happy wednesday.

Nyduschad , ska bara äta en macka sen ska jag dra iväg på en arbetsintervjuv..helt spontant :) wiho! och det är ett jobb som jag tycker mycket om som jag jobbat som förut, så nu håller vi tummarna! Puss så länge...medans jag är borta kan ni svara på inlägget nedanför.

eran åsikt ?



Funderar på att köpa, är helt såld på fjädrar och kors...

....

Jag har aldrig kunnat älska någon efter dig, du satte spår i mitt hjärta.. du har gjort så jag är rädd för att binda mig igen, kanske är det för att jag inte hittat den rätta eller så är det för du gjorde mig så rädd? Har du förstört mitt liv efter det som hände? Jag hoppas att det inte är pågrund av det... Jag kommer då aldrig hitta någon att dela mitt liv med utan att vara rädd. Jag hatar att jag gav dig hela min barndom men ändå så älskar jag minnena, vi har minnen som folk skulle döda för att få.. hatar att du gjorde bort dig grovt, hatar att vi slutade som ickevänner... hatar att du var så jävla dum i huvudet, men mest hatar jag mig själv som tog tillbaka dig... men jag hatar inte dig jag hatar att du inte valde att tänka med din hjärna. Jag går vidare med huvudet högt men samtidigt kommer jag alltid ställa mig frågan var det värt det? Är det värt det?

Ge mig prinsen i mitt liv.



Nyfiken.


Don't play with me, i play you harder.

Jag & min bästiis Xena myste idag :)
Åkte idag till Ikea med mina bruds och hämtade saker till min nya säng som fattades, dock fanns inte allt så fick beställa så hoppas de hinner komma nu innan fredag, så jag slipper sova på madrassen på golvet haha! Efter det drog vi förbi donken sen hem till J och myste drack kaffe kollade på tv ... sen hemåt, och dem nya ägarna kom förbi och mätte lite kollade runt lite extra. Dem nya ägarna flyttar in 15 september så dem har ett tag kvar. Nu ska jag äta mat med mami sen blir det träffa brudsen. Puss.

when you raise me up.


Precis ätit god middag, imorgon väntas ikea... weeho, ska hämta lite saker till min nya säng som jag har tappat bort haha så det var bara beställa nytt... sen om 4 dagar så flyttar jag! underbart... längtar ni lika mycket som jag? jag är otroligt extas... sen får vi se, e ju såå sugen på att bo i sumpan eller solna så ska kika lite på lägenheter där också, men nu ska jag lyssna på lejonkungen! hihi puss.

All about me.


Italy 2009... oh miss it so bad.

Italien 2009, saknar mormor .. mina kusiner, goda maten... alla färska frukter och mat som man plockar direkt från träden, saknar alla goda viner vi gör själva... promenaderna på stränderna, sitta spela kort vid stranden, ligga pressa lyssna på musik, bada och spela spel i vattnet! ... utelivet, äkta vaniljglassen på kvällarna!... solen och bara luften... saknar min morfar som e begravd där, saknar ALLT! Italien i mitt hjärta!!

Killen som behandlar sin flickvän som en prinsessa är beviset på att han själv har blivit uppfostrad av en drottning .

Hej alla underbara! fyfan va sämst jag är, men kan helt ärligt talat säga.. man blir faktiskt inte så sugen på att blogga om ni aldrig slänger in kommentarer... kommenterar ni, så peppar ni mig till att skriva mer, vad vill ni att jag ska skriva om? mer bilder om vad som händer på dagarna? tell me...
Och med det vill jag avsluta, att alla boys är skit... rubriken kommer nog aldrig stämma in, eller har jag fel?.. twiii.

BAAAAAAAAAAAM!

Löning, ett glas juice.. macka & kaffe.. bra start på denna torsdag! tycker ni inte (?) :)
Jobba till halv 4 idag, sen så ska jag betala räkningar fixa me alla pengar på alla konton.. osv osv , sen får man se e ledig imorgon så.... partymode on or off? :) we will see.. lutar mot en myskväll med lite filmer i min bed. Mwihihihi =)
Bosse hur söt eee han inte :) mattes älskling ! :)

Wanna play a game?


no blogging, and love.

