bytt adresss

Hej alla underbara =) jag har öppnat en ny blogg på mondoblog.se nu .. och ska se om de e roligare att blogga där :P =) hihihi.....

Ni hittar mig : mondoblog.se/Caaash


PUSS PÅ ER

jag & marcus (:


mat och fest

Magen kurrar! jag e hungriiiig :) mamma gör mat där nere, sen ska jag slänga på mig en outfit sen ner mot lokalen där en vän har ''fest'' idag.. hon fyller 18 idag! och de ska firas lite.. dock nyktert för mig, ska sen hem och sussa kudden.. =)

Min coola lillasyster <3 :)


mm.


.. AJ!

Hello bloggen... vaknade me ont i magen imorse, jag ska inte blanda olika drickor när jag är ute.. men lär mig aldrig det, igår blev det rosé vin , öl , drink & xider... och jag ska inte blanda, min kropp klarar inte av det men jag tänker aldrig som sagt på det förrens dagen efter då jag ligger i fosterställning och typ dööööör!
skulle träffat min habibi idag, men blev ju inte så dumma mage! .. =(  så får bli i veckan nångång (: längtar efter dig bebo..

Ajjjjjaaaa, i veckan blir de visningar och träff me vännerna... sen på lördag blir det kräftskiva uppe i Öregrund me massa folk, Marielle & Lillis följer me mig :) mina bästa! =)  ...Nej nu ska jag göra någon nytta haha .. pusss


RSS 2.0