...

Fuck it, nu e allt skit .. verkligen skit, jag kan inte lita på dig något mer.. förlåt , men du har gjort det för svårt.. med allt som hänt och vad jag sett vad ska jag tro ? ... im sorry babe!

nej nu ska jag fortsätta se på into the blue på 3 an, grymt bra film! sen ska jag sussa, ska kanske med Camilla till täbban imorgon, och shoppa lite mer :)
 
puss så länge.


  Miss you honey, kom hem :'( såå tomt utan dig, och jag behöver dig vännen .



 / C

Sånt som ...




Sånt som inte händer i min värld ;

Chila blir tillsammans med Andreás , dem skaffar hundbarn tillsammans och hon tar farväl av mig och tackar för åren jag funnits där för henne, men beslutar att Andreás är den rätta och att dem ska gifta sig (?) , jag går runt i min villa själv och har ingen att prata med eller att gosa med? :O

När jag tagit körkort jag börjar åka runt i volvo 740 ? och tycker jag är skit ball och hänger på alla andra coola killar som inte har råd me andra bilar och gasar och stylar för alla och kör runt runt i Vallentuna centrum.
HAHA YEAH RIGHT LÄR JU HÄNDA ;)

Jag
sitter och sörjer för att M J har dött och åker ner till hans familj och blir deras slav för jag avgudade han så mycket, ger dem alla mina pengar och överger mina vänner till dem för jag älskar hans familj så mycket (?)      
 HAHA ALDRIG I HELA MITT LIV , BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ , peddo.


Jag säger upp min vänskap med alla mina vänner för min pojkvän vill att jag bara ska ha tid för honom och att jag ska bli hans sexslav, jag tackar självklart ja och säger hejdå till alla mina vänner som varit i mitt liv i 19 år, börjar sedan min resa som hemmafru och pussar gärna hans fötter när han vill (?) ..
 
haha aldrig i hela mitt liv, kan säga att jag aldrig kommer sjunka till den nivån, jag e för bra för att vara en sån hoé ;)



 / C


förra veckan ;

Var jag & Chila bland annat på ängen & hos Andréas och hälsa på .. samt vid sjön och myste me massa folk .. såhär såg det ut ; inte det bästa bilderna, men orkade inte ta så mycket.. så det får duga :)

På ängen ;

Min busis älskar att springa runt fri,  LOOOVE YOU !


 


jaga lite hundar ;)


 





 

Sen bar det av till Andreás för att hälsa på han litegranna :)

Dem trivs som pärlor ihop, undra om det kommer bli dem två tillslut :O (?)




 
Sen mot kvällen bar det åt till sjön med massa folk , då vi skålade & hade det gott tillsammans hela natten


haha bilden är inte den bästa, men om man kollar noga så ser man Andreas & Fredrik :) hihi




Sen orkade jag inte fota mer haha :) njöt av sällskapet och hade det hur kul som helst me alla <3

 / C

help!

Någon som kan fixa en fin design åt lilla mig? :) & någon som vet hur man lägger upp videoinlägg.. skulle vara jätte snällt :) 


 / C

min baby

Lite bilder från idag på min kära sötnos jossan :) hähäh , haha vill tacka för du stod ut me mig en hel dag i täby centrum, inte många som gör .. hmm gumman, hur många affärer besökte vi FLERA gånger ahaha :$ :) love you baby.

   

 / C

shopping





skit fint, har testat klänningarna Ay ay ay, riktigt fint äre ;) ... formar överdelen perfekt mums så fina dem är!! :)

Leggings : Bikbok   vanliga, två för 99 kr och siden 49 kr st

Bikini överdel : H&M   ,  79 kr

Söta tunikorna / klänningar : Lindex,   129 kr st

Toffsar & Spennen : H&M , 19.90 kr st

Fina glitter pennan : Lindex,
   69  kr


home.

Hemma igen efter en långdags shopping med Josephiné, skulle bara handla lite saker till mami i present yeee right ahahah :D lär ju hända, när man har pengar så shoppar man.. shoppade jätte söta saker idag, ska ta kort på allt sen och lägga in i bloggen så håll utkik ;) .. just nu, ska jag fixa lite saker ..puss så länge.

 / C

Mot Täby

Är uppe nu, ska ner fixa frukost , klä på mig lite , ut me vovven.. sen åka me Jossan till täbban :) <3

    

hörs när jag kommit hem,  puss..

/ C


:)

Dålig uppdatering , blööö .. ligger just nu i min säng och kollar på beck filmen på 4an ! :) finns inga bättre filmer än beck, me loves it.. imorgon ska jag och Josephine till täby centrum.. hitta en fin present åt min mami, och sen shoppa lite till mig själv :) underbart! <3 .. sen får vi se vad kvällen erbjuder :) jag tror det blir massa kul imorgon kväll :) det återstår att se .. wiihoooooooo puss så länge & godnatt, om jag inte bloggar mer idag.. <3

Världens sötaste Josephiné, min ögonsten <3


 / C

mami´s födelsedag.