Förlåt att jag inte bloggat på några dagar, men har inte varit hemma och när jag varit hemma så har jag bara jobbat! , Vad har hänt? måndags så åkte jag och min kompis Schady till min soulie i Solna och vi hinkade lite och spelade kort var fett mysigt! sen så gick vi o däckade .. dagen efter så chilla jag och sen drog jag ett kvällspass på kvällen. Onsdag ledig. Och idag har jag jobbat också, sen drog jag med mami och hennes boy till Arninge hitta lite fint åt min babysister Angélina... lite hellokitty stuff's, sen gled vi in på systembolaget handla lite mumsdricka och sedan så drog vi hem, ja däcka några timmar i sängen helt jävla förstörd, åt middag och nu ligger jag här och bloggar för er ;)
Vad som händer ikväll återstår att se, vissa av mina brudar e på Don Omar, och vissa hinkar... jag vet inte vad jag ska göra, Nicolai ville ses o göra något men frågan e ju bara vad (?) ... aaaja, pass vi får se vad som händer, spontant is the shit!!
Fick sms idag av världens finaste, har haft de så jobbigt på sistånde men vi har pratat ut, och de känns skönt iallafall ... fick veta va felet var och allt var ett missförstånd, hoppas de håller denna gång annars så vet jag inte vad jag gör, betyder någon något så vill jag ha det bigtime!!!
- '' Jo för du betyder något för mig '' .. dem små orden baby, fuck vad jag saknar dig de gör ont..





du får inte nog va ?







Senaste

Låt du hörde: Slipknot - Snuff
Film du såg: The Roommate
Mat du åt: Lax , sallad och en god sås till.
Kram: Min bror Riccardo
Puss: Josefine
Känslan: Den finns alltid där...
Resa: Italien
Glädje: Idag :-)
Dröm: Att jag flyttade till Thailand
Person du träffade: Mami
Personen du pratade i telefon med: Micke Elfström
Personen du fick sms av: Marielle min soulie.
Gången du åt 7-eleven korv: Haha wuuut? minns ej.
Gången du var utomhus: Idag
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj, ett tag sen.
Saken du köpte: Smycken + kläder idag :)

Allmänt
Ska bli skoj att: Dra på kräftskiva i Öregrund me mina bästa.
Ska inte bli skoj att: Flytta så mycket flyttsaker om 3 weeks :p
Sparar till: Fina saker till lägenheten :-)
Pålägg som gäller: Salami eller ost.
Dagens dryck: Vatten och schweepppsss.
Vad saknar du: Närhet från någon fin prins.
Vad har du gjort idag: Jobbat & shoppat :)
Brukar du svära mycket: Haha aah de e så bah.
Hur tidigt stiger du upp: Om jag jobbar halv 7, annars när jag vill ;)
På helgerna: Festar jag eller chill me vännerna.
Vad ska du göra ikväll: Ska bara ta de lugnt hemma, jobb imorgon ;)
Hur många timmar sover du per natt: Varierar, 5 - 10 timmar haha
Vem är snyggast i världen: Finns många fina individer.
Vad är det för veckodag: Söndag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Händer mycket bra saker :)
Favoritplagg i garderoben just nu: Olika hela tiden haha :-)
Byter gärna garderob med: Ingen? för ja har snart walkincloooset BITCHES!!
Byxa eller kjol: Naken.
Mitt rum kan beskrivas som: Stökigt men mysigt ;)
Mig själv med tre ord (just nu): Trött glad förväntansfull
Jag ville bli när jag var liten: Brandman, läkare, polis..u name it.


3 weeks to go.

