Lördags, så drog jag till Alex drack lite spela spel, sen drog vi till Fredde på fest .. träffa mina babes igen och min underbara Eddie =) , sen drog jag Saro och Alex till centrum .. tre kronor träffa upp folk, senare träffa vi upp Sarah i centrum.. då vi tog taxi hem till Robin Hemland.. mysig lördag :)

























......

Seg segare segast!
dags för dusch... och fix inför ikväll. =)

HEJJA DJURGÅRDEN KOM IGEN NU!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHAHAHAHA SÅÅÅ ROLIGT MAN KAN HA EN LÖRDAG!

Klicka på bilden för att se vad det handlar om,
och jag har skrivit fel på texten..
självklart läser ni från vänster till höger ;)

Enjooy =D






Gårdagen

Kom lite folk hem till mig, vi satt drack snacka skit ... och så, sen så drog vi till Näsbydal och träffade Lillis och c.o snackade lite skit, sen drog vi ner till tre kronor och träffa upp alla igen! .. =)

När det stängde drog vi förbi Alex, då passade vi på att hälsa på bästaste Eddie =) .. sen skjutsade vi Alex till Kimpaa, sen drog vi till miiig...
ja va helt död igår, oouhhhhhhh! haha....


                               

                             


systemet, sushi, fest :D

Dagen har bestått av att dra till systemet och köpt lite dricka , sen så sushi blev dagens middag.. BÄSTAAAAAAAA så jag och Marina åt sushi, nu öppna jag en öl , mummmmmmms! fest på ingång, puss på er alla.


Ken



Vad tycker ni?


Underbara låt <3



Ken Ring, kungen i mitt hjärta!





snark usch blä fy!

Godmorgon bloggen, aah 2 timmars sömn inatt.. om inte ens det? skit jobbigt.. haft en snarkande åsna bredvid mig hela natten som varit förkyld, och jag och folk som snarkar går INTE ihop! fyfan vad jag hatar sånt.. så försökte sova från 11 på kvällen men var vaken till 3 på natten sen somnade jag en timme, sen så vakna jag igen... sen vakna jag vakna somna vakna somna.. hela jävla tiden! sen la jag mig i ett annat rum, jo men då kommer byggjävlarna och börjar borra där nere hos oss.. såklart att gästrummet var över badrummet så hela golvet sängen skaka och kändes som att dem borra i mitt öra.. aja roligt!

Lär sova en stund sen innan jag träffar alla underbara.. helt död , oh yes!!!

nu ska jag äta frukost, och chillnani puss.


Jag har jätte svårt för folk som snarkar, har ni det ?

Älskade sommar välkommen.

Godmorgon sunshine's ! :) sovit gott?
det har jag iallfall .... började morgonen med en morot och ett glas juice haha .. sen tog jag en promenad i sköna solen me min bebis, underbart.. bara mjukis och tröja, inget annat trams! underbart...
imorgon är det fredag, sushi grilla.. mysa me vännerna, underbart! love it...
kan det bli bättre ? NÄÄÄÄÄÄ!




Hörde dock det skulle snöa på lördag :O , nej nej nej!! det får inte snöa...

Love it, dör av garv.. skönaste hon eeeeeeeeeee


Mina älsklingar

 



  

    


    

Jag fick ett samtal från min pappa idag, och jag bara kände hur allt kom på en och samma gång.. jag har 3 bröder och 1 lillasyster , och jag träffar mina storebröder hyffsat mycket.. men inte mina småänglar! dem bor hos min pappa alldeles för långt ifrån mig för att åka kommunalt.. jag saknar dem grovt, när pappa ringde idag.. hade Angeliná börjat på dagis, hon är 2 år... men det kom lite senare, jag blev så glad.. hon får träffa nya kompisar... ha kul på dagis, min lillebror Kim har blivit så stor pojke han är 10 hela år! och tiden har gått så fort, jag fick en klump i min mage att jag inte träffaar dem så ofta, när jag lämnade dem sist .. så började syster gråta och Kim ville inte släppa taget om mig, jag är som en extra mamma för dem och jag är glad att jag fått just dem som småsyskon, jag älskar dem så oändligt mycket, det värker bara jag skriver om det.. jag vill kunna finnas där för dem 24/7 men jag kan inte det, jag satt och tänkte idag.. jag måste faktiskt fixa mitt körkort, att inte kunna åka dit när jag vill skär i mitt hjärta, Kim saknar mig Angeliná behöver mig mer än någonsin nu! och jag vill kunna åka dit när jag vill, men går inte så bra kommunalt... jag vill bara att dem skall veta att jag aldrig kommer lämna deras sida, jag kommer alltid finnas där som en storesyster för dem, dem är mitt allt.. varje andetag jag tar, tar jag för dem!

Har inte träffat dem på 2 månader, och det skär i hjärtat!


Storasyster älskar er sötnosar, jag saknar er varje dag.. varje sekund,minut,timme... ni är mina änglar, mitt blod! jag kommer aldrig svika er, Syster älskar er.


Happy chick'

Nu börjar det bli lite kyligt faktiskt, åt nyss en god middag! :)
vet inte vad jag ska göra ikväll, bliir väl ut en sväng och träffa någon snacka lite skit :)
längtar galet till fredag.. då ska jag äta SUSHI! , bästa .. längtar e så fruktansvärt sugen haha!
hör sushi överallt nu bara för jag är sugen på det, skit jobbigt haha....
men iallafall idag har jag varit ute hela dagen tills nu, legat myst på filtar kuddar.. lyssnat på musik, snackat skit me bruden och bara haft de nice... igår hände en otrevlig sak me min vän, men vi ska fixa det tillsammans.. tillsammans klarar vi allt, right chicks ;) <3

Im happy, det är det bästa... nu e jag lycklig igen, och ingen ska ta det ifrån mig! =)






Sooool!!!!!!!!

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
ni kanske förstår att jag ej har tid för bloggen?


Njuter för fullt ute på baksidan me folket och hög musik ;)


Shottar för hela slanten ;)

 


innan läggdags :p

Namn: Caszandra
Smeknamn: Cash, Cazzi, Cashnation, Cashmoney.
Piercingar:  Tungan, ögonbrynet & näsan.
Tatueringar: Ögonbrynen & en på skulderbladet
Längd: 1.70
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: Blåa
Är du kär i någon: Nepps
Önskar du att du bodde någon annanstans: Solna
Tänker du på självmord: Nej?
Tycker andra att du är attraktiv: Haha ;)
Vilket shampoo använder du : Olika bra.
Vad är du rädd för: Mista nära&kära.
Gillar du att tvätta: Inte kul nej.
 
Din första:
Operation: Halsmandlarna
Första priset: Fotboll
Första sporten du började med: Konståkning tror jag.
Första husdjuret: Katt
Första konserten: Backstreetboys.
Första pussen : Jag var liten hihi (a) 

Just nu:
Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Ska du: Titta tv
Lyssnar du på: Musik
Väntar du på: Helgen
Tittar du på: Dataskärmen
Har på du på dig: Mjukis & linne
Din framtid: Bo i Thailand
Barn: Minst 2
Giftemål: Nångång ja.
Karriär: Gifta mig rikt ;)
 
Har du någonsin:
Kysst en främling: Haha japp .
Tappat bort glasögon/linser: Nej, har ej de.
Brutit ett ben: Ne.
Rymt hemifrån: Ja
Röntgats: Ja
Gråtit när någon dött: Ja :(
 
Tror du på:
Gud : Vet inte.
Mirakel: Ja
Aliens: Nej
Magi: Nej
Himlen: Ja
Tomten: Nej
Änglar: Ja
 
Senaste:
Personen du tänkte på: En speciell
Du hade sex : Haha inga kommentarer ;)
Drack alkohol: Förra helgen
 
För eller emot:
Långdistansförhållanden: För
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Hemskt bara.
Att använda droger: Emot
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För
 
Favorit:
Mat: Det mami lagar
Låt: Några stycken
Sak att göra: Söka jobb
Dryck: Bacardi Breezer
Bil: Audi
 
Har du nånsin:
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Ja
 
Antal:
Gånger du varit kär: Finns några.
Gånger ditt hjärta brustit: Hmm en gång i think.
Hjärtan brustit på grund av dig: Några :/
Personer från grundskolan du har kontakt med: Många :)
Ärr du har på kroppen: Några stycken
 
Senaste:
Personen du skicka senaste sms till: Sebbe
Personen du fick sms av: Yassine
Saken du köpte: Cigg
 
Övrigt:
Vad har du gjort idag: Chillat i sooolen.
Hur tidigt stiger du upp: Varierar
Gillar du att slåss: Haha nej.
Vad ska du göra ikväll: Ska sova nu (?)
Är du seriös: Ja beror på vad de gäller.
Var har du ont: Ingenstans?
Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händer: Ja
 
Favorit:
Håkan Hellström eller The Ark: Huh? :O
Salt eller socker: Salt :)
Gillar du ketchup: Till mat.
Är du glad nu: Ja  :)
Var du glad igår: Ja! :)
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Hmm, nja tror ej de.
Stockholm är: Föralltid i mitt hjärta
Kan du sjunga: Ja, de kan jag
Mer värt än guld: Kärlek
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Australien
Sparar till: En Resa

sängen kallar...

Har suttit och snackat me folk hela kvällen... ni är verkligen skadade AHHAA!
I LOVE IT!