Sommar och sol ,  fyfan vad det är schteek hett här hos mig! håller på och dör ... var nyss ute på en promenad me min vovve, trodde vi skulle dö när vi var ute! hon är lika utslagen som mig.. hon vet inte vart hon ska ta sig till + att hon är svart också ! :/  asso svart päls hähä... så det är extra varmt! ... nu idag fyller min kära mami 51 år! och vi ska hurra för henne tycker jag, hon är en fantastiskt kvinna med båda fötterna på jorden som man kan bli lite irriterad på ibland ;) grrrr! men men hon är fantastisk! inge snack om saken, så grattis mami :) höhö ...



Nej nu ska jag ut i solen igen och pressa , om jag orkar? det är för varmt ärligt talat.. inte kul okej om det fanns hav att svalka sig i .. damn ja tror ja dör?

 Puss så länge.

 / C

dags igen ;)



Sommaren - Vem kunde ana att det kunde vara såhär underbart skönt i Sverige? det känns verkligen som utomlands, gå ut sent på kvällarna i linne? helt underbart! :) .. det jobbiga är att man vet inte vart man ska ta vägen när ens rum är som en bastu haha :p

Italien -  Har bokat min resa till Italien nu, åker 6 augusti och är borta en vecka!, åker ner med bror Riccardo och hans flickvän Ann till min mormor 1 vecka, sedan åker jag hem då dem andra åker vidare till Sardinien som också ligger i Italien. :)

Sommarkvällarna - Verkligen underbart njuta av vädret så länge, sitta vid en brasa vid sjön mysa med kompisar eller sånna kvällar man bestämmer sig med sina brudar att ta några glas vin hos någon på balkongen och sedan bege sig
vidare.. eller varför inte bara ta några glas vid brasan och sitta och mysa under en filt resten av natten? UNDERBART!



Bästa vän har lämnat mig -  Hon har verkligen åkt till Libanon och det suger :'( , och idag har hon varit borta 1 vecka redan :O helt sjukt vad tiden går fort.. tänker på henne varje dag, och jag vet att hon läser min blogg & jag vill bara berätta för dig min älskade bästis! du är mitt liv , och jag kommer vänta på dig tills du kommer hem.. I love you .

Falskhet  - Folk som bara ljuger & ljuger hela tiden, jag menar vad är poängen? jag får alltid reda på sanningen.. sist var ikväll, jag fick ut det så fort från en person.. hur orkar dessa människor hålla på? jag förstår inte .. fy & blä.. skjut hela bunten?

Falska rykten -  Där har vi något jag verkligen hatar med Vallentuna, det är såhär för folk som inte varit i Vallentuna eller hört talas om det. I Vallentuna snackas det väldigt mycket bullshit och säger du något i förtroende till någon så tro inte att det stannar, det är ute på mindre än 1 minut till hela Vallentuna, och med det.. falska rykten det jag ville komma fram till.. jag hörde en grej igår av min vän som jag blev väldigt upprörd av, usch säger jag bara.. ville bara spy! .. hur kan ens folk säga sånna saker? det är hur jävla sjukt som helst.. GÅ OCH DÖ!



irriterad

Nej blev inge brasa vid sjön ikväll, det knasa sig lite me saker.. men är jävligt irriterad just nu!, hatar när folk ljuger och snackar blaska... vänta bara! ..   har ingen lust att blogga just nu,


men vet någon hur man lägger upp filmer på bloggen??

spanks ' <3

 / C

bäst

Helluuu bloooggiishen! ;) hähäh... vad händer dåå? det är sjuukt varmt , både jag och chila får panik vi vet inte vad vi ska ta vägen ahaha! .. nu chillar jag ska strax ta en kall dusch , mysigt! sen ikväll är det snack om att vi ska dra ner till sjön och fixa brasa me massa folk .. chilla och bara umgås!   =) ... så skönt ute, så varför inte? ... vad ska ni göra ikväll?
puss så länge.

Haha, jag och Marielle @ grönan 2008? :)

 

 / C

lycklig.

Godmorgon bloggen,  vaknade för en halvtimme sen ungefär!, soolen schteeker på som fan här i kära Vallentuna , ska strax ut med vovven till ängen och ha picknick och mysa hela dagen ! :) hihiii vad ska ni göra denna underbara dag?

Igår : Jag gick hem till Mia och dem satt och körde ölspelet och förkröka, jag har inte varit taggad på hela dagen så jag drack typ bara 2 cider och 2 öl på hela kvällen/natten.. för jag inte orkade efter jobbandet.. men sen drog vi till mig, satt där till 2 inatt.. sen vare bara och dyka ner i sängen och sova runt 3 blev det av! .. men nu är jag uppe, och eftersom jag inte drack så mycket igår, och blev inte ens påverkad alls så mår jag bra och är pigg :) nu ska det ut och solas!! puss så länge.

 / C


mums!!