3 weeks to go... snart flyttar jag, det här e BARA kläderna jag hade i min 1a garderob som jag inte ANVÄNDER haha... sen har vi flera garderober och byrålåder med kläder som jag använder, keeeenaaas. Vad sägs om en bloppis eller kanske skänka iväg det som jag brukar göra? ska bara gå igenom så jag inte kastar något ja kanske vill anvääända laater. Anyway honey's jag e på toppenhumör! det händer så mycket crazy stuff's i mitt liv just nu and i love it. Ni som känner mig vet att jag e flippad haha .... :-)
Jag räcker upp mitt finger åt alla haters därute....har bara en sak att säga er....



Do you wanna cuddle?



Min chill outfit och mitt faceloook för kvällen ..... zooombiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

leggings baslinne och en chillskjorta......


Bildbomb!

Bilderna är inte rättvisa...dem glittrar och är så betydligt mycket finare i verkligheten men som sagt fottade me min sunkiga mobilish så va förväntar ni er ;)
Enjoy!
Örhängena från guldfynd, som jag ska ha på mig nu vid ett speciellt tillfälle.
Ur & Penn - 2 bas örhängen, ett fint halsband och fjäderhalsband.
Testing parfymer man fick när man handlade på Åhlens ;)
1 guy 1 girl, men älskar killparfymer så får se om den ges bort ;) hehe!
Min nya älskling! har massa nya älsklingar i en korg men du e nyast :)
Ansiktskrämer man fick idag :)
Min nya baby, skit fint armband från guldfynd! Love hope faith <3
Bättre bild på min baby :)

'' Mamma idag : du och dina jävla fjädrar på alla smycken '' hähä :)

I'm back bitches!

Hej alla söta.
Har varit idag i Täby C och gått runt i alla affärer med min kära bror och mami, vi köpte massa kläder smycken och presenter ... hihi och det är såå mycket rea överallt, hittade en asfin udda adidas tröja som va halva priset men köpte inte men tror jag åker tillbaks o gör de imorgon ångrar mig nu daaaaaaaaaaaaaah !!! :( Hittade två tunikor, en siden skjorta, massa örhängen och halsband. Nu e jag hemma och e helt död, ska chilla ta de lugnt titta film och bara mysa.. sen får vi se vad jag gör, hihi PUSSEN!

mammas lunch, kyckling med cashewnötter :)
Bror's mellan sushi.
Min , äggnudlar kyckling och wokade grönsaker.. smarrigt.
Sen fick jag en koskenkorva av bror och hans tjej från när dem var i Finland :)
Vill ni att jag fottar smycken jag köpte kommentera då?, så kommer dem upp i nästa inlägg, dem e så fiina dööör!

Joseefaaajjn

Sitter hemma hos Josefiné nu med Jocke och Ameli..... dem dricker och jag kör som vanligt haha :-) ska väl hemåt sova snart, om jag inte ska träffa Micke E en stund snacka skit... sen blir de nog sängen, upp jobba imorgon bitti igen, sen ska jag iväg me min kära bror Riccardo och fixa lite saker som jag tyvärr inte kan nämna på bloggen just nu men de kommer sen :-) Nej nu ska jag vara social mot dem andra. Pusss
Jag & Abbe för länge sen :) saknar dig grovt bror.... du e saknad. Love

zuuuuuuuuuup?

Hej alla glada! kunde inte blogga något mer igår för när jag kom hem så strulade internet och jag var totalt död. Så jag gick upp i min säng och däckade stenhårt! vaknade imorse och åkte till jobbet, slutade runt 1 så jag åkte me mami till Bmw i Danderyd och kollade på en bmw 116, skit skön att åka i men nja :p , sen drog vi förbi Audi och provkörde A1 och A3 .. A3:an har jag kört flera gånger och tycker den e skön, men det här var för slö att komma upp i varv :P så vi provade nya A1an stylad och tokfin, och den gick som ett spjut! så på måndag blir det förmodligen den om ;) Men nu ska jag chilla om det inte händer något spännande ikväll.. jobbar som sagt bara till 11.00 hela helgen! sooo keeep up. Puss

when u work, u need food.

