valborg

Asso det är så underbart, vi har haft mösspåtagning i skolan!! , och vi har glidit runt och schtekt me mössorna hela dagen ;D nu väntar jag & sara på mat .. mamma lagar tacos ! :) sen ska ja klä på mig sen ska vi massa folk in till stan :D shaeka äääss osv... :D vad ska ni göra ikväll? puss så länge.

 / C

Hos Sara

Hej underbara blogg & underbara läsare! , just nu sitter jag hos Sara och bloggar ... vi har gjort så mycket idag, vi kollade också nyss vad vi ska ha på oss imorgon för då är det mösspåtagning för alla 3 or ! , så uunderbart asso :D:D ... vi ska ikväll chilla och allt... sen imorgon ska vi vara i skolan strax innan 8 och förbereda oss för vårat projektarbete .. sen efter det klockan 1 så är det lunch med alla lärare och mössan ska åka på för första gången :D .. sen på kvällen ska vi ut och festa me alla . Vi ska antingen till Sollentuna , Stan eller Täby kyrkby, men det lutar sig mot täby faktiskt ! :) ..

Nej nu ska jag mingla vidare, men vi får höras lite senare eller imorgon ! Puss så länge.

/ C

09.31

Vaknade för en stund sedan, jag snoozade lite faktiskt (a) :) .. nu ska jag dra mig till skolan, möta upp kicki och kör sista detaljerna i projektarbetet!! :) återkommer sen.. puss så länge.

 / C

inte långt kvar ...

Mösspåtagning på torsdag, ooh vad man längtar! nu är det inte långt kvar tills vi springer ut tillsammans och firar att 3 år i gymnasiet är över! .. det kommer bli tomt man kommer sakna sin klass & vissa underbara lärare , men jag får hälsa på lite oftare =) .. haha så sa jag om min gamla skola också, har varit där 1 - 2 ggr? sen jag sluta 9 an :p haha .. jaja, men iallafall ... har kollat på studentklänningar på internet idag också har beställt hem några som jag ska testa, om dem inte är fina .. poff skickas dem tillbaka! , nu är det dags att sälja alla sina studentskiv´s biljetter också.. kommer få alla sålda! bjöd en vän i Rissne också.. kul att han ville komma ! :) mycket roligt faktiskt! .. sen har jag bjudit många underbara vänner också runt om hela sthlm...  kul att så många är positiva ! :) underbart... jaja, börjar 10 imorgon då ska jag & kicki göra klart projekten, sen ska jag efter det hem .. kolla vad jag ska ha på mig på mösspåtagningen , sen ska jag peppa för torsdan! =) första dan vi visas i våra mössor ! :) åååh så fiiiina alla kommer vara, blir så hiiimlans GLAD!!!!!!! :)

nej nu ska jag fortsätta mingla runt me folk på msn haha! , sen äta middag kanske? hmm ... puss så länge.

 / C

tisdag

Hej underbara blogg! , kom precis hem har idag varit i skolan någon timme ... sen drog jag & sarah till hennes pappa fixade lite saker, sen drog vi till kista centrum och kolla studentklänning & skor , hitta ett par skit snygga skor .. så det är klart ! :) men klänningen :/  aawwhhh :O jätte jobbigt... sen drog vi till Väsby till mamma och chilla sen kom jag hem precis! ...  vad händer ikväll? ingenting, chilla ta det lugnt... börjar 10 imorgon, fortsätta lite på vårat projektarbete lägg in dem sista 2 bilderna och bränna skivan sen är vi klara! redovisning på torsdag! .. sen klockan 1 är det mösspåtagning ! :) underbart... valborg kommer bli mysigt, dra till någon brasa dricka och så med vännerna.. sen på fredag ska jag ta det lugnt hemma med en kompis från Sollentuna.. sen lördag blir det kanske utgång ! :)
Vad ska ni göra i helgen & på valborg??

återkommer senare .. puss så länge.

 / C

:)

Helt slut i kroppen, kom hem för en stund sedan.. ligger nu i sängen! helt död ! varit ute hela dagen och gått...
måste sova nu, imorgon ska jag kolla studentklänning/skor & smycken.. puss så länge ..

/ C

22.08

Äåååh blir galen, tittar runt efter studentklänning! , måste MÅSTE måste hitta en denna vecka.. fan snart står jag där, och ska springa ut ! :O shit det är runt 6 veckor kvar, sen springer jag ut .. och aldrig mer går tillbaka till min underbara klass underbara lärare ( vissa ) ... :/  får hälsa på ofta ! :) .. har hittat några fina studentklänningar, men veeet iinte åååh .. beslutsångest!! , måste åka i helgen och kolla på klänning.. om jag inte hittar någon på internet.  Någon som vet någon bra sida me fina klänningar som man kan ha på studenten?? ... skriv snälla!!!! skulle uppskattas väldigt mycket...

nej nu ska jag upp i min säng och lägga mig, har en stor dag framför mig imorgon ...  nervös som fan :/

puss så länge, så hörs vi imorgon <3

 / C

19.26

Hejsan, hemma igen efter varit på sjukhuset några timmar! min bror mår bara bra, men har väldigt ont .. för er som inte vet så ramlade min äldsta bror i fredags på en stol på sitt jobb när han skulle sätta upp hjälmar på en hylla .. han jobbar på Harley Davidson vid sveavägen.. han vingla till och hade inte chans att ramla på händerna så benen kom i vägen och krossades.. =/ han hade jätte ont, och ligger där nu! .. men vi kom med donken mat så han blev glad, för han berättade att han fått äta köttbullar hah, så han fick en bigmac meny och en bigmac och dricka och 2 cheese.. tur att han mår bra!

Imorgon är det nervöst! , säger inget.. utan kanske tar det i bloggen imorgon efter. Men önska mig lycka till ! , kan nog behöva det !!

återkommer senare, står och lagar middag nu & kollar gossip girl, underbart !!

puss så länge

  Älskade bror, krya på dig ! och bli frisk ! :) tänker på dig... love.



 / C

söndag

Hej underbara blogg & alla underbara läsare! Jag kom hem från en stund sen, från Kallhäll! .. vi var på fest där igår hos Kim..och hans polare, väldigt roliga och sköna typer verkligen! =) . Vi sov över där också, sen kom Sara´s mamma och hämtade oss på eftermiddan. Idag ska jag ta det lugnt, titta på mina program men innan ska jag till sjukhuset hälsa på bror, han har opererat sig nu!.. stackare! :( ...

längtar tills nästa helg grymt mycket, ensam hemma hela helgen! ... och jag har planer :) hihi... återkommer senare när jag kommit hem från sjukhuset !

puss så länge.


 / C

19.54

Hej bloggen , fortfarande varmt ute och lite sol kvar som skiner ! :) ska nu ut med vovven, sen ta en dusch .. ska nämligen till Kallhäll på fetfest ikväll med brudarna !! :) har lite bråttom.. hör av mig sen innan jag drar, annars får ni ha en toppen lördagskväll ! <3<3 puss så länge ..


/ C

Sverige? Thailand?

Hahaha , asso ja dör snart ! kom nyss hem från centrum burit på 4 matkassor ... och solen skiner sjukt mycket, dags för en dusch snart ;) ...  är det här Sverige? eller Thailand? :S ... knappast att man kan tro att det är Sverige iaallafall .. värmen e schteeeek het ;D

vet inte riktigt än vad jag ska göra ikväll, men tror Öz skulle komma till mig ! sen får vi se vad vi hittar på ... shaek ikväll?
annars ska jag nog till stan me alla brudar och ut o dansa shaeka loss ikväll ... vad ska ni göra? puss så länge.

 / C

lördag

Hej underbara blogg ! vaknat för mer än en timme sedan, har ätit frukost och mår sjukt bra !! :)

gårdagen :

Jag & Sara drog till Viper och mingla lite, och träffa människor ! :) sedan gick vi till donken runt 12 för hon skulle äta, då vi träffa en kompis Desi. Sen skulle vi till Nivå 22 och träffa Emilio och hans kompisar men dem skulle dra vidare så vi sket i det :p, så jag ringde upp Öz och pratade med han, så sjukt gullig kille ! älskar hans sällskap! , Han & hans kompisar var på Mango bar , så vi drog dit och skulle bara säga hej, så jag träffa han och prata lite med han, men sedan bestämde vi oss för att gå in dit iallafall ... så vi träffa Haytham Sam & några till haha ! :) sjuukt mycket folk man träffa ute igår ! :) så vi hängde me dem hela kvällen och vi dansa chilla skratta och drack gott... strax innan 3 på natten så drog vi hem, Jag Sara Sam Haytham och deras andra kompis.. mot Vallentuna ! .. =) sen sussa jag gott inatt runt 4! ... 

Vad händer ikväll? Jag har inga direkta planer så, men antingen blir det chill bara.. eller utgång här i vallentuna eller i stan.  ska kanske träffa min kompis Öz, antingen ska han komma hit eller så ska jag till Sollentuna eller stan?! , får se vad vi hittar på! .. annars kanske jag ska träffa Sara och några. Ahh vi får se vad kvällen har att erbjuda!, bloggar senare om vad jag bestämt mig för att göra ! :)

Men kvällen igår var helt fantastisk!  tack alla <3

/ C

:)

SOL SOL SOL SOL SOL SOL!  blir såååå lyyyyyyyyyyyyyyyyyyyckliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grillar i solen nu, ska nu duka ! på bordet ikväll blir det serverat LAX ! MUMS !!!!!!!! =))))

återkommer sen pusspuss

 / C

friday!

Hej underbara blogg, sitter här i soffan bloggar lite, solen skiiner på som fan, och det är JÄTTE varmt ! :) .. ska ut snart på en promenad i det vackra vädret! har varit hemma idag , för jag inte mått så bra.. haft sprängande huvudvärk hela dagen igår och hela dagen idag ... ja, vad ska man göra i helgen då ... idag ska jag ta det lugnt , och ikväll ska jag & sara eventuellt till stan på krogen eller så ska vi på fest i Sollentuna och träffa Öz  och några :) .. mycket kul! ... annars blir det så på lördag, och på söndag ska jag övningsköra HELA dagen.  Har uppkörning snart ! :) underbart måste sätta det nu ..

längtar till körkortet ! :)

Nej nu ska jag ut i solen, och mysa ! :) Pusspuss


 / C

torsdag

Hej bloggen, har inte kunnat blogga under hela dagen har varit mycket att göra.. har haft FN rollspel i skolan idag från klockan 9.00 till 14.00 .. det gick faktiskt mycket bättre än jag förväntade mig ! :) .. sen drog jag till Sara´s pappas jobb och tvättade av hennes bil, har haft sprängande huvudvärk hela dagen och varit HELT förstörd! ... somnade 18.00 ikväll och vaknade runt 22.00 .. sen gick jag ut me hunden och ja e fortfarande jätte DÖD i kroppen. :( .. ska lägga mig nu igen och sova ut, har ont i huvudet fortfarande och vill bara sova ! .. tegel förresten var ingen höjdare drog hem efter ett tag och la mig !.. i helgen har jag & sara planer :) mycket roligt återkommer imorgon ! pusspuss GODNATT :D

 / C

utgång

Tjuuuuuuuuuuuuu bloggen,  vill passa på att gratulera min underbara vän SARA SELLERHOLM som fyller hela 14 ÅR idag!  ney nu drev jag höhö , hon blir 18 !!!!!!!!!!!! :D OMG MIN BRUD ASSO, så jääävla glad jag blir  :) hon som har längtat något sjukt mycket på denna dag, och nu är hon äntligen 18 år!!!! :)  ... ikväll blir det utgång till tegel med Sara Laki, och eventuellt mitt födelsedagsbarn ! :) och sen kommer det dit kompisar också ! :) hihi .. kommer bli skööönt, ut och träffa folk och dansa ...  imorgon ska vi vara i skolan klockan 9.00 PRICK! .. jätte viktigt för vi har något skit me länder och det är olika skolor som ska komma och man ska representera sitt land!! saaaaaaatt AAAAAAH! :D KÖR TILL BAAAH! :D

vad skaruuu göra själv ikväll pudding?? ;) 
 
ney nuu ska jag vila ett tag, sen duscha och fixa mig ... sen TEGEL ikväll haha ! .. tegel asso, jag HATAR tegel för att det är för LITET och för mycket folk, det är inte värt att betala 100 kr i dörren för att stå och klämmas på ett litet dansgolv, men ikväll så är det onsdag och mycket folk har inte  fått sin lön, så det kommer nog inte vara för mycket folk.. så vi ska bara chillnäääniiiii.. neeeeeeeeej ska dra nu ! HAAAAAAAAAAAAAAAAJJJDEEEEEEEEEEE <3<3


14.59

CHILLNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNI I SKOLAAAAAAAAAAAAAN! :D

 heeeeeeem nuuuuuuuuuuuu chilla, duscha och fixa mig ... sen är det utgång med Sara ikväll på tegel eller after ;)

HOLA CALL ME !



natti natti

Hej bloggen, kom hem från Kista runt 19.00 idag och sen åt jag middag och sånt ! :) har pluggat teori hela kvällen med Sara och gjort prover ! .. hon har somnat i soffan nu och jag ligger och kollar på sex and the city ! och myser i soffan ! :) ska strax gå upp lägga mig och sova.. upp tidigt imorgon ! :)  ... natti natt pusspuss

 / C

13.43

Tjuuuuuu sitter i skooolan nu, har slutat precis! sitter i datasalen med Nadin Johanna Maria Sara & Zozzo, snackar om allt möjligt från topp till tå.. ska strax hem till mig hämta presentkort ut me hunden och sen dra till Kista och kolla studentklänningar ...=) sen får vi se vad vi ska göra !! meeeeen ska dra nu pusspuss

 / C

skooolaaa

Hej bloggen , sitter nu och dricker kaffe och väntar på Sara.. hon skicka ett sms och sa att hon skulle hämta mig :) gullig hon är ! .. börjar 9.55 idag .. fråga mig inte varför 5 minuter tidigare :S helt onödigt men aja.. då har jag Sam B en lektion, sen har jag projektarbete till tjugo över tre .. sen ska jag och Sara dra iväg och kolla lite på studentklänningar och sen plugga teori som fan !!  ...  =)  men ska vara social nu, för nu kom Sara ! men vi hörs när jag kommit till datan igen hemma ! :)   pusspuss
 

        SNART HELG :D



 / C

21.56



Avslutar kvällen med en gullig bild på mig & Sonja från fredags vid brasan ! :)  Godnatt <3
 
 / C

17.55

Efter mycket plugg och sliiit så har jag tagit en pause, har pluggt teori jätte länge nu ! är helt slut, men det är värt det !! .. måste plugga måste klara teorin , annars blir jag sur !!! ... :(  har pluggat så mycket, men hatar prov ... blir helt galen, kommer bli mer nervöst när jag väl sitter där och gör teorin! .. men får hoppas på det bästa!!! ...

Sara kommer hit om en stund, då ska vi prata lite om lite saker som hänt ! .. sen ska vi dra och träffa några i Täby kyrkby...  behöver faktiskt lite pause i teorin, så får jag fortsätta ikväll när jag kommer hem !



PUSSPUSS :D

 / C

Måndag!

Hejsan alla underbara läsare!,  vaknat och ätit frukost .. druckit kaffe helt gudomligt gott ! :) .. igår så var jag så fruktansvärt trött så jag hann inte blogga något innan jag gick och la mig. Men har fått bilderna från i fredas iallafall när vi var hemma hos mig och grillade och rökte vattenpipa ! :) fick några schyssta bilder från Nadin. Ska få bilder från Sara med, från brasan den kvällen ! :D haha ! ... idag ska jag ta det lugnt, får se vad jag ska göra. Har ont i magen fortfarande från i helgen så får se vad jag orkar ! ...plugga teori är iallafall något som står som etta på min lista idag!... sen får dagen glida på som den kommer...

Bilder från mig i fredags innan vi drog till brasan och träffa alla :




/ C

helgen

Hej underbara blogg! .. har inte uppdaterat på 2 dagar, har inte haft tid helt enkelt! helgen har varit underbar med underbara människor i min omgivning! , Vi har varit vid brasan hela helgen, & så har vi varit hos mig och grillat :) och myst ! lyssnat på musik, folk har druckit, vi har sjungit och myst i filtar och haft det helt enkelt underbart! kan inte bli skönare helger. Igår så var vi också vid brasan men då var vi vid vattnet precis vid mellansjö ungefär! och då var det bara jag Sara Andreás och Mattias & självklart lilla Elvis ( Saras hund ).. filtar och brasa och bara satt o myste och skrattade hela kvällen/natten.. alla var så övertrötta så vi satt o skrattade åt allt möjligt! fyfan :) har inte haft så roligt på LÄÄNGE! .. =)  idag har jag städat hela mitt rum, badrum och hallen där uppe! , och varit ute med min bebis .. det är helt otroligt fint väder ute! och min vän Andreás kommer strax hit då ska vi bara ta det lugnt, och ut i solen med Chila... :) 

Denna vecka ser jag fram emot grymt!! .. herregud haha ! :) det kommer bli kul och samtidigt nervöst jag hoppas så hårt .. kommer inte bli gladare! :)

Kommer få bilder av Nadin & Sara lite senare så återkommer sen :)  Pusspuss

 / C

:) 09.12

Haha hej bloggen , sitter med kaffe och en god macka ! :) ska gå till skolan sen, ska först möta upp Jossan & Lisa för att gå gemensamt till skolan ! ... Jag kom på inatt att jag glömde slänga upp en bild på min mössa ! :)  här har ni!!
har inte tagit bild bakom, men där står det på de vita Vallentuna , sen på de svarta 2009! och sen uppepå är det en krona :) skit fint !! =)



Snart gäller det !! inte långt kvar ! :) 5 juni!

dags för skola, ses sen ! :) Pusspuss

/ C

just nuuu :)


Jag Sarah & Chila har det mysigt i soffan, tittar på Walk the Line , skiit bra film ! :)  Visst har de Chila lyxigt ;) grr busfrö :)

12.17

Sitter i skolan och gör INGET, slutade klockan 10, var klar me mitt arbete! men ska vänta till klockan ett för då får vi våååra STUDENTMÖSSOR SOM NU KOMMMIIIITTTTTTT :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D  fett nice asso... snart gäller de, kan ni fatta.. det är vårat år nu! det ska KÄNNAS när vi tar studenten, hahah det ska KÄNNAS!! och SYNNAS :D ..efter vi fått studentmössorna så ska vi jobba lite me projektarbetet! sen ska jag & nadin hem till mig plugga teori och chilla bara :) ..


  Hörs senare bloggen, då får ni se en bild på min fin fina mössa =) 
 
pusspuss

 / C

07.37

Hejsan! , jag vaknade för en fyrtio minuter sedan! har bortstat tänderna  &  fixat mig ... ska snart möta upp Nadin och sen gå till skolan ! :) .. slutar 12.10 idag, väldigt skönt! ska då hem med Nadin chilla.. sen vid 4 ska vi möta upp Sara och plugga teori ! :) underbart!! .. sen får jag se, ska lösa lite problem ikväll också! som jag måste få löst, blir galen snart!!!!

Men ska klä på mig snart och dra till skolan!

P&S / C

C'a'szh.

Du heter : Caszandra.
Smeknamn: Kär barn har många namn :)
Ålder: 19 år.
Ögonfärg: Kristall blåa :)
Hårfärg: Brunt.

Längd: 169.
Civilstånd: Singel.
Beroende av: Mina vänner & njuta av livet.
Vad får du oftast komplimanger för: Mitt långa/tjocka hår & mina vackra ögon.
Hur imponerar man på dig: Man ska vara sig själv, charmig och ha humor. '
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: '' Nej fan. Glömt :( ''
Vart bor du:  Vallentuna
Trivs du där: Absolut ! men skulle vilja flytta.
Vilken alkohol föredrar du: Öl & goda drinkar.
Vad är ditt mål i livet: Att bli rik & flytta utomlands.
Vem ringde du senast: Danne Andersson
Vad sa han till dig :  '' Hej vad gör du?, kom till Empoli är här ''.
Hur känner du dig nu:  Trött & seg.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart & brunt.
Är du blyg: Nej oftast inte, är väldigt framåt.. men finns vissa undantag :p
Vad skulle du göra om du vore en kille för en dag:  Kissa Runka & Ha sex!
Vad är det värsta du vet: Väckarklockor, Falska människor.
Har du bra vänner & äkta vänskap: Ja det har jag ! , vet vilka som är äkta och inte.
Tycker du om någon just nu: Jag tycker om mina vänner.
Tycker du om sushi: Ja det gör jag ! jätte gott!
Vad äter du helst när du ser på film: Chips, Dipp eller Popcorn!
Bor du med båda dina föräldrar: Nej jag bor själv med mamma!
Hur många syskon har du: Jag har 3 bröder & 2 systrar!
Är du hel svensk: Nej jag är halv italiensk / svensk.
Tycker du om närhet: Ohja ! , jag älskar närhet från folk!
Har du piercing: Ja det har jag ! Tungan&Näsan ... ögonbryn på ingång.
Har du tatuering: Ja det har jag , mina ögonbryn haha :) .. ska göra en till inom kort.
Vad dricker du helst när du är törstig: Iskallt Vatten eller Coca cola.
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja det har jag ! så mysigt.
Är det okej att gråta: Ja såklart. vrf inte?
När grät du sist: Någon vecka sedan, då allt kom tillbaks som en kloss på en själv.
Vad är det finaste du har fått: Har fått så mycket fina saker av alla nära och kära!
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon: Vad skulle jag inte göra? jag skulle göra allt!
Vad gör du om 1 månad och framåt: Tar studenten , resa utomlands & jobba.






/ C


20.38

Home again ! , ska duscha & se på tv nu .... =)

Tjolahopp... vi hörs imorgon bloggen pusspuss
 
 / C

19.09

Hejsan! , vaknat för en stund sen ... ätit middag precis med mami ! ska nu ut på långpromenad med Chila & Nadin .. skaaa bliii såååå häääärligt ! :) 

Känns som att jag nästan aldrig har något att skriva om i min blogg längre, kan inte NI läsare skriva lite vad ni skulle vilja läsa om? eller se i min blogg? :) skulle uppskattas jätte mycket !! .. men ska nu ut me mina älsklingar ! pusspuss..

 / C

15.55

Hemma nu !! :) kom till skolan 8.20 idag, hadee samB .. och pratade om lobbydagen nästa torsdag! :O ... och sen FN:s skiten vi ska klä upp oss strikt och fint ! haha , orka men men ! ...  sen drog jag vid 11 till polisen, och gjorde lite grejer ! ... vad jag gjorde där, det ni haha .. nej men det är inget att ta upp ! ... sen drog jag och sarah hem till henne, jag plugga sönder i teori, kan allt typ så det kommer gå skit bra, sen vi chilla och snacka om en resa ! hon & jag ska dra mer än 1 månad till Serbien ! aug - sept. =) helt underbart kommer det bli ! läängtar !! <3<3 :)) ... nu är jag hemma ! ... ska vila en stund tror jag, helt slut i kroppen :( ..  vi hörs senare bloggen Pusspuss

Snaart drar jag & Sarah :)  längtar !!

 

 / C


onsdag

Hej underbara läsare ! , vaknade för någon timme sen ungefär, äter frukost ... dricker kaffe ! :) ... börjar skolan 8.20, sen klockan 11.00 ska jag till polisen , och sedan tillbaka till skolan och jobba ! , efter skolan ska jag hem... ut me hunden och sen plugga teori, inte långt kvar nu ! :D .. vad ska ni göra idag? har ni också lång skoldag ? :O :(  ...

vi hörs senare, när jag kommit hem !  ( kanske hinner blogga i skolan ) ... Pusspuss..

 / C

20.39

Dags att inta sängen efter en sjuuukt skön dusch ... =)   DH 2 avsnitt ikväll :) Godnatt ! ses imorgon Pusspuss

 / C

2009 - mitt år ! :)


2009




Mösspåtagning 30 apriil
Studentskiva 13 maj
Gubbskiva 1 juuuni
Studenten 5 juuuni

SNART SNART SNART ! :D




17.35

Jag har pluggat teori jätte länge, känns som att det sitter GRYMT bra nu ! , inte långt kvar :) hihi ....

håller nu på att lagar mat, spagetti & kötbullar, gott som fan ju ahha ! =) ... helt yyynderbart !! ...
solen ligger fortfarande på, men kyyligt ute :/ skit tråkigt fan ! , fick gå in och sätta mig och plugga för de blev kyligt!
efter maten ska jag ta en dusch, sen fortsätta plugga ! :) vad har ni gjort idag? vad ska ni göra ikväll?

PussPuss

 / C

15.40

Hinner INTE blogga.. ska ut i solen nu med vovven & plugga teori ! Pusssssss

21.04

haha HEEEEEEEEEEJ bloggen och alla andra, assooo jag sara älexz gleeed idag i staaaaaaan med musik vi chilla , o titta på utsikten sådära, sen innan de vi drog och åt eller dem .. dem åt kebabtallrik, jag åt inget för jag skulle äta hemma =) griiilllaaa kyckling :D underbart!! .. sen vi drog till stan! :)  sen jag däcka efter maten i min säng skit trött, jag vakna för en stund sen, gick ut me min vovve ! nu sitter jag i soffan tittar på 4an.. .Vaan någonting? som beck.. älskar det !!! så jävla bra filmer ! ... nu ska jag se på filmen ! skit späännaande, har grävit mig ner med glass i soffan ! :) PussPuss

 / C

11.38

Aaaaloooo, hahaha ! ney nu ska jag & Sara gliiiiida iväääg ! =) vi hörs när jag kommer hem.. berättar jag hur våran dag sett ut ;D wiiihoo min bebis sara e äntligen hemma från Göteborg ! <3<3<3<3

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Meee 'n Sääärraaaah :D



 / C

hahah!


Haha en bild från kryssningen, Rasmus Jane Selim & Jag ! ..

asso hur mådde jag HAHAHAHAHAH , det är frågan ;)



11.30

Gudmurgun alla ! :) .. vaknade för någon timme sedan, av att min hund skällde i örat på mig hahaha, jag FLÖG! .. men det var för de kom folk hit =) hahaha.. nu ligger jag i sängen bloggar, har precis ätit god frukost! ..

Igår så drog vi dit, men vi drog inte riktigt ända fram utan vi vände och drog hem till mig istället... spelade spel, drack åt gott och skrattade hela kvällen :) helt underbart ! ... tack för igår alla ! =)

jag blir sååå aaarg och ledsen på en viss persooooooon!, du ska inte vara sån i mina ögon! jag blir galen :'( .. du vet vem du är, och du SÅRAR mig !!!!!!!!!!!

nej nu ska jag fixa o trixa, vi hörs senare ! Pusspuss..

/ C

brasa och underbara vänner

Hejsan ! duschat och ska strax klä på mig och torka mitt hår ... sen ska jag senare åka till kyrkbyn där mina vänner är ! ... vi ska göra brasa och mysa till musik, dricka lite gott ikväll ... väldigt mysigt ! fifän, i love it ! =) ... vad ska ni göra ikväll??

hör av er, om ni har mitt nummer vill säga.. vi befinner oss vid kyrkby, vallentuna sjön ikväll ! PussPuss
ha en trevlig söndag !


/ C

18.04

Ätit god mat och druckit lite martini i solen, helt underbart !

dags för en dusch ! 

en bild säger mer än 1000 ord ...

           


12.15

Guuudmuuuurguuuuuun alla ! :D underbart väder ute, jag somnade runt 2 igår natt.. titta på sjukt roliga filmer som gick på tv:n hela kvällen/natten... igår var jag bara hemma faktiskt, var sjukt hängig och trött !! .. det var skönt att ta det lugnt ! , vad gjorde ni alla andra igår? ... Idag ska jag nog bara ta de lugnt, städa osv... sen busa me vovven!, Ikväll ska jag eventuellt till en stor brasa grilla och chilla me alla underbara människor ! :) .. dem gjorde de hela kvällen/natten igår också, men var för trött ! .. men om det blir något ikväll är jag nog på ! =) ... vad ska ni göra ikväll? .. vad skulle ni gilla om en frågestund kanske? ni får ställa vad ni vill för frågor, så besvarar jag dem ....

 PussPuss

 / C


mår bättre

Mår liite bättre nuuu,  har legat i sängen o degat dem närmsta timmarna som varit... ska se vad jag ska hitta på !

PussPuss , trevlig lördag!

/ C

lite pics ...




Vad tycks? , nya Linda Rosing? .. fast kanske ska bli blond.. hmmm





kryssning? eller näää... eller vad tror du ? :O :)


   


14.10

Hejsan bloggen!  vaknade för en timme sedan, har legat och haft ont i magen HELA natten ... fyfan :( hatar sånt! ... iallafall igår var vi på Emmas 18årsfest! var mycket trevligt folk där, och jag hade roligt ! :) ... drog hem runt 2, men var hemma 3 för bussarna gick lite olika. Sen gick jag & la mig , nu sitter jag här har fortfarande ont i min mage, men fick i mig lite mat.. så de känns lite bättre man får hoppas att det håller i sig! .. kvällen var härligt, nästan inge alkohol så det var skönt! =)

Hur var eran fredag?  :)

Idag fyller min älskling Jessi 18 år ! , eftersom jag inte mår så bra .. ska jag ta de lugnt hemma framför tv:n och gotta mig med alla bra program och bara ta det lugnt! 

Hörs senare, ska göra något haha ! :) PussPuss

 /  C

högklackat ...

Dåså! högklackat, sminket klart.. blev utsläppt , för alla tycker jag e finast i det .. så, så fick de bli ;) ... massa armband som låter haha, svarta leggings och fin tunika osv... bla bla bla :p hahha =) , hoppas dem har kamera på plats för då blir det mycket bilder imorgon! men känner jag Emma rätt så har hon kamera och alla andra med :) så bilder får ni imorgon! dags att röra sig mot bussen, och ha en sjukt skön kväll med alla underbara människor ! :) 

  För er som bara ska ta det lugnt hemma , kan jag ha en frågestund tills imorgon ! , fråga vad ni vill... inget taskigt eller privat utan allt annat, så ska jag göra mitt bästa ! :) PussPuss
 
 / C

nämeen :)

Har duschat klätt på mig, men har ingen aning om hur jag ska ha mitt hår.... hmm uppsatt , nedsatt? bläää blir galen på sånt!!, ibland tänker man tänk om det INTE fanns hår? haha skönt de skulle varit :p....  nej men ska sminka mig fixa mitt hår, sen är jag redo för utgång till festen! 18 årsfest, me masssa folk och drag =)  fitt fore fight!! =)) ... har druckit martini med mamma idag, mycket mysigt i solen =).. dags för öl sen hhaa =) .. fick med mig Sofie dit också, mycket roligt ! älskar att vara i hennes sällskap :) underbar tjej! <3 ... men iaallafall känner alla där, men roligt me sällskap av en grymt skönt brud också ! :) vad ska ni göra ikväll?? ... Pusspuss

/ C


:)

Nu har jag ätit mat, dags för duschen och välja ut kläder ! :) dags att fira sötnosen Emma ... =) , hur är det me alla er då? vad ska ni hitta på ikväll?  rajjtantajjtan elleeeeeee :D? ...  men iaallaafall.. ikväll blir det röööjjj =) ...

återkommer senare, ska duscha & fixa mig nu ! PussPuss

/ C

10 april 14.26

hahaha hemma efter eeeeeen sjuuuuuuuukt nice kryssning ;D hahaha .. däcka runt 8 igår kväll, sov 18 timmar !! .. helt underbart, men heeelt ääärligt så kan jag inte berätta något som hände på båten, men kan berätta att vi var bra tankade alla och hade SJUUUKT KUL!!!!!! .... =) 

ikväll ska jag fira Emma som blivit 18 !!!!!!! grattiiiisss ääälskliiiiiiing :D:D:D

don´t forget, ... det som hände på båten, stannar på båten ;) riiighhhtt giiirlss ;)

/ C

;)

DET SOM HÄNDE PÅ BÅTEN, STANNAR PÅ BÅTEN , RIIIGHHHT GIIIIRLS ;)

 / C

hemma efter mycket slit och stress

Herregud säger jag bara, jag kom till gillinge med ett glatt trött leénde.. var där 8 , började strax efter 8.. var klar me alkohol/droger runt halv 12... drog till bussen, fick ett sms av nadin '' det blir ingen kryssning '' .. jag blev fett förvånad och ringde genast upp Alexandra! .. veet ni vad fittorna på siljaline har gjort, dem hade AVBOKAT våra hyttar :O  :@  jag blev rasande, skyndade mig hem till Alexandra och ringde upp dem ett antal gånger och skällde ut dem och hotade me att stämma sönder dem om dem inte fixade det! för DEM hade gett oss fel information, och jag blev rasande och kännde hur mitt temprament bara kokade över! ringde upp och skällde ut folk, tror ja skällde ut minst 10 stycken på silja haha ! .. fyfan hur kan man göra något sånt? dem ger oss inte information och vi får lida för det? jävla fitt*r ... men efter mycket tjat och bråk me dem så fixade det sig, vi bokade två stycken nya... får jag tag i dem, minns 2 namn på dem.. nej 3 stycken.. ska slita dem i stycken, man GÖR INTE SÅ! ... skit bolag, hädanefter blir det VIKING LINE! ... äckel silja line! fyfan säger jag bara , grymt besviken på dem! ...   men iallafall.. kom hem för en stund sen, är sjukt stressad! , ska få i mig mat, och har precis rastat hunden, börjat packa smått ! , måste få me mig allt.. glömmer jag något blir jag rasande, vet inte ens vad jag ska ha på mig ikväll! så lägger ner lite olika grejer... men men , åter till kryssningen! måste fixa o trixa innan vi drar! eventuellt får vi skjuss in av mina kära vän Stefan, annars är det stress till 17.00 tåget !!! .. men vi hörs !! PUSSPUSS , ska ha gaaalet kul ikväll me alla goda vänner ! :) 

 / C

onsdag

Hej underbara blogg! uppe nu och har ätit en macka & dricker nu Caffé latte .. och ska iväg till Gillinge snart , mamma skjutsar ! :)  den där risk grejen om alkohol/droger tar 3 tim & 30 min... sen ska jag hem fort som attans ! :)
Mamma sitter här bredvid mig och är skit stressad, eller mest ''har inget att göra KOM IGEN vi drar'' haha , jag blir bara stressad snart skiter jag i att åka :P ... hon pillar och donar för hon e rastlös! kom igen morshään chillaaaaaaaa bara :D

 men iallafall, nu ska jag dricka klart min caffé latte.. återkommer sen när jag kommit hem från gillinge! PussPuss

/ C

:)

Hejsan bloggen, när Sarah gick så gick jag upp i min säng och däckade en halvtimme.. sen kom min bror hem me hans kompisar och förde liv så jag vakna,..men bra de för min bebis ville gå ut ! så vi gick på en promenad så hon fick göra sina behov ;) ... nu ska jag börja packa smått, och lägga mig tidigt! ska upp klockan 7 imorgon! .. gillinge som gäller , andra skit regeln som kommit om droger/alkohol ! .. orkaaaaaaaaaaaa! efter de ska jag hem ut me min vovve, sen till båten me alla brudar ! ... Johanna stannar hemma för hon blev sjuk, men en killkompis fiska upp hyttplatsen ganska fort, så vi e 4 nu iallafall i min hytt ! :) mysigt! ,  har ni haft en bra dag? det har jag! tack Sarah för en underbar dag... Älskar dig :)  , nej nu ska jag titta tv, och sen försöka orka packa.. tänka på iallafall vad jag ska ha me mig, blir festkläder osv... Ha en toppen kväll så hörs vi imorgon innan jag drar till båten! ska mysa extra me min vovve ikväll eftersom hon får sova själv en natt :( pluttan <3<3  PUSSPUSS

/ C

18.36

Näämeeen det är helt underbart ute skoja inte! idag så har jag chila & sarah varit lite överallt, vi började med att gå ner i åby.. sen drog vi till centrum, tänkte ta tåget till kyrkbyn träffa lillis & några men ångra oss så vi drog till parken och chilla i solen, sen drog vi hem till mig så bestämmde vi oss för att grilla mat och njuta av solen, så vi drog på grillen grilla mat ... och sen så drack vi lite öl och glassade i solen me brillorna och chillade :D njöööt, riktiga schtekare ;) hahaha ! helt fantastiskt... =) nu är vi inne för de blev lite kyligt, kollar tv och chillar ... ska börja packa sen senare ikväll ! för imorgon ska vi draa på kryssning :D:D:D helt underbart !! .. PussPuss

JAG & SARAH :)




/ C


sommaren 08 :)

  Lite bilder från mammas 50årsfest :)

         

bröder & som bröder :)



underbara människor med otroliga hjärtan! , tack för ni alltid finns där för mig ...

Riccardo Rhobin Alex Jonas Joel Stefan

11.12

Hejsan bloggen, vaknade upp med ett leénde på mina läppar... och min spralliga hund blev helt galen när ja vakna :) ( GLAD ) :D .. nu har vi båda vaknat, vi ska ut i solen idag hela dagen... möta upp min vän Sarah sen ska vi leka idag.. får se vad vi gör, vad lilla Chila vill göra ! :) .. soolen skiiner för fullt här vid mig, jag kan inte önska mig något bättre ! :) vad ska ni göra idag? .. ja ikväll ska jag iallafall lägga mig tidigt, ska till gillinge imorgon, och sen är det kryssning! .. måste packa idag.. japps de måste jag! PÅMINN MIG! .  Imorgon drar vi brudar & grabbar ! :) ska bli sjuuukt kul.

 haha min sötnos, sitter här & skäller på inget :p hhahha  pucko :)  <3 

  nej nu är det dags för mig att ta en skööön dusch, sen fixa mig.. sen ut i solen och mysa ! :) vi kanske ses i centrum folket? :) PussPuss

 / C
                                sommar 08 :)

    

jordgubbar =)

Innan jag ska äta jordgubbar , så tänkte jag lägga ut lite bilder på mina sötnosar :) 

   
  

Jessi Sarah Sarah Nadin Sonja :) vilka puddingar ! , tack för ni finns i mitt liv <3 det finns så många fler sötnosar, men jag orkar verkligen inte lägga upp alla nu ... det finns 10000 tals brudar i mitt liv som gör det värt att leva... ni vet vilka ni är!
Men jag hade dem här bilderna på min mammas data... lovar att lägga upp på er andra i något annat inlägg! :)

Nej dags för jordgubbar, sen tv... godnatt bloggen så hörs vi imorgon ! :) ... vilken tid vet jag inte , ska försöka blogga innan jag rusar ut i solen ( hoppas på sol ) ... ska nämligen ut me min underbara vän Sarah :) PussPuss


 /  C

21.22

Helluuu =)  har suttit här i snart flera timmar känns de som .. men iallafall MINST 1 timme och försökt fixat musik på min blogg.. men äntligen lyckats :D bad Sara om hjälp , hon sa vilken sida.. nu är det fixat! .. drog bara in lugna fina låtar :) har den perioden nu =) när allt kommer... men det är underbart ! :) kan man tänka på allt bra och allt som man saknar ... =)

 Morfar, Filip, Malin & alla underbara stunder man haft med vänner och familjen ... samt folk man saknar grymt mycket :$ :(

  
ikväll ska jag nog bara vara hemma, om inte Danne A ringer snart.. för då blir de nog gå ut en sväng möta dem och snacka skit .. vad ska ni göra ikväll ? PussPuss

 / C


Kryssning

Näjmen, nuuu såå äre dags för kryssning igen ... åkte 3 stycken i februari .. nu blir det en i april :D haha... 8 april drar vi 8 brudar och massa killar på kryssning... kommer bli sjukt kul, spåra sönder grovt ! :) ...

 vilka ska åka galaxy 8 april ? :D

                                                                           GALAXY HERE WE COME :D

     


underbart

Har världens sötaste lillasyster ! , som jag saknar något skarpt! .. det har gått hela 1 år sedan hon föddes , jag var med på kejsarsnittet .. =) , jag höll i hennes hand, och jag fick döpa min älskade lillasyster
 
     Angelina  :)  



Miiiiiiiiiiiiin ÄLSKLIIIIIIIIING! saknar dig Angelina :)  lik syrran ;) ..kääätttttt

17.00

Heeejeee alla glaaaaaaaaaaaaaaaaada :D jag e så sjuuukt glad idag, hahh ! :)  SOOLEEEN SKIIIIIIIIIIIINER! , Danne ringde förut och dem skulle dricka öl ikväll myspys, kanske joinar =) underbart juuuh ... vad ska ni göra ikväll? några planer? , det är fan påsklov, och helt otroligt skönt ! ...
Denna vecka kommer bli skön för mig, men för mkt festande tror jag ! :P

 Måndag - ( idag ) Varit vid Vallentuna sjön med några stycken, tagit lugnt chillat i solen..ikväll, eventuellt träffa Danne A och några andra o dricka lite öl :)..
Tisdag - vet inte, lägga mig tidigt för att gå upp tidigt på onsdagen för Riskgrejen på Gillinge
Onsdag - Riskgrejen , sen hem fixa mig packa klart ut me hunden, möta upp Sandra lämna min hemmanyckel till henne.. sen bege mig till båten, kryssning me alla brudar och grabbar.. =) ..
Torsdag - Vakna upp bakis, ta en återställare börja dricka igen me alla :p
Fredag - Emmas 18 årsfest i Karbygård .. ska bli sjukt kul :)
Lördag - Jessi fyller 18, dem ska till stan.. men hoppar nog det ! :) får se .. lär bli MG hha eller sova ..
Söndag - vara sjuukt trött, mysa me min vovve.. ut i solen om den skiiner... och se alla mina program :D
 

  mitt påsklov ser ungefär ut sådär, hur ser erat ut ? haha :)


lycklig lyckligare lyckligast! =)

Hejsan bloggen, ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering men jag var så fruktansvärt trött igår.. somna skit tidigt :O men det var skönt , för nu e jag utvilad! .. =) åt nyss frukost.... Nadin skicka nyss sms och frågade om jag skulle med till sjön ... grilla o snacka skit me brudarna & killarna... självklart följer jag och chila med :D underbart väder.. perfekt för min bebis, kan hon leka och mysa ! =) .. vad ska ni själva göra?  :) kom förbi sjön om ni har tråkigt ! =) vi är många där !!


Hörs senare , för nu ska vi ut o njuta av solen ! ;) PussPuss

:) 16.42

Hej alla glada läsare ! , hur mår ni? själv mår jag toppen ... har städat hela dagen och fixat därför jag inte kunnat blogga något alls... känns surt :( , men iallafall.. hoppas allt e bra! :) ... ska plugga lite körkort och sen ska jag se mina program som är ikväll ! :) vad ska ni göra? skönt me påsklov juuu , det är helt underbart ! :) PussPuss..

:) 15.00

Hej underbara läsare! , idag har jag varit iväg överallt och handlat me mamma .. djursaker till min bebis, mat & skor och lite smått & gott... nu sitter jag och myser ute i soolen ... Idag kommer min bror & hans flickvän på besök.. det är så underbart väder, och vi ska börja grilla UTE idag :D hur underbart är inte det? blir så himla glad över vädret och jag hoppas VERKLIGEN att det håller i sig. Vad händer ikväll då?, jaduu inget direkt planerat, men vi ska ha middag här och dricka lite gott.. smuttar nu på en god cider som jag fick av min bror ute i solen så underbart.. =) me mycket iiis i. han hade med sig en platta öl , så de lär bli lite drickande ikväll.. sen får vi se vart det bär åt annars ska jag nog vara hemma ... Vad ska ni göra ikväll? ... PussPuss , dags att bege sig ut igen =) så underbart...

10.42

Heeej allaaa, igår var helt ok.. vi var några hos Sandra och drack spela spel!.. sen gick vi hem runt halv 2 .. men det var bara skönt, nu är jag uppe eller för en timme sen... har rastat hunden och myst... nu ska jag äta sen städa lite, fixa o dona. handla saker osv... vad ska ni själva göra? hade ni en bra fredag? Pusspuss

mysigt ikväll .. 18.11

Hejsan, kom precis hem .. varit i centrum me Malin Sara Sandra Thomas och myst vid våning ... dem drack öl och jag tog vatten... solen stekte på såå härligt skönt! vad ska ni hitta på ikväll? jag och några ska till Sandra dricka lite öl och snacka skit.. blev så iaf ! :) så det blir mysigt.... men innan de , ska jag ta en härlig dusch och fixa mig .. och ut me min bebis! .. hon bor ju granne me mig så det är ´hur skönt som helst :D PussPuss  ha en trevlig fredag.

fredag och påsklov ! YESSSSSSSSSSS


Heeeeeeeeeeeeeeeeej alla glada :D ,  jag är på toppenhumör, gissa varför? jo det är PÅSKLOV :D .. jag ska ha ett jätte skönt lov, kryssningar, brudkvällar & bara njuta av fritiden.  Vad ska ni göra?. .. 


Lite planer för dem kommande månaderna.

Kryssning & nya grejen på gillinge 8 april [ ]

Emmas 18årsfest 10 april [ ]

Jessi fyller 18 år ! 11 april [ ]

Teori & Uppkörning [ ]  :)

Studentskiva 13 maj [ ]

Mösspåtagning ? [ ]

Gubbskiva 1 juni [ ]

STUDENTEN  5 JUNI [ ] !!!!!!!!!


Har säkert glömt massa som jag ska göra, om ni kommer på så fyller jag bara i haha ! :) lite vimsig just nu ! ...
men jag ser fram eeemot de så sjuuukt mycket ! :) aaaaalo 2009 bästa året!!! :D

Vad händer annars? solen skiiner, jag är skit glaáááád.. jag ska träffa Sandra & Josephine senare idag.. fika och mysa bara.. ikväll ska jag inte göra något speciellt alls. ta de lugnt hemma , Ingen dricka för mig i helgen!  ska spara mig till Onsdan på kryssningen istället... =)  vad ska ni göra i helgen? några planer?? :)  dela gärna med er.... PussPuss

19.23

Solen e fortfarande på topp, jag & sandra ska nu ut på promenad snacka skiit ... och bara njuta av kvällen! , Chila hälsar att hon har världens bästa matte (a) hahaha ! :D  nej men nu blir de mys ute... vad tycker ni om april hittilis? saknar ni vintern? ... ;)   PussPuss

18.12

naaaatuuuuuuuuuurgoooooooodiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss  HÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄÄ :D

18.12

naaaatuuuuuuuuuurgoooooooodiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss  HÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄÄ :D

underbart

Hej alla underbara läsare ! :) hoppas allt är bra med er ... solen skiiiner och jag är på toppenhumör!, jag har just pluggat lite teori  :) ... längtar tills jag skriver & kör upp... vad händer idag, jag ska iaf ut nu me min bebis och gå på promenad, blir nog centrum ta en kaffe och mysa i solen med vänner och chila... vad ska ni göra? ... påsklovet börjar nu ! helt UNDERBART! ... vad ska ni göra på lovet?, jag ska iallafall på kryssning me mina brudar ! :) sen får jag se, plugga mkt körkort det är mitt påsklov det :D hihi! nej nu ska jag ut i fina vädret, det är för underbart man blir så glad !!! PussPuss

Balen 2006, underbart väder... älskade känsla, den är på väg nu ! :) Tjolahopp. :)


hahhaa!

Hahah helt ärligt, jag dog av garv nyss... alla som ser det här, gå in på www.google.se  sök på KenzaKinza.. gå in på första länken, där e jag med på bild.. snacka om att han inte har något liv, men samtidigt visar en sjukt fin bild på mig ;) jag är fjärde bilden,hahahha ... tack gubben <3 ... hahaha 


Vad händer annars? jo tittar tv, har varit ute HELA dagen me min bebis... myst i solen :) vad har ni själva gjort?
jag är iallafall sjukt trött, och ska sova tidigt ikväll! ..

Har bokat teori & uppkörning nu, men datum säger jag inget om ! :)  men nuuu köööööör vi..

 ÄLSKADE SOMMAR KOM ! :D

STÖRSTA ÅSNAN SVÄÄÄÄR HