back home.

Hemma hemma, liseberg var tungt!!... kom hem runt 6 igårkväll.. somnade vaknade 11 idag haha.. snacka om att min kropp var helt mos och behövdeee sleeeepppppp....

nej nu ska jag planera för ikväll, :) Hola!

pussss

Nej skiter i de här, nu blire en fet utgång ikväll ! skål alla... Göteborg imorgon ;)

... ja eller nej?

Ska jag ta steget... att ge någon mitt hjärta (?) .. efter mitt förhållande som varade i 3 år, jag blev så sårad på slutet.. så jag inte visste vart jag skulle ta vägen... har aldrig hänt mig tidigare, men det fick mig att backa jätte mycket.. så efter det har jag inte haft direkt seriöst länge! .. och jag tycker om en kille, och han gillar mig... ska jag våga ta steget ? ... ååh så svårt, som mina vänner säger.. ge det en chans, du kanske ångrar dig...

ja eller nej ... :/



IMORGON :D:D:D:D





Jag är en sån som älskar att åka saker, kan åka om och om igen.. älskar höjder & älskar farter... liseberg e perfekt för mig :) så imorgon hittar ni mig där ... hooola :D


.... flytt till KISTA <3

Godmorgon alla haha.... jag e glad, för jag ska flytta... woohoo .. till KISTA :D bästa bästa ever!
Ikväll så blev jag bjuden på en fest av min vän Kicki hos henne, får se om ja glider förbi en stund
ska ju som sagt upp väldigt tidigt imorgon, åka till Göteborg! .. liseberg here i come :D

Igår var jag och mamma på gröna lund kolla på Heat (?) tror ja dem hette.. helt ok faktiskt, men inte riktigt min grej av musikstil, men grym röst sångaren hade..

Nu ska jag äta något, sen packa inför imorgon ... sen ska jag också få en helt nyyy stooor säng av mamma när vi flyttar :) tack bästaste mamma! ...

PUSS PÅ EER.

Caaashmooney.


header? någon? ...


Hej alla underbara.. satt och funderade, dags för en ny header kanske (?) någon som e bra me header's? skulle uppskattas grooovt.. annars är det bra me mig! livet leeker... jag och mami ska flytta nu har vi bestämt oss, bort från Vallentuna... äckliiga förorten där det är varje helg bråk blod och oroad.. jag kan inte känna mig säker längre när jag går ut här... jag mår dåligt.

Jag och mamma ska på lägenhetsvisning nästan varje dag nu! ... och ikväll blir de Heat på grönan, sen torsdag blir det Göteborg till liseberg... sen gaypride me mina finaste på söndag! längtar =)

Italien snart? .. muurmur, saknar dig och din maat haha =) ti amoooooooo.




tack sötnos.

Likt en stjärna kan glimma och lysa så kan du
göra det med du lyser och glimmar som den
underbaraste skatt...
Du lyser upp himlen för mig varje natt...
Du skiner så starkt med din skönhet och
harmoni så att solen inte mera skulle behövas
för att lysa upp denna jord...
Du är den gudinna man inte kan förklara med ord

.

GREASE! världens bästa låt ... jag blir kär så fort jag hör den... och den som går i högtalarna är Grease megaremix , såå jävla grym låt ! :)

Nu står jag och kära mami i bostadskö runt om i stan.. är så jävla glad! vi ska äntligen flytta från denna skithåla.. bryr mig inte om jag flyttar med mamma, jag trivs me henne .. och vi söker minst en 3a .. så vet ni något så hojjta till skulle betyda mycket... hejdå vallentuna, heelloo sthlm city ;)


btw .. jag e lycklig :)

mhm...

Damn va varmt det är i Sverige, vi har 33.5 grader här i sthlm och jag dör av värmeslag... har duschat i ISKALLT iiiskaaallt vatten idag, och jag bara stod där och njöt! ... kan ej bli bättre :)

Igår så drog jag Sara & Suzi in till Solna och mötte upp Marielle & Mikail... för vi skulle vidare och hinka me allt folk där i Solna som vi hade planerat, så vi möter upp Gaith och Rubar och några utanför parken i Solna.. sen de blir lite tjaffs och sånt.. orkar ej gå in på detaljer, mer än att jag Gaith Sam Hassan Marielle Sara & Suzi tagga till Rålis.. badade drack lyssna på musik och njöt av kvällen så mycket som det gick.. var underbart <3

I helgen så ska min kära vän Kicki ha 20 årsfest i en lokal i Norrgården, Solna folket ska komma på fredag hit, så får se hur de blir :) men ska absolut dyka upp och ge henne en fet kram och en kyss ;) grr!






Nej nu kurrar magen för fullt, mamma gör god tacos där nere.. mums! hörs alla godingar.


sol

Jag & Suzii baby ska dra ut senare ikväll .. ta me oss filtar, dricka och bara vara helt underbart... så får vi see om törstiiga Marcus dyker upp också ;) .. haha ... helt underbart väder, men ville blogga liiiite också :)


En bild från igår :)




Ny bild


En riktig man, låter oss kvinnor visa vilka underbara individer vi är.





... helg

Vad har denna helg att erbjuda? ikväll får jag se inga planer.. ska nog bara ta de lugnt hemma till någon film, mysa och bara vara... annars så imorgon ska jag ut i stan, först ska jag ut me mamma och hennes tjejkompisar.. sen så ska jag möta upp min baby Riad, så ska vi dra ut någonstans vart ? får vi se :) .. vad ska ni göra i helgen? mina trogna läsare, som jag såg har stannat kvar även fast jag ej bloggat på en månad :O haha =)


Haha en bild på mig från Jönköping :)




Ni är bäst, ... ciiaao.. <3


Lite bilder ...




Jag och bästis <3





















Peejjzzz bitches


Long time no see

Oj nu var det ett BRAAA tag sedan jag bloggade, haha :) jadu vad har hänt i mitt liv.... jag har solat , fått fäärg.. varit ute me vänner på myskvällar .. clubbat.. varit i Jönköping, sedan hände en tragisk grej, var tvungen avliva mitt allt .. min älskade hund Chila :'( .. <3 Vila i frid min finaste <3

Iallafall, boys boys .. are my toys toys :) haha .. nej men det finns en liten speciell kille där ute... längtar :)

26/6 - 10 .. lämnade du denna underbara jord, hoppas du har det bättre i himlen ..
kommer alltid älska dig min finaste finaste finaste bebis.. <3




 Peace

RSS 2.0