Facelook.

Lite bilder på hur jag ser ut ikväll :) fniss! trevlig kväll alla söta läsare. <3

Partymode ON.



PAAAAAAAAAAAARTY! :D


haha gammal bild, 18 år eller 19? haha vipertiiimeees!

paff paff


Godmorgon

Gooolaamorron eeelleeehhhh ;D !! Uppe me tuppen, vakna till vid 05.00 haha *vilket skämt* ... låg och mös me min älskling, sen gick jag upp drack kaffe, ett glas juice, en macka & en tallrik me lite fil och musli! bra start på dagen. Slängde mig sen in i en varm lång härlig dusch!! gjorde rutinerna man gör hos en tjej ;) sen smor jag in hela mig med bodybutter som luktar helt underbart! rekommenderas starkt, och tro mig den får killarna att ... woooshaa! hehe :)

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska ticka iväg till halv 9, då jag ska åka till Täby och jobba mitt pass. Efter det blir det förbi godisaffären * läs systembolaget * hehe...och sen blir det hem fixa och bädda rent och göra mysigt i rummet, för vem vet vad som väntar haha * skämt o sido * ... sen ladda inför kvällen! vad ska ni göra ikväll ? hemmamys ? fest ? tell me ! Besos.¨


princess sleep.

Sova sova sova... var och kollade på en bil idag, så mami köper den till mig.... har baslåda slutsteg och ska tona rutorna sen får den duga tills jag köper en fin audi! annars ska jag försöka sova nu som kommer bli omöjligt, jobbar från 9-15 imorgon sen blir det hem och fixa och dona! middag och fördrinkar med brudarna innan utgång på Tegel. Ni som har vägarna förbi tegel kan väl hojjta till här i min blogg så kan man kanske ta en öl eller två ihop? Puss på er.

Vilket skämt jag är!

Nu kommer ni tro jag e helt dum i huvudet och ja det är precis det jag är! Går för att möta min mami på ICA för att just handla mat och jag för att handla JUST hårfärg! Går runt inne på Ica, handlar mat och allt som ska handlas betalar.... kommer hem och jaa vad har jag glömt? HÅRFÄRG! det jag skulle ha hahaha.. och jag ska snart äta middag sen iväg och kolla på en bil jag eventuellt ska köpa idag som tillfälle bil tills ja får fastjobb så jag kan köpa en fin fin audi, och imorgon jobbar jag och sen är det middag och party me brudarna ! så får bli på lördag... haha ha tålamod mina fina läsare! jag e sååå DÅLIG! daaaaaaaaaaaaah! ...¨

Vilken färg tror ni det blir (?)

Put a smile on your'e face.


Idag smäller det, idag färgar jag håret... fick lite smått ångest igår så väntade tills idag, när mamma kommer hem ska vi färga! vill ni se bilder sen?

vilken färg tror ni det blir? :)

färga håret.

byebye naturliga fina bruna färg, nu blir det andra bullar.... vad det blir får ni se :)
Ligger och kollar på Jerry Springer, herregud vilket program.... men som sagt hört att det är mycket uppgjort och det skulle inte förvåna mig! :p , sen funderar jag på att gå köpa hårfärg imorgon och färga håret... svart eller rött/svart? hjälp mig kära ni!! daah nervöst! :) hehe ...

dagens fråga..

Vad vill du läsa mer om i min blogg (?) din åsikt gör den bättre.
'




det är dags


När jag tatuerade mina ögonbryn, 3 år sen i mars tror jag (?)

Nu är det på tiden att fylla i mina ögonbryn, dem börja bli ljusa nu .... där var dem precis gjorda, smärta! men så värt det .. :) Nu måste jag fylla i dem igen.... så ja slipper använda pennan för att fylla i, det var ju tanken att jag skulle slippa! men nu måste ja börja me den igen tills ja fyller i dem me tattofärg igen!

mhm..

ooh helloooo :)

Måndag, ligger och myser ...kollade precis klart på tomten är far till alla barnen, lika bra varje gång haha! :) Nu kollar ja lite på Robert Gustavsson, ajuste apropå han... han hade ju premiär av sitt program igår, jag tyckte tyvärr det sög.... vad tyckte ni som såg det (?) ... hoppas det är bättre nästa söndag!

galaxy

Kom precis hem från att ha varit och storhandlat och fick då med mig en ny mobil hem också... finaste ever, kunde inte bli gladare! :) Blev nya samsung galaxy s 2 och den e vit också... pooorrr :D

:)

Schleten lördag, gått till kondis köpt färska frallor gått hem och fixat med god salami på och bara mumsat! tittar på solsidan och bara kopplar av, sen ska jag jobba ikväll 17 - 00 sen får jag se vad jag hittar på, antingen åker jag hem och dör eller så blir det något skoj får jag hoppas! Igår va det bra drag ute, mycket folk och det var trevligt. :) Puss

du du du du ♥


Underbar låt.