¨

Middag på jobbet, köpt jätte smarrig mat hehe :) blev inget bra me kycklingen jag skulle göra.. no comments, behöver inte säga mer än att halva tiden gick men sen var jag tvungen dra! iallafall ska nu äta god mat här på jobbet, sen ut sista rundan sen får jag se... ska nog möta upp Danne A han skulle slira runt lite nära mig så får se vad han är när jag slutar annars blir det väl sängen, :p PUSS! hörs när jag kommit hem.


tegel efterfest, u name it.

Godmorgon godmorgon! E helt trött, vaknade för en stund sen.. somnade runt 6 imorse kom hem då typ, blev spontant igår till tegel haha ? påminn mig inte, som jag alltid sagt ... värdelööst! jag var iallafall chaffis igår så körde dit och det var väl skönt, hade inte åkt kommunalt hem igår, såg bara hur mycket problem folk hade för att komma hem när dem stängde haha! iallafall när dem stängde så joinade jag marre och nico med till någon efterfest precis bredvid tegel, det var mycket folk där... det var väl sådär eftersom alla var fulla och drack och lilla jag satt o smutta på en cola för jag körde :p ... sen blev de tjaffs hit och dit, och jag orkade verkligen inte... så runt 4 droppade jag den skiten, körde några och hämtade några... skulle träffat Mabou också men det tog ju år innan sen blev de försent :( förlåt!! men iallafall sen kom jag hem och dog i sängen, nu gör jag frukost och halv 4 börjar jag jobba... Puss på er.

Baby don't trust my words.

All natural baby.
Blev ingen shopping idag, vi insåg att det var waaay to hot så vi pallade inte gå runt i affärer och trängas me svettiga människor.. så vi drog förbi Ica köpte me oss pastasallad, lite drickor, drog ner till sjön och satte oss på en filt och mös i 2 timmar, snackade om allt mellan himmel och jord... haha :-) Sen drog vi hemåt, jag däckade i soffan till ungefär 9 ikväll haha... jag e hopplös, sen så nu sitter jag här.. får se om vi drar ut ikväll, jag kör iaf. annars så blire bara titta tv och mysa me mina älsklingar! Imorgon ska jag jobba kväll och min älskade mami kommer hem, tur de för vi måste storhandla ! haha =D nej nu ska jag återgå till någon film på 7an, ganska okej faktiskt och äta min middag som består av ett paket nudlar (?) .. gör också middag till jobbet imorgon kycklinglår i ugnen, jag e såå kreativ... u name it liksom!

money are a girls best friend.

Shopping blir det nu .... fick min vilja igenom, like alwaaays! dags att sätta sprätt på lite caash :) Weho!

3 augusti

All eyes on me.
Gaaalet fint vääder ute idag, ska ringa mina brudar och få upp dem så vi kan dra iväg och göra något nytta av denna lediga dag, sen jobbar jag nämnligen torsdagkväll... sen fredag lördag söndag dag! tagg tagg !! måste också sluta ha på AC i bilarna och ha fläkten på i mitt rum hela tiden, jag vaknar upp helt täppt och det e skit irriterande, blir liksom aldrig frisk!! daaah.
Apropå ingenting, min mamma är ju för söt... när jag fyllde 21 år så befann jag och mina brudar oss på en kryssning och eftersom min mamma inte träffade mig då så hade hon skickat ett vykort till mig, haha hon e så goooooo!!



Nu ska jag återgå till att få liv i mina bruds, kärlek och smek.

frågar du inget, får du inget svar.

Godmorgon vaknade för en stund sen, så otroligt skönt att bara ligga och lata sig i sängen när den är som varmast och mysigast.... men nu upp och hoppa! städa lite och sen får jag se vad jag ska hitta på, mamma kommer hem imorgon från Östersund och då jobbar jag kväll, ska bli kul träffa henne hon har varit borta 1 vecka nu :)

Vad vill ni jag ska skriva mer om, ska jag lägga in bilder från varje dag ? ge mig tips xD

Livet är en prövotid inför paradiset.