Vi har ätit god middag, för vi har våra gäster här och så kom min bror Riccardo & Ann på besök så vi har grillat flintastek och ätit gott tillsammans ute i den otroligt varma luften!, nu har jag duschat ska fixa mig och sen ut me hunden, sen ska vii hem till Mia och förkröka lite , sen får vi se vart de bär av :) antingen till mig och festar me folk .. eller så får vi se :) den som har mitt nummer får reda på det :) Puss så länge, ha en trevlig lördagskväll <3

En bild på mig och min fantastiska vän Malin :)



 / C

=)

Hemkommen från jobbet runt 8 imorse, mamma hämta mig så drog vi till staatoil och köpte färska nybaakade mackor :) så nu har vi ätit , och jag håller på städar övervåningen och mamma undervåningen! vi får gäster klockan 11 .. och då ska allt vara fint :) har precis satt upp mina studentsaker och min italienska studentflagga på väggen... ställt undan alla flaskor med vin champagne jag fick också!! ... dags att fixa i rummet .... ikväll ska vi ha kul alla :) ... puss så länge.

 / C

yesbox.

Kom hem från jobbet tjugo i 8 imorse, mami hämta :) hihi.. FAN VAD ONT JAG HAR !! mina fötter.. runt hela mina fötter har jag skvasår, kan inte gå gör så jäävla ont! , men iaallafall .. ikväll jobbar jag igen, samma tider 16.15 - 7.30 imorgon bitti! så ikväll blir det ta de lugnt, titta fotbollsmatchen och äta chips ;D hahah!! .. lugn fredag för mig? hur blir eran fredag? ..

I Onsdags iallafall drog jag till Marielle i gärdet, och vi fixa oss sminka oss förkröka bacardi shotts och drack öl :) innan vi begav oss mot skogås runt halv 12 , som jag önskar att jag inte gjorde.. shit de lååg åt helvete :O vi kom dit och allt krascha! .. så vi drog in till stan igen, och vi var svinhungriga .. gick runt o leta öppen mcdonalds, men kom sen på att det var en donken öppen vid kungsträdgården så vi gled dit .. handla massa mat! , sen kom Tobbe hämta oss runt halv 4 på morgonen hah!, så drog vi hemåt!! ... lyckad onsdag kan jag ju inte säga direkt, men glad att jag fick umgås me min nära vän Marielle eftersom det var så länge sen vi gjorde något tillsammans!... nej nu ska jag hoppa in i duschen, duscha massor och sen lägga mig i sängen och vila lite.. är himlans trött! , puss så länge.


 / C

jobb

Nu drar jag till jobbet, kommer inte kunna blogga mer idag.. för jag slutar 7.30 imorgon bitti! :) .. finns på mobilen annars, hähä .. berättar om gårdagen imorgon! :) puss så länge.

 / C

yes babes

Ut med hunden ... och se att jag får me mig allt till gärdet, för där sover jag ikväll hos min vän Marielle :) sen ska vi till skogås ikväll... finns på mobilen, annars alla ha en toppen onsdagskväll :) puss så länge.

   

Dags att fukkkaa uuur bruuuden ;)

 
 / C


hihihi :D

Kom precis hem från att varit på ängen sjukt många timmar :) har variiit sååå skööönt !! , jag & Andreas var där med Chila sen dök Marielle upp :) så vi satt chillaa , snacka skit lyssna musik medans mitt busfröö sprang runt lekte med andra hundar samt att vi kastade bollar som hon hämta ! :) nu sitter vi hemma hos mig och jag ska raka hans hår sen ska vi äta middag, sen ska jag dra in med Marielle till Gärdet och fixa oss ,sen ska vi till Skogås träffa några.. Danne blir 20 idag så vi ska väl förbi säg grattis :) sen får vi se ! :) ska iallafall sova hos henne ikväll i gärdet .. sen imorgon 16.15 ska jag jobba till 7.30 dagen efter... nej nu ska jag fixa sallad och lite annat .. sen ska jag fixa mig och dra mig ! kanske hinner blogga en snabbis innan jag drar ! annars ha en toppen onsadag! puss så länge.

 / C


suck

grrrrr, har fortfarande inte fått upp sömntutan... snart åker jag hem till han och hoppar på han! .. ANDREAS UPP!!!!!!!!!!


haha han e uppe, nu jäävlar ska vi ut och leka me chilääääääääää :D
puss på er alla.

 / C

sol :D

Gomorgon bloggen ! :) hähä... ska snart ta en snabbdusch och lite käk sen ut och springa och leka me min bebis på ängen nere vid aerosol, Andreas skulle med mig och leka men han har såklart INTE kommit upp ur sängen än.. smsat och ringt som en galning.. jääävla latmask visste det aahah!... nej nu jävlar ska det bombas igen! , hörs när jag kommit hem .. puss så länge.