Kan inte sluta tänka på dig baby.


babyyyy

Solsidan maraton
helt underbart en torsdagskväll som denna. Imorgon ska jag jobba från 9 - 17 sen är det nog fiiesta som står på schemat :) vad ska ni göra imorgon? Puss.

onsdag.

Mumsdricka (!)

Onsdag och det har varit pissväder hela dagen så man har faktiskt inte haft ork att göra något alls, ligger just nu i våran nya soffa som vi köpte från MIO... stor och skön, men måste sittas in lite haha... ligger snett nu o skriver liksom! Ikväll får vi se vad som händer, något förslag (?) antingen blir det filmmys eller så filmmys.... :)

Word Feud

En stoooooooor kopp kaffe och sen iväg på jobb! :) love my life, men fyfan laddade ner appen word feud som alla har gjort typ ? och blev helt beroende, spelade mot Danne till halv 2 inatt.. heeelt död. Nu e jag död kan jag lova, död död död död! Blire jobba sen dö i sängen! aajde ciaaao.


Tung låt! softa på stationen,inga cash så jag plankar!


Love love, vad tycker ni ?


DJURGÅRDEN!!!!

Okej den där filmen va SICK hell asso! men fett bra, ska ladda ner grave encounters eller va den nu heter, hört att den ska va tung, nån av mina läsare som sett den (?) ... Nya soffan från M I O kom idag också, och den e så fiin, måste ligga in den lite hihi.. så snart e de klart här i lägenheten då ska de bli inflyttningsfest :) tjoho! Ikväll är det derby, och ja hejjar såklart på DJURGÅRDEN vad annars ? haha! go go go.. ta hem detta nu grabbar!



Nån som e grym på att fixa snygga designs här på blogg.se? skriv till mig, skulle uppskattas grooovt! <3

Insidious

Har ni sett filmen ? vad tyckte ni ? jag kollar på den just nu, så säg va ni tyckte!

Hahaha!!


livet är en fest.

Fredags var trevligt då vi var på en fest först i Täby, sen så drog vi ut på krogen! lördagen tänker jag inte ens prata om, gjorde så en kompis.. eller dåvarande vän sjönk till botten i mina ögon. Aja pass på det där, jag lägger inge mer energi på det där! Idag så får jag se vad som händer, :) Imorgon ska jag jobba .... lovelovelove.

Bring me happiness.


Ett tag sedan då jag och mami åt middag på våning 1, kan ju säga att det kostar ju lite.. men dem e fuck inte snåla me maten asso, man kan ha det där till 3-4 matlådor? jisses. God mat, så ni borde testa! Nu blev men sugen på att dra ut käka middag där när lönen kommer, vem är med mig (?) =)

När tankarna flödar....

22 år nyinflyttad i centrum... trivs som fisken i vattnet, älskar mina vänner och min familj.... tycker om en kille, jag vet inte vad jag håller på med, tycker jag ens om han (?) eller är det bara sexet.... gillar jag att vara singel, fast ändå är jag en förhållande tjej har alltid varit! Hittar ingen bra kille, alla är idioter, men han är han bra för mig ? jag vet inte om jag vågar ta steget att se om det kan bli något, eller ska jag fortsätta mitt egna race.... där jag jobbar och där alkoholen flödar alldeles för mycket ibland, Nej jag måste sluta! Sluta tro så mycket, jag älskar alkohol och jag älskar att vi ses! Jag vill inte förstöra något, ska jag berätta för han? eller fortsätta som jag håller på nu? helvete jag vill bara hitta den där rätta, han som gör mitt liv underbart, han som får mig att må bra.... får mig att få fjärilar i magen, jag vill bli varm i hela min kropp när han kysser mig, och den killen får mig att bli varm i hela kroppen när han kysser mig (!) är det ett tecken? annars ger jag upp. Nej jag tar min öl lutar mig bak och drar in i dimman igen.

