kär på nyttSåå myyysig låååt, döööör !!!!!!!!!
Det är bara nu de saknas någon man tycker om
någon man kan sitta ute me på en klippa på kvällen
filtar och bara mysa, och lyssna på denna låt ...
åååååååååååh! jajajja deppa inte ! ;)

skit

1 fucking månad, sen man minns inget.... fuuuck it haha.. less jag blir.

va händer me mig när jag druckit?


Hallelujaah Caszandra, är jag lesbisk eller vaa.. alltid när jag druckit/dricker så blir kvinnor mina offer..  kanske är så att jag föredrar tjejer på fyllan och killar när jag är nykter? HAHAHA ... jajaja ! , knas ere iaf.


 

 Haha vad tror ni?

.Baby boo baby boo
bloggtorka.

Bloggtorka kallas det, har inget att skriva om alls.... huum, aahajja, något ni vill veta? något ni vill jag ska börja skriva om ? PLEASE HELP!!

.

Solen skiiner, jag ska borsta tänderna och mysa ute ... sedan vad som händer senare har jag ingenaning om, vet bara att imorgon ska jag iväg me Nadin och shoppa lite inför fredan :) då kommer det bli gaaalet . =]

Vad ska ni göra idag ? Puss.

Jag e jag, du e du..

Jag tänker aldrig ändra mig för någon, jag är mig själv.. och jag e stolt över det. Finns så många människor som inte kan vara sig själva, utan måste anpassa sig efter andra.. och det är patetiskt, det kallas för dåligt självförtroende, att inte tro på sig själv.. och då behöver man hjälp!... Jag är inte den perfekta flickan, jag röker jag dricker.. jag gör saker, jag skojjar mycket.. jag har en konstig humor, jag skrattar alltid åt mina egna skämt ... jag är inte perfekt, och det är ingen.. hur kul skulle det vara om alla var perfekta? då skulle ingen vara perfekt.

Visst röka är inte bra, men vafan är bra ? inget är bra.. du kan få cancer av så mycket, sitt och proppa i dig dina chips, medans jag röker mitt paket.. du kan få cancer av chips med, jag dricker om jag vill, det ska väl du skita i ... jag går naken i mitt hus om jag vill, jag skriker om jag vill ..jag har sex om jag vill och med vem ska du skita i, jag är mig själv, and im proud!  Det finns så många som måste våga vara sig själva, och om du spottar offentligt? rapar ? shit ... varför bry dig?  VÅGA VARA DIG SJÄLV!

   

 

Eller? har jag fel ?
confused.Det finns ingen anledning egentligen, varför ska du bara vara helt borta? tänkt på att komma till mig ? ... visa mig äkta, visa mig vem du egentligen är ? ... vart är du? , frågan kommer jag ställa mig själv varje dag, tills du visar mig vem du är ...  jag kommer gå och vänta, vänta vänta vänta! ... det är du värd.
det finns...


RSS 2.0