What goes around, comes around.

 

 

 

 

 

 

En liten rolig lista, kan du kan jag!

 

Nämn något som gjorde dig glad igår: Mina brudar.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt på jobbet.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Åt middag

Det sista du sa högt: Gaaaaaaaaaah! va häänder ?

Det senaste någon sa till dig: Kom vi drar till donken!

Vad har du druckit idag: Kaffe, juice & fruktsoda

Vad var det senaste du åt: Köttfärs me stekt lök och lite grönsaker

Vad var det senaste du köpte: Fyndade på ikea idag, remember :D

Vad är det för färg på din ytterdörr: Grå ?

Vad är det för väder hos dig nu: Varmt och mörkt.

Godaste glassmaken: Päronsmak

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag gjorde.

Sover du tungt: För det mesta ja!

Drömmer du mardrömmar: Ibland...

Trivs du med ditt jobb: Ja det gör jag, älskar mitt jobb.

Favoritklädsel: Chill eller leggings och en fin tunika till.

Favoritlåt just nu: Chris Medina  -  What are words.

Vad ser du om du tittar till höger: Ett fönster

Vad gör dig glad just nu: Mina vänner & familj.

Vad ska du göra härnäst: Hitta på något ?

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Uttråkad och seg.

Favoritgodis: Lakritz eller surt.

Kläder just nu: Mjukis och ett linne.

Vinterplaner: Thailand med min soulie Milla.

Hur många kuddar sover du med: 4 st just nu.

Spelar du något instrument: Nej.

Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska, men vill va morgon.

Vad är viktigast för dig: Ärlighet och tillit.

Är du kittlig: Haha kanske :p

Snarkar du: Nej, förkyld lite om ja ligger på rygg.

Stjärntecken: Fisk

Äckligaste insekten: Håriga spindlar.

Längtar du mest efter just nu: Någons famn.


powernap som blev lite för lång.

Happiness.



Vaknade alldeles nyss, haha... var såå trött så jag slocknade framför datan i soffan härnere snacka om tröttmössa, men skönt var det så ska absolut inte klaga hähä :-) Ska väl ta o laga lite mat tänkte jag, inte ätit middag och e lite hungrig.. blev så otroligt sugen på pyttipanna (?) men orkar inte köra till ICA och handla så får bli något me nötfärs... får se vad jag mixtrar ihop, brukar vara duktig på sånt. Får se vad jag gör ikväll också, trött men samtidigt vill jag hitta på något... yadaaaa vi får seeeeeeeeeeeee :--)

Ikea


Pusssliipusss
Äntligen hemma, efter jobbet drog jag och min soulie Camilla till ikea i Barkarby... fyndade lite till lägenheten. Det blev lite till badrummet massor till köket, lite till hallen och andra nödvändiga grejer... handlar det tunga och viktigaste när vi flyttar på riktigt! fick massa saker runt 400 kr... riktigt bra kap! älskar att fynda!
Pratade precis me mina bruds i telefon och vi e sugna på hitta på något nice ikväll, så vi får se vad vi gör.... woop woop! ledig imorgon så all - in vad vi nu än gör hähä :-)

Rolig dag på jobbet ?


Det viktiga är inte det du har i fickan, utan det du har i hjärtat.

There comes a point in your life when you realise that nothing else doesn't mather.



Nyvaken och ska strax klä på mig lite kläder och köra till jobbet, känner på mig att idag kommer det bli en bra dag... älskar när mamma ringer mig och det första jag säger nu på morgonen är '' mamma jag bloggar, ringer dig sen '' meen ska du inte jobba?? '' jo men MAMMA JAG RINGER SEN SKA BLOGGA FÖRST '' Haha skadad påå riktigt, love u mami haha! ...

En vän är den som lyser upp när hela världen slocknat.