Jag älskar att dricka alkohol, jag har kommit in i det stadiet igen.... i don't give a fuck, jag sköter mitt jobb.. min ekonomi, så let's fucka ur!!!

I need you.

bloggtorka, vi hörs när vi hörs. Kram.

hahahahAHHA JAG AVLIIIDER!

Haha bäddade rent i min säng, med rött lakan och svart örngott och påslakan! haha frågade sen mamma hur det blev fick svaret : Ser ut som ett porr rum, herregud! hahaha ... ajdeee, jag tog de positivt, så mysig säng.. vi höjjde den också, :) Vill ni se bild på sängen nu? när allt e klart här så ska ni få se varenda del av lägenheten också! promise.... ligger nu o bloggar och väntar på att maten ska bli klar, blir tacos :) yummi! sen blir det dricka öl med några, lill-lördag du e välkommen ;) Puss.

flummhumör

Godmorgon! :) ligger och myser i sängen, vaknade precis ska väl se vart denna underbara dag för mig.....

can you .. ?

Read my lips ...... ;)



Just nu...


Popcorn och filmmys på 6an! ... :)



bring me a answer...

Vad är finast på mig, plattat eller lockigt (?)



Ensam är starkast.

Make peace on earth

Hemma från jobbet, gick bra as usual.... ledig imorgon så får se vad jag hittar på, något roligt hoppas jag annars så blir det nackskott på varenda jääääääääävel i denna kommun! Funderar på att hitta på en hobby att ha något att göra efter jobbet på dagarna och när man e ledig, något förslag (?) Nej nu ska jag spela lite spel mouhaha.. puss så länge alla söta bloggläsare!

.


hjälp...

Nu har jag helt o hållet tappat intresset för att blogga igen...... för att ni aldrig kommenterar, nu ger jag er chansen... vad vill ni läsa om? mer bilder? min vardag? hjälp mig snälla, att hålla bloggen vid liv! Kramar.

Number one.

Lördag : Började hemma hos mig med brudsen, drack lyssna på musik och chilla... sen drog vi ut mötte upp resten av packet på krogen, drack och dansade! runt halv 2 drog vi hem till Danne... fick problem att komma in för porten var låst, vi har inte samma portnycklar... kastade sten på fönstret men ingen respons, sen var hans granne vaken så han öppnade åt oss! och vi gick in till Danne, då han hade däckat haha... så efter många moment vaknade han :) vi drack chilla och dansade haha.. sen drog vissa hem och jag sov kvar igen, vi låg o prata och så... sen efter några timmar somna jag, sen låg vi hela dagen i hans säng till 4 på dagen helt döda och bara kolla filmer o pratade, sen hem o chillade duschade och mös i min säng! :) idag så är jag ledig, ska väl passa på att åka köpa en ny soffa och lite andra saker till lägenheten för sen är det jobb resten av veckan. Ikväll får vi se vad jag ska göra, e sugen på filmmys.... :) Puss på er.

Bakis and all stuff

Hahahahahaha! jag dööööör vilken spårad fredag, as i told ya. Började hemma hos Helena det var jag,Nico,Matte och några till som krökade vi chilla där, sen vi tagga ner till Danne och hinka där ett tag innan vi tagga vidare till krogen... efter mycket dricka och lite innan det stängde drog vi till Danne på efterfest då jag ramlade haha och fuckade min fot men det blev bra efter några timmmar... vi hinka vi hinka... och lite andra saker hände haha, somnade 9 imorse hemma hos Danne... upp 12 då jag Helena Nico Danne Marre drog och käkade pizza och kebab, slitna och mådde skit gjorde vi alla då vi tagga till våning för en återställare, drog vidare och flyttade de sista och blev klar nu! Nu mår jag bra fitt for fight, ska sitta ute vid min baksida med långbord dra ut schysst musik och dricka och sedan blir det utgång med folket!! tagg tagg, fucking sliten ligger jag här me mina festkläder från igår hahaha.... nu ska det duschas ätas och sen börja hinkish!! haffleeeeeeeeee xD ....