 / C


världens bästa bröder ;

Jag har världens bästa bröder! , finns inga ii heeela världen som är så bra som dem är... så mycket som dem ställer upp för sina lillasyster '' mig '' .. finns inte ens ord för hur mycket kärlek vi har i våran syskonskara! ...  ni är mitt liv , självklart mami och mina andra syskon med.. men vi är en trio!... våran midsommar äägde sönder, tack för allt även om jag fick ta hand om er haha :) så var det den bästa midsommar jag upplevt!! .. öregrund it´s the shit babes :D

Riccardo & Rhobin , tack för ni gör mitt liv bäst ! <3<3<3






lite bilder från midsommar, dock inte alla :)

 



 










yes

Lördags ; skrev ju att vi skulle vara hos mig, dricka och bara ha kul! .. men så blev det inte :) Jossan kom hit till mig, drack drinkar med mig och mami.. sen drog vi och mötte upp Lillis & dem , och drog på fest hemma hos Victor! ... vi mötte också upp eddie abbe & max i centrum ;) dem följde med haha! .. vi hade det trevligt, satt mest ner drack prata om allt ! .. sen drog vi hem runt halv 3? om ja minns rätt.. nej ja vet inte faktiskt! .. kvällen var jätte bra :) även om vi kom iväg rätt sent till festen .. men men :) tack alla <3.  Snart drar Lillis Matte Sebbe till Turkiet 2 veckor grrr , haha jag drar också iof men det är i augusti...  men men, får dra och festa rejält innan! ... man har aldrig tråkigt med täbyfolk! nepps inte det inte :) ... haha matte är så sköön, vem kommer du med?,  ta inte me dig någon onödig du vet vem haha.. så jävla mongo ibland :P haha .. nej men du blev bra dragen matte :) ...

Dags för att dra och handla me min mami snart, massa mat och allt till huset !  :) återkommer senare.. har ju lovat er midsommar bilderna :) yes , dem kommer dyka upp idag tror jag om jag inte springer ut på något roligt ikväll! puss så länge

 / C


dålig uppdatering.

Hej bloggen! inte bloggat på länge såg jag nu... har haft mycket att göra, har också gjort massa saker än att sitta inne och dega! .. idag bokas iaf min resa till Italien i augusti, och jag längtar jätte mycket! såå skönt det ska bli ! :) ..

/ C

midsommar 09!

Hellooooo bloooggen :)) .. home sweet home, borta bra men hemma bäst? äre inte så man brukar säga :p haha! , nej men midsommar var helt fantastiskt! underbart verkligen, så jävla underbart folk .. socialt skit roligt! Öregrund bästa stället att vara på , på midsommar utan TVEKAN! .. ses nästa år ;) hähä!.. vi hade 7 kamp.. så jävla roligt , indelade i olika lag.. lala, aah de va riktigt kul faktiskt! , tack Mian & Adde för gästvänligheten! ... =) jag drack inte så mkt, kanske nån öl bara.. fick ta hand om min lillebror? haha yeah right.. min ÄLDSTA bror 29 år snart *host* .. han kunde knappt stå! påtal om min andra bror han var jätte full! men hittade sängen iaf.. som min äldsta inte gjorde.. förrens 8 imorse? hrmm! .. syster finns där såklart! vad annars :) .. ikväll ska vi vara några hos mig dricka och snacka skit.. mysigt! :) wohoo!! men ska duscha och fixa mig nu !. trevlig lördagskväll! puss så länge.

( bilder kommer inom kort , måste förminska! )
  
 / C

midsommar!

Stress stress, som vanligt med mig haha! vaknar upp försent så jag måste stressa istället för att vakna någon timme tidigare och ta de lugnt, och så sitter ja här och bloggar? haha! kan inte svika bloggen inte, inte när jag har så söta läsare =) mums på er ! ;) ... nej men iallfall, idag ska jag till Öregrund med massa folk, fyfaaan vad midsommar kommer bli lyckat ! längtar som fan! ... så nuu ska jag duscha, äta , ut med min bebis på promenad, hem igen .. fixa o trixa det sista.. gå till centrum köpa saker inför Öregrund, sen kommer min äldsta bror Riccardo & Ann och hämtar mig i centrum runt halv 3 - 3 , då vi beger oss dit! .. ikväll runt halv 9 - 9 kommer Lia & Linn dit! då ska vi nog hooka upp och börja hinka redan ikväll ... imorgon smäller det! :D wiihoooooooo,  nej nu måste jag verkligen lägga på ett kål!, om jag inte hinner blogga mer idag, så ha en fantastiskt skööön midsommar och ta vara på er och era vänner!

bloggar mer på lördag när jag kommit hem, och kameran är med! .. nja min mobil, 5 megapixel.. så den duger helt ok till en hel festbilder :D laddar upp dem på lördag, så håll utkik!  massa pussar & kramar 

Tänkte bara ladda upp en gammal bild på mig, Alex, Nadin & Cozma.. var på Johannas 18 årsdag! i think? kolla mig me lugg, cuuutiiiie :D ska fixa igen ? vad tycker ni .... hähä



 / C

yes :))

Nej nu är det dags för tv en stund, :) och mumsa på morötter, det är ALDRIG fel ;) me loves it! .. har jag berättat att morötter är det godaste som finns? och att jag åt 1 kg varje dag förut för det är så jävla underbart ? ;) grrrrrrrrrrr

godnatt , pusspuss


 / C

hähä

Nu ska jag börja packa haha! :) men vad ska man haa mee siig, gamla vanliga of course ;) yeees! nu kör vi...det kommer bli bruutalt roliiigt, fan vad jag ser fram emot det här :D haha! :D bästa faaan

Eftersom Lia & Linn också åker imorgon, börjar vi nog dricka redan imorgon ;) ...
giirls giirls, always have fun :D

Nej packa nu, sen ut o möta nadin! Puss så länge.