Nu är det dags för att lägga sig i sängen titta tv, sen imorgon upp tidigt ut i solen och njuuuuuuta!

Ska träffa min älskade Abdou på fredag, skit glad..
var så länge sen, saknar min baby! :)
( en av mina närmsta killkompisar )

Lycka baby :)

 




Nattey alla :D

BÄSTA!!!

Gud vilken underbar dag det har varit! brudarna har varit här, vi har suttit i soleen .. legat på filtar och myst! , lyssnat på muuusik.. rökt cigg efter cigg.. och baara snackat om livet! ... det är LIVET ;)!

Snart är det dags för DH & Cougar town ... sen får vi se vart kvällen slutar :)

Puss på er.

Miin bebis, min älskling, mitt allt :) <3



Chila Vacchi :)
















bad girl.

I know, jag vet jag måste bli bättre på uppdatering.. har bara inte haft lust att blicka åt bloggens håll... men men får väl köra som vanligt imorgon då, 4 - 5 inlägg per dag? räcker de... nu ska jag sova, imorgon ska vi på äventyr om det är lika fint väder som det var idag ! :) Ajdeeeeeeeee nattey ..



 / CaashmööneY <3

Lite bilder från kryssningen!


  Lite bilder från kryssningen i onsdags ;)














Ha ha ha!







....

Hemma från kryssningen, asso säger bara OH VILKET DRAG BÄSTA BÄSTA!
men ska dra till kista nu, hörs mer imorgon puss!

Kryssning!

Hemma hos Nadin nu, och vi har fixat klart oss .. snart ska vi bege oss mot centrum fixa sista sakerna innan vi tar tåget in :) vi e massa brudar och massa grabbs vi ska träffa dära :D nu köööööööör viii =) taggad jag eeeee!
WIHOOOO :D:D

YES KRYSSNING!

Hej alla underbara! sitter hemma hos min älskling nu.. har precis varit och hämtat alla saker till kryssningen imorgon, för imorgon drar vi på kryssning IGEN! ovanligt.. nee det e vanligt för oss haha =D bästa bästa!! .. så runt 6 imorgon kväll så är vi på terminalen =) och så kör vi igen som aldrig förr.. denna gång ska vi fakkkaa uuur... reaggeaton hytten där hittar ni oss brudar ;);)!
vart vi sover, det är en annan fråga ;);) AHHAHA!

Aja snart ska vi kolla på filmer :) sen ska vi chillnani hela kvällen och natten snacka skit ... älskar det, bara sitta snacka me någon man kan prata om allt med är verkligen guld ! :)

Om jag inte bloggar mer, så hörs vi på tors/fre.. beror på hur jag mår ;)
Aja kisses.


En bild från en kryssning förra året;) åkte som sagt runt 10 st ? ahha ..




RÖSTA KLICKA OCH RÖSTA PÅ MIN! :D

Den ser annorlunda ut när du klickar på länken ( den är alltså INTE hel vit ) :)


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


.






It's all about real love ♥


I need you all night long baby ♥



Vad föredrar ni ?
Fast förhållande eller strula runt?


.




true true.

Så viskar han i mitt öra - Du är lika vacker idag som du alltid är. Sedan släpper han taget om mig. Jag tar tag i han igen och viskar tillbaka - är det så du säger till alla?. Han tittar på mig. Först säger han ingenting. Sedan viskar han tillbaka - om du vet hur jag är, varför står du då kvar?


Fyfan vad sant!

mmmmmmmmm

Hej alla underbara! fan vad jag suger på uppdatering ibland... och det är inte OKEJ! , eller egentligen är det okej för det är ju min blogg, jag bestämmer ju om jag ska skriva eller inte.. men vill ju inte göra mina söta läsare besvikna right ? ;) ... iallafall vad har hänt dem senaste dagarna .. hmm, i fredags blev det ju hem till Sarah på förkrök sen utgång... sen i lördags så blev det ju sumpan på en restaurang med min släkt och åt god middag .. firade min 20 årsdag osv osv ! :) sen drog vi vidare till moster i Hallonbergen där vi drack gott vin och skrattade åt allt möjligt.. tog påskbilder och skickade till våran mormor i Italien :) ... sen drog vi hem runt 10 .. då jag drog på en hemmafest hos Ann-sofie .. ytterst mysigt! .. trevligt folk och gott vin till :) .. sen runt 1 tog jag tåget till Vallentuna mötte upp mina älsklingar ( Eddie , Marina , Mickis ) bland annat .. och sen några till :) träffa dem drack öl och snacka skit .. dansa och skrattade, sen drog jag hem ! .. sen igår satt jag och Marina och nörda oss i soffan titta på alla möjliga bästa program som går på söndagar ... mig<3söndagar .. bästa jag vet =) !