Nääj nu tänkte jag faktiskt ta och sova jobbet kallar imorgon :) jobbar dock bara till 14.30 senast ... sen får jag se vad jag hittar på för kul, kanske åka köpa lite grejor till lägenheten ? :) gaah! hehe...
Nu ska jag sova helt själv, har inte sovit själv på en hel vecka typ.. har haft mina tjejor här varje dag, så det känns ensamt men det är bara vänja sig nu när jag ska flytta till en stor 2a själv... känner jag mig själv rätt kommer jag ha mina tjejor där jämt hähä.. sällskapssjuk som man är! Vad skulle jag göra utan er (?)




Behandla den andra, som du vill bli behandlad själv.

Ärlighet varar längst, jag förstår inte och kommer nog ALDRIG forstå bokstavligen hur man kan såra en annan människa med flit? hur man kan sitta säga en sak ena dagen sen fucka ur andra dagen? Jag har aldrig haft svårt att släppa in nytt folk i mitt liv, att ge varje människa en chans... men efter denna människa så blev det droppen, jag har alltid gillat denna människa, jag gav det en chans... personen sa så mycket till mig som fick mig att tro, jag var glad och berättade för min mamma massor... Det jag inte förstår är varför säger man ena dagen '' jag saknar dig, bla bla älskling, de kommer bli vi yadayadayada, ringer dig sen lovar... puss... tar mina läppar mot sina, sover me mig? '' för att SEN skita i att ringa eller nej förlåt '' du glömde '' .. för man glömmer ju ringa nån man ''saknar'' ? ... för att inte hålla sitt ord, när ens mamma storhandlat för du skulle komma och mycket annat.. Vad är det svåra med att vara ärlig eller hålla sig till ett spår? är du schitzo kanske? .... jag tycker det är synd att det blev som det blev, för jag trodde på oss eller iallafall på dina ord. Jag hatar dig inte, kommer aldrig hata dig! men jag är besviken och du småhögg mig i hjärtat! Jag vet inte vad det är med dig, har jag gjort något? pratade me dig , och du var glad samma dag skulle du ringa men ignonerar istället mina sms? please ... du är inte barn längre, stå för dina ord.. Säg inget du inte menar, så onödigt ? ... Vill fortfarande veta vad felet är, och jag hoppas du åtminstode 5 minuter av ditt liv och berättar det... för det är väl inte så mycket begärt? bara så otroligt omoget och barnsligt att inte ens höra av sig...
Vet att du kommer läsa detta, och är det så att du väljer att fitta dig så varsegod... men kom ihåg behandla folk som du själv vill bli behandlad, och jag har inte gjort något annat än behandlat dig väl. Men det är som vanligt man får bara skit hur snäll man än är, och jag funderar starkt på att vara lika idiotisk själv mot folk men sen kom jag att tänka på att jag inte vill vara sån, jag e för snäll för det...karma kommer alltid tbx mot en.

en månad...

En månad kvar.... sen flyttar jag in i den nya lägenheten, jag längtar så jädrans mycket.. det bara kryper i hela min kropp och jag vill bara flytta in in in nu nu nu !! .. har en ny säng, soffan köper mamma dit... behöver bara köpa en platt tv :) sen lite småprylar.. som tallrikar, glas, gardiner osv osv :) kommer bli så bra!!.... e så glad över allt i mitt liv nu, lägenhet, körkort & ett jobb... underbar familj och underbara vänner... fattas bara den lilla pusselbiten en bra pojkvän också, men det e ett senare projekt :) nu ska jag fokusera på lägenheten .... tagg tagg tagg :)
Min nya säng, fast i mörkare ek... och en fin byrå till den i samma färg.
Soffan vi ska köpa till lägenheten på ett ungefär :) sen får vi se färg och sånt...
Och en fin platt tv, minst 42 tums...
Ni får se bilder på lägenheten sen när jag köpt allt, den e topprenoverad redan..
GOOOSH VA JAG LÄNGTAR :)

Avslutar med en gammal bild på mig och soulie... hehe :-)

RSS 2.0