 / C


ÖREGRUND!

Hejsan bloggen, har varit sjukt på bloggen hela dagen.. inte gått att blogga alls :S aja, men iaallafall... nuu ska jag börja packa smått, väntar på maten och så... tydligen så ska alla till Öregrund på midsommar, har aldrig firat midsommar där men det sägs att det är fullproppat me ungdomar där varje midsommar ! :D wiihooo! .. Lia & Linn ska också diiit .. ska bli skit kul faktiskt ;D hehe sen ska massa kompisar dit också :O hade ingen aning om ... tror den här midsommar kommer bli askuuuul .. :D  ÖREGRUUUUND   .. HERE I COME!

 
Lia & Linn :) <3



något nytt :) vad tycks?




Mina vänner - Ni är det bästa jag har i mitt liv, om man bortser från min familj .. men dem är också mina vänner , men ni är mina VÄNNER.. haha :)  ... ni finns alltid där för mig, och jag älskar er så jävla mycket.. ni vet vilka ni är, inga nämnda inga glömda. ♥
 
Min bejb - Saknaden är otroligt stark! och jag bara går här hemma och väntar in dagarna tills du kommer hem, men förmodligen drar jag ner till dig 31 juli och är borta 2 hela veckor och har det underbart!, längtar redan av att få se dig! love. ♥

Mitt jobb -  Finns inga ord för hur mycket jag älskar mitt jobb, helt fantastiskt och så jävla kul! det jobbet kommer jag hålla fast vid ett bra tag, tills jag blivit äldre och bestämt mig! tack tack :) ♥





Idioter - Falska idioter som snackar så mycket skit om andra, och kanske andras pojkvänner? usch vilken respektlöshet det kan finnas bland människor, visst alla har sin rätt att säga vad dem tycker.. men är det bara negativt jämt aldrig positivt täpp igen käften istället! lev livet, och gå inte runt och sura ner andras liv för DITT suger.

Småflickor -  som viker ut sig i sin blogg & på andra internetsidor.. fyfan vad det är hemskt att se.. så unga och viker ut sig, när dem inte har så mycket att visa? men trycker upp brösten eller lägger till 3 bh:ar för att det ska verka se större ut? vad gör föräldrar egentligen? usch.. det är pinsamt & otroligt patetiskt! du som förälder har ett ansvar!

Bästis åker -  Min bästa vän ska lämna mig hela sommaren, åka till Libanon.. tro mig det känns så djupt inom mig!, kommer sakna ihjäl mig .. och jag kommer tänka på dig varje dag!, du är mitt allt & ingen kan komma imellan oss.. vi två är en gumman .. Nadin Dib , I love you. ♥


 Hiss eller Diss ?

morrn!

Hej bloggen. blev lite sent igår, gick och la mig runt 3 (?) .. men men, vaknade runt halv 9 imorse utav att Eddie Linus & Niklas står och river våra lister runt fönster  & dörrar.. haha! fyfan dig Eddie grrr :p haha .. men men dem ska bara göra sitt jobb, men ni behöver inte väcka mig för det :O aaha ! .. aja vad händer idag? får se, ska packa lite smått inför min lilla resa med bröderna och deras vänner .. kommer bli sjukt kul!

ska nog också idag boka min frankrike resa .. =) hihi, får se hur mamma gör när hon kommer hem! vad hon tycker :)
annars skiiner solen här i kära Vallentuna, och det är underbart! jag är jätte trött, men ändå inte.. hrmm.. sådär jobbigt ni vet... nej dags för mys med min vovvsing, hon ligger utanför min dörr och kollar med snälla valpögon på mig! dags att pussas lite nu .. :)

puss så länge!

 / C

mhm

Heej bloggen. Just nu sitter jag och bara funderar på allt möjligt.. allt som rör sig i mitt huvud!  vänner på kärleken familjen jobbet och allt.. tänker på min pappa och deras familj hur mår dem? .. det som var det värsta på min student var att min pappa inte ens dök upp, han smsade en dag innan och skrev att han inte kunde komma? men sade inte varför.. till och med min farfar som jag inte träffat på ah jag vet inte hur många år kom och lämnade pengar.. min pappa skrev i smset: hej sassa, kommer inte idag.. men du får din present någondag, kram pappa.  ? ja menar var det allt? din dotter tar studenten, hon går ut skolan.. hon klara det? och hon får det där smset... sen du ringer mig några dagar efter och grattar.. och säger ah jag kunde kommit själv, men orkade inte diskutera me din mamma?.. ofta du ens bryr dig om min mamma på MIN student MIN dag... suck. aja, tur att jag har en sån underbar mamma som finns där jämt för mig, som gör ALLT för mig.. du är min själsfrände och världens bästa kompis!, love you.  Har också världens bästa bröder .. tack för ni finns för mig, ni lyser upp allt.. vad vore livet utan familjen? INGET. Får inte glömma mina små älsklingar som är min familj .. Chila & Timon .. mina älsklingar :)  ( hund & katt ) :) hihih..

Godnatt :)



 / C


bruds

 Lite bilder på mina favoriter i mitt liv, mina bruuuds mitt allt... love uu all!

                                    


JAG ÄLSKAR ER, TACK FÖR NI FINNS I MITT LIV... <3

hihi :)

Sitter just nu kollar runt lite på olika flygbolag på resor till frankrike däremot, och lite annat :) .. snart drar vi ! :) hihi...
längtar något fruktansvärt att bara dra ifrån Sverige.. till värmen sooola bada dricka goda drinkar, shoppa äta goda middagar!! underbaart!! .. längtar verkligen, men tills dess ska jag inte deppa! min mami kommer snart och hämtar upp mig då ska vi åka hyra film och myspys för ikväll ! , det är ju så tråkigt väder.. så man får göra det bästa av situationen ! :)

Ska kanske träffa min bejby ikväll (nadin) .. eftersom jag drar på torsdag och eventuellt kommer hem på söndan.. så ska vi ha en nadin & cazzi dag bara för oss själva! , hon ska ju vara borta så länge.. vet inte hur jag ska klara mig.. har ju iof mina andra brudar att umgås med , tackar gud för ni finns! ni vet vilka ni är.

Nej nu kom mamma, dags att röra sig mot centrum ! puss så länge



/ C

tankar



torsdag drar jag ju till Öregrund som sagt med massa folk ska bli skiit kul verkligen, men det finns ändå något i mig som saknar ...Isse är i Marocko kommer hem i augusti troligtvis om inte tidigare, men vad sägs om att komma hem nu? saknar dig så jävla mkt! det finns inte ord ..  Nadin åker på lördag till Libanon, asso driv inte? min bästa vän lämnar mig, min älskling har lämnat mig .. :( kommer bli helt galen!  en sommar utan dem två som betyder mest funkar inte.. men hoppas Isse kommer hem tidigare, för vi drar utomlands då till Frankrike 2 veckor till hans systrar :) eller så drar vi en sista minuten till något varmt land.. fint hotell, mysiga utekvällar, goda drinkar & bara umgås!
 
       

Jag ska jobba så mycket som möjligt nu tills jag vet hur allt blir, umgås med mamma.. har haft jätte roligt med henne... vi spela bingolotto igår, aah och jag som alltid tror att jag vinner haha.. jag var faktiskt väldigt nära flera gånger :/ .. resor, bilar pengar osv.. fuck fuck fuck!! :( hahaha .. men som sagt, jag tror inte på det dära, jag tror dem har planerat skiten :p ahahha.. 

  Mina älsklingar  (  Isse  &  Nadin  )

    

Öregrund :

     

/ C


alla har sånna dagar.

Alla har sina dagar, idag jag orkar inte bry mig om något! är så jävla irriterad & besviken... känner mig lurad!.. palla, jag är inte dum, sanningen kommer alltid fram... fyfan vad sur jag ÄÄÄR!!!!!!!!!! .. usch och fy! .. nej nu ska jag ut me min bebis på promenad, orkar inte sitta här o deppa och bli arg.. ha ett bra liv.


:'(

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5354342.ab


MARIO , jag tänker på dig .. :'( gubben jag finns här fyfan ... :'(


Mario; D
om högg mig 3 gånger i ryggen 2 gånger i magen o 2 gånger revben, har 4 brytna revben, min vänstra lunga e punkterad, och min matsäck e sydd

:'( jag finns här & jag tänker på dig vännen .. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



hihi :)

Sådär ja, nu har jag äntligen fixat det med lite hjälp från Isse :)  tack hjärtat ! ♥ ♥ ♥

Middagen :  ` MUUUMS :D

  

Fick besök av storebror & hans flickvän med :

Ann & Riccardo :)


  

Och två små bilder på min lilla piercing, inte dem bästa bilderna men dem jag orka ta igår kväll ...

en trött liten sak :) haha

   

 / C ♥

=)

Skit väder, spö regnar & ruuskiigt kallt .. :/ vad är det här? bliiir gaalen! .. vill utomlands nu!, ska till frankrike eventuellt i juli 2 veckor , annars drar vi sista minuten 2 veckor någonstans :) fett mysigt & helt underbart! ...

Sitter och pratar med Isse  på msn, han är i Marocko där det ä 40 grader, och här sitter jag och är avundsjuk :( bläää.. är det här svensk sommar? helt otroligt! aja .. iallafall ..

Lite bra nyheter är att på torsdag drar jag och mina bröder samt massa kompisar upp till Öregrund till Mian där vi ska spendera midsommar tillsammans alla, och kommer åka hem senast på söndag om inte tidigare! .. kommer bli sjuukt skojj, har alltid så roligt med mina bröder och deras vänner .. :) helt underbart! ♥

Ikväll ska jag & mami spela bingolotto tillsammans haha, det är säsongsfinal och vi ska köra för fullt! har köpt dubbel lott, det menas med om jag vinner, så dubblas vinsten hähä :)

Mamma lagade en fruktansvärt god middag ikväll, eller laga o laga.. haha vi unnade oss gott :)  kräftstjärtar, stora räkor, skagenröra, kräftröra & massa paprika sallad tomater osv... underbar middag ♥

ska ladda upp lite bilder snart från min mobil, när jag fattat hur man gör! :/  Puss

 / C

baby.

Skit väääder det är i Sverige, helt ärligt vad är det här :O .. skönt att jag drar i Juli utomlands :) hihihi..
love my girls, snart åker Nadin, fyfan vad jag kommer sakna henne... :( <33 uuusccchhhhhhh!!!!

NADIN DIB MIN BABY!, kommer sakna sönder mig älskling... love you . <3

 

<3



Miss my love



mysig hemmakväll med mamma & eventuellt Nadin :)

Nu ska jag och mamma ha en mysig hemmakväll framför tv:n, för det är nämligen dem bästa filmera EVER på tv 6 ikväll ! :) Rocky filmerna.. såå underbart!! :D:D yeeesss , jag ska dränka mina sorger i chips godis och läsk ikväll .. ibland får man faktiskt :p

hihi, kom på en sak.. ja piercade mig igår haha har inte alls tänkt på det alls :) men det blev ögonbrynet :) blev mycket nöjd.. förutom att kulorna e lite för stora! , men byter sen när det läkt.. för så konstigt ser det inte ut :)





Massa pussar & kramar   ♥



    



  

Ha en grymt bra lördagskväll , för det ska jag ha.. ska du dricka ta det lugnt me alkoholen :)



 / C

yes!!

Förlåt för dålig uppdatering...blääää..
men iaallafall .. nu har min bebis åkt iväg :/ blä :( usch fy ...
har idag shoppat en ny mobil :) nya kläder smink skor osv.. mycket skönt!
ikväll blir det hemmakväll med mamma, vi ska titta på rocky filmerna och mysa med massa gott :) Nadin kommer eventuellt :)

min nya mobil,  love it !! nu har jag likadan som min älskling grrr :) haha!



nivå22 sen vidare

Skit trött, fixad och klar på jätte kort tid! .. jobbat idag hela dan helt slut.. nu blir det stan me folket ! puss

 / C

hähä

För jag har tagit studenten!, blir såå lycklig... men vill spoola tillbaka tiden.. till min studentdag!, har inte haft det bättre! bästa dagen i mitt liv, fyfan vad jag var glad den dagen alla underbara människor !! ÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH!!!!

Imorgon ska vi dra till stan alla clubba & dricka massor haha ! :) min älsklliiing drar till Marocko & Frankrike på lördag och kommer hem i augusti, så vi ska fira han lite innan han drar ! .. =) ... jag ska också utomlands, drar till Italien snart.. och sedan Thailand ... :)

Nadin & Sara drar också snart.. bruudss <333

Imorgon ska jag jobba från 7.30 - 16.15 .. sen ska jag hem fixa o dona, sen drar vi till Nivå22 där kvällen börjar sen får vi se vart den slutar :) hihihi ... pussssssssss


Syskonkärlek till 110 % :D     Rhobin Caszandra Riccardo <3

för syskonen har nu tagit studenten ;D hiihihih



 / C

:)

Hejsan , jag har inte haft tid att blogga på sistånde! men studenten var fantastisk med underbara människor .. kunde inte bli bättre :) tack alla ännu en gång!!! .. nu börjar det verkliga livet! .. jobba och resa utomlands, och dra på festival med mina vänner samt kryssning med mina brudar ! :) underbart!!! =) ...


Min underbara klass ! :) VI KLARA DET!!!




STUDENT 09!!!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN , FYFAN VA JAG ÄR BRA!!!!

    

Haha, bruutal student!! bruuutalt verkligen... tack ALLA som var hos mig och firade min student! tack ALLA.. vi var ett stort gäng! tack tack verkligen ALLA..  =)=)

student? :D

Nervööös kan inte sova, vakna nyss... kan inte somna om!! om några timmar gäller det.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baby.

från Marielle till mig :) det var en kommentar men råkade ta bort :( :p



AAAW ÄLSKLIIING!! fan va glad jag bleev :D
min älskade syster, min andra halva, min själsfrände ! Du har och kommer ALLTID att ha en speciell plats i mitt hjärta också! Du å jag till döden ! Som du söger, vi har glidit ifrån varandra fram och tillbaka, men vi hittar alltid rätt. ÄKTA VÄNNER, eller vad säger man? You and I until death baby ! I love you hun! <3

:):)

Imorgon gäller det, imorgon smäller det... imorgon tar jag STUDENTEN! med världens bästa kompisar! , finns vissa utanför studenten som är mina närmsta också, men jag har inte glömt er älsklingar (: ni vet vilka ni är!! .. imorgon så kommer det komma massa folk hem till min mottagning! , vi ska åka runt flak med min underbara klass samt vänner.. sen ska jag hem mottagningen där alla väntar, mina vänner  & min underbara släkt! :) .. efter det kommer de komma massa folk som ska festa hos mig, hela kvällen & natten.. som jag sagt förut, jag tror inte jag kommer åka in till stan.. för förra året, åkte vi in .. det gick inte komma in någonstans för det var för mycket folk.. så hela studenten var förstörd! , så vi ska clubba på lördag.. och ha en stor fest hos mig på fredag ! :) bara sånna jag känner inga andra.. =) .. underbart!!!
jag längtar så mycket  :)


Massa pussar & kramar /  världens gladaste tjej :)


I love you baby, alla dessa år tillsammans... vi har glidit fram och tillbaka .. men du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.. vi har hittat tillbaka, imorgon på min studentmottagning.. vi ska flippa hela kvällen/natten :) Love you.

Marielle Nilsson Björkman!



 / C

=)

Hejsan bloggen!! , men guud va dålig uppdatering :O ja brukar ju göra flera st inlägg varje dag haha :p men men .. har haft mkt o göra och tänka på den sista veckan!! , imoorgon är det min stora dag min stora höjdpunkt i livet... STUDENTEN! .. äntligen vad jag längtat!!!! =)

Håller på att storstäädar HELA huset, för vi får massa folk ikväll redan .. mina kusiner & moster.. =) underbart.. såå jag saknat dem .. tog en pause nu med lite frukost, sen ska jag fortsätta... har duschat av hela mitt badrum på golvet osv... storstädat mitt rum samt hallen mammas rum... ska börja där nere snart! , va fräscht det bliir.. skönt också att städa när man är ensam hemma.. mamma har nämligen åkt och storhandlat inför min student :) hihihi!!

Längar så mycket till imorgon, det kommer så mycket underbart folk hem till mig... åååh =))

vill passa på gratulera min älskling Sabina på hennes student IDAG. =) grattis stumpan, hoppas den blir så lyckad som den kan bli, trots skitvädret :( ... älskar diiiig miljoner gånger om!!! =) <3333


    Min underbara Sabina :)

   

förlåt :/

Hej underbara blogg ! inte haft tid att blogga idag, har haft alldeles för mycket att göra stress stress... men nu fick jag lugn och ro en stund !! innan jag ska dra iväg på nästa ...  hur mår ni alla? ,

jag tänkte ha en frågestund? jag som älskar frågor, så frågestund för dem som vill :) Puss

en bild från senaste kryssningen har jag för mig, .. vi drar en till 17 juni alla brudar ! som studentavslutningsgreeej ... =)



 / C

fucker´s!

home sweet home.. innan ja skriver vill ja bara klargöra .. alla små h*rungar! håll käften ok? annars ni behöver inte läsa min fucking blogg... och om ja lägger upp bilder på piercing i tungan? .. och de ja vill säga.. det är inte jag på bilden i inlägget '' älskling '' .. så shut the fuck upp snorungar och stiiick.. fan va ni gör mig irriterad!!! vem fan bad er läsa min blogg? vem bad er kommentera? .. jävla pajjaser!

kom precis hem iaf,  idag har vi varit på skavlöten Jag Lakiii Puurple Nadiiiva Saara Sonjaa.. viii chillade , rökte vattenpipa.. fett nice i solen ! =) .. sen vi drog hem alla käka o sådära, sen ja Sonja & Sara tagga ut me bilen.. köpte glass chilla bara.. nu ja e hemma =) underbart!!

På fredag tar jag studenten, och det kommer bli bruutalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




 / C



mysig dag

Hej underbara blogg! , vaknade runt 9 idag.. och sen kom Sara hämta mig och Nadin så drog vi ner till skolan, fixade i våra skåp och lämna iin nyckeln och fick casshhh ahaha :D sen så drog vi och keeeka kebab & hamburgare, dock tog jag bara en tugga av min hamburgare och ja orkade inte mer.. kom hem till en tröttis som låg och sov haha sötnos ! :)

Har precis gjort klart ett arbete som skulle varit inne senast 15.20 idag!! .. vad ska jag göra senare idag? får se :) ta de lugnt.. =)

fredag , är det studenten.. då SMÄLLER DET ;) yeeeeees!!!
 
En liten tröttfiiis =) & en buuusig hund :D

 

jajajajaja klaga inte på bilderna, tog snabbt me min mobil HAHAA ;)
 / C

RSS 2.0