Sen runt 11 kom Nadin till mig, så vi tagga på fest i Gribbylund träffa Shady och några till mycket mysigt! .. sen runt halv 1 tagga vi hem, och jag la mig i sängen titta tv och somna .. skit SKÖÖÖÖÖÖÖNT! .. sen jag vaknade imorse och såg att det SNÖADE ???????? OMG :O! jag blev tokig, va äre för äckel land vi bor i???? THAILAND VEM FLYTTAR MED MIG ?? =( .. trött på den här skiten! ...

Onsdag  - KRYSSNING! , taggade vi e brudar ... fyfan vad kul vi ska ha =) längtar galet.. flippnatiooooon =) u name it babe's!!

Nej nu skall jag göra lite ärenden, vi hörs senare Puss!


YES!!!!!!!!!

Igår var en nice fredag, började me att jag drog till Sarah på förkrök med henne och Amanda, aldrig träffat kvinnan förut men hon var hur trevlig som helst :) så det var nice! ... sen runt 11 drog vi ned till tre kronor, träffade alla andra underbara jävlar.. dance and alcohol! ;) .. sen så efter en stund kom Eddie dit min bästaste <3 , så när de stängde så drog vi till donken i Hägernäs jag Eddie Marcus & Saro .. mötte upp Pierre och några till grabbar från Solna där .. så vi käka snacka skit spela musik levde livet helt enkelt :)

Sen drog vi hem, nu ska jag snart duscha fixa mig .. sen tagga me släkten till Sumpan där vi ska äta god middag tillsammans.. fira påsk samt min 20årsdag & min bror 24 årsdag! .. sen blir de hård utgång ikväll !!! GLAD PÅSK ALLA! .. om jag hinner bloggar jag när jag kommit hem ikväll, men nu har jag lite bråttom.. pusskalas <3



Ska sen eventuellt träffa denna åsna !

Nu kommer han hata mig för jag lagt upp denna bild
haha :) pussss


Alla som känner mig...

Vet att jag DÖR för Ken Ring's låtar, jag älskar hans låtar... allt som har med han att göra.. finns ingen bättre inom hiphop världen ( sverige ) enligt mig! han e BÄST BÄST BÄST! .. så äre bara, vad ni än säger ni är bara avundsjuka på att ni inte kan rappa så bra, han e KUNG ... så äre bara :) hähähähä! ... sen att han har pussat mig på kinden förut, det är bara ++++++ poäng ;) ahah .. så tänkte dela me mig av några låtar han gjort, alla är bra iof men tar några bara :)


Sen är jag med i den sista videon om Kelian ;)
Videon e inspelad mest i Vallentuna,
inte i början men alla andra resterande minuter är bara från Vallentuna =)










Onsdags

Godmorgon alla, jag glömde slänga in bilderna från i onsdags här såg jag nu! haha tog bara bilderna, sen jag gick och la mig haha .. men iallafall här kommer dem :)


Jag Isse Marielle & Sara
















Det var lite bilder, kan dock inte slänga upp alla... private private ;) haha!

Nej nu skall jag ner och äta frukost asso, dör av hunger.. peace!


( JAG ÄLSKAR MITT LÄPPGLANS, det är MIN DROG )  sååå snyggt också ;);)

Snart kommer bilderna.. men lyssna sålänge :)


Underbar låt :)

Arash & Thompa :)




GÅRDAGEN!

Ja men eller hur, ångesten kom men nu kan ångesten försvinna (?). Herregud vilken onsdag, började med att jag mötte upp Isse vid Danderyd, där tog vi en buss mot Brommaplan och hoppade av vid Solna C, så vi mötte upp Marielle och vi drog och handlade våran mat vi skulle laga.. FAJITAS! ;) schtekigt! , där satt vi tre drack och åt skiit god mat, rökte cigg efter cigg och bara pratade gamla minnen, nuvarande minnen! ..riktigt näjszt faktiskt! .. sen kom vi till den punkt då Isse blev full, Marielle full och jag galen ? hahaa.. herregud säger jag bara , sen tog vi en taxi till Fridhemsplan till nivå 22 där vi skulle fortsätta vårat krök! , vi drog shottar och drack ooze ! senare mot kvällen kom Saro förbi också :) sen drog vi till Chaplin's och fortsatte kvällen/natten.. mer behöver vi inte gå in på, kaos kaos kaos! men ändå trevligt, tack för igår älsklingar! .. nu äre bara ha ångest och ta dagen som den kommer för imorgon drar vi ett krök igen ;) 

Nej nu skall jag hänga mig själv hade jag tänkt, och äta middag.. återkommer senare med bilder från igår :)

PUSSSSS

RSS 2.0