Bilder från igår :)
Bootylicious, vilken gött ja har ;O hähä me love... lite sneakpeak på mitt rum ;)

U T G Å N G

Då var sminket klart, ska lägga på lite mer mascara sen är det bra... nu är frågan vad ska man göra me håret? outfit? daaaaaah.... och ja måste till systemet snart, hah stresss...!!!
Treeeeeeevlig fredag :D

Fredag, me like..... and i love you all.

Hemma från jobbet, ska nu slänga mig fort in i duschen duscha kroppen, helt underbart väder.... man dör ju nästan av värmen :-) nu ska vi njuta av det lilla sen kommer snön, hörde att det ska snöa dem närmsta dagarna? men sen står det plus 20 grader i sthlm? vad ska man tro? hmmm... aja, ska duscha fixa mig, sen ska jag och Danne gå till systemet sen hem till Helena och parta ikväll... får se om det blir spontanutgång, känner jag mig själv rätt blir det spååårning ikväll hahhaa! =) Så skönt när man nu bor granne me krogen har liksom KRYPAVSTÅND ;) haha! *skämtåsido* ....
Ska ni göra ikväll? hemmakväll? hemmafest? krogen? :) Tell me. <3


Chill på min balkong förra helgen :)
Osminkad, al natural... :$

Kaffe dusch chiching!


När allt går bra för mig, kan ingen bryta ned mig.

Godmorgon sunshine's! vaknade med toppen humör imorse, allt gick så bra igår.. kan berätta lite närmare vad jag jobbar med. Jag jobbar som personlig assistent som jag gjort förut också för några år sedan, innan dess har jag jobbat inom alla områden typ, men nu sist på hemtjänst! är väldigt likt med ändå inte. Jag behövde bara gå en introdag och igår fick jag vara där själv från 5 till 12 på kvällen! Och hon var jätte nöjd med mig, jag kan inte vara gladare, funkar detta och min andra brukare så har jag ett heltidsjobb! Och det är precis det jag alltid velat ha, men tar vad jag får så jag får in en inkomst, men kan säga att passar jag med min andra brukare också så får jag in en fet lön varje månad *chiiiichiiing* =)
Idag så ska jag börja jobba vid 9.00 sen slutar jag vid 3 och då åker jag hemåt, duschar tar en powernap och vilar ut mig, ska sedan på middag hos Helena eventuellt ska Danne med mig dit ( min granne ) ... sen blir det nog lite partyparty också, eventuellt utgång :) Imorgon så kommer mina tjejjor hit för lite dricka och dem ska få se lägenheten, sen blir det utgång på det!! Vill ni jag tar bilder under kvällen och visar er vad vi gjort? kommentera! 


Nu ska jag sätta på en kopp kaffe, ta en macka och sätta på lite reaggae och bara njuta! ha en toppen fredag alla.

Ni frågade, jag lovade svar ;) enjoy!

Naliie frågar

Vilka bloggar läser du? Vilka länder har du varit i ?

Jag svarar : Hej! :) Jag läser lite toppbloggar ibland och min vän Emstheone.blogg.se kolla in du blir INTE besviken!. Jag har varit i Italien, Thailand och sedan i småländer... ska tillbaka till Thailand i vinter och till Italien. Kram!!'




Misa frågar

Vilket land är din drömresa?

Jag svarar : Jag skulle vilja resa runt i Asien i ett halvår eller tillochmed flytta till Thailand något/några år :) Älskar det landet och människorna som bor där! Kram



Kajsa om 5 snabba.:
Vart bor du? kan du visa bilder på din lägenhet? Ålder? :) Fin blogg förresten!!!! =)

Kajsa frågar :

Vart bor du? kan du visa bilder på din lägenhet? Ålder? :) Fin blogg förresten!!!! =)
Jag svarar : Jag bor i Vallentuna, nyinflyttad mitt i centrum men bott här i 13 år! Bilder kommer när allt är på sin plats, ni e många som vill se :) Jag e 21 .. fyller 22 i mars *ÅNGEST* Tack så mycket!! :)
Karin frågar :

Har du din naturliga hårfärg? :D
Jag svarar : Hejsan, ja det har jag! :) många tycker den e jättefin och att jag aldrig ska färga, gillar att färga svart på sommrarna när jag e brun annars har jag min hårfärg kvar, så mycket hår så dyrt o färga :p Kramis!





Jossan frågar :
Hur gammal e du?
Har du nån pojkvän? :)
Jag svarar : Hej Jossan! Jag är 21 år, fyller 22 i mars... hehe :/ Pojkvän kan jag nog inte påstå riktigt än, men en liten fling har jag nog.. eller fler ... hahaha :) kram!!



Tack för frågorna, älskar att svara på frågor.... älskar att ni börjat kommentera, gör så att jag vill skriva i bloggen varje dag! annars är det så tråkigt att inte få någon feed back, många kramar och hoppas ni e nöjda me svaren! :)

5 snabba.

Nu drar jag och fixar lite saker innan jobbet, tills dess... kan vi köra ... 5 snabba frågor, fråga va ni vill så svarar jag när jag kommit hem ikväll! Kiss.

tack alla.. =)

Godmorgon! Har precis ätit sen frukost och gjort matlåda tills kvällspasset.... gaah gick ju skit bra igår, kan ju allt inom det området eftersom jag jobbat med det förut! Så jag behövde bara 1 introduktionskväll .. och det gick ju super, så nu kör jag själv från 17.00 - 00.00 ikväll ! :) ska bli kul! och imorgon blir det jobb från 9.00 - 15.00 sen går jag på helg! ska nämnligen träffa mina brudar och grabbar i helgen! vi ska vara i min lägenhet sen blir det utgång, jag e så taggad och glad... har skrivit anställningspapper, om man gör det innan man ens börjat jobba så tror dem ju stenhårt på en ;) och dem blev inte besvikna som dem visste att dem INTE skulle bli! känns toppen! Allt e på topp nu, lägenhet, heltidsjobb, underbara vänner och sen har jag ett till jobb på g på sidan om... kontaktperson :) AWESOME!



Utan mina vänner, min familj skulle jag aldrig stå där jag står idag.....ni har hjälpt mig framåt på vägen och hjälpt mig att kämpat ända sen gymnasiet, när jag gick i gymnasiet hade jag 4 jobb samtidigt som jag gick i skolan.... jag var nära på att hoppa av skolan för jag var så ''skoltrött'' trotts att jag bodde 10 min ifrån ? ... Jag tackar idag alla som stöttade mig så jag klarade av studenten, ni som stöttat mig genom mina val, låtit mig göra mina misstag och lär mig utav dem... alla jobb ni berömt mig för, hjälpt mig att gå vidare från mina ex.... Tack alla!! och ta åt er ni som vet att ni varit där för mig, och nu en lägenhet... det ska firas i helgen, firas att jag har så bra människor runt mig!!
Oj vad långt inlägget blev, men var tvungen lätta på mitt hjärta...... med det vill jag avsluta.. Jag älskar alla som funnits/finns där... och jag älskar mitt liv, allt är perfekt!! :))
Jag & mami, balen i 9an.


Och lite bilder från min student, nära och kära... och mitt ex Isse.
'

Put the smile on your'e face.


baby you are not worth me.


Vill åka på kryssning!! :)

Har flyttat nu, flyttade som galningar från fredag - söndag... inte klara än alls på långa vägar, men fyfan vad jag trivs... har ju världens bästa granne Danne ;) haha! nej men helt underbart..och så har jag snyggaste grannen ever shit asso detta slutar inte bra ;) haha!!!, och idag börjar jag min första dag på jobbet, har skrivit på anställningspapper också woho! nu kör vi.... älskar mitt liv!!!

love love love.

:)

Trött tröttare tröttast! imorgon flyttar jag, och som det ser ut nu har jag snart ett heltidsjobb med caashflow varje månad , tjing tjing i kassan :-) ... imorgon klockan 9 på morgonen ska jag ner skriva på kontrakt om nycklar få nyckeln till min lägenhet! fixa me alla kläder hänga upp i min WALKINCLOSET sen vid 5 ska vissa hjälpa till köra ned tunga grejer me släp :) hihi! asso awesome.. sen ska vi på grillparty och fira min vän Schady som fyller år! och på lördag blir det dricka i min lägenhet me lite folk och sen utgång! ... hur underbart låter det inte? im happy!!!
( Ni e många som läser min blogg, varför kommenterar ni så dåligt? blää )

RSS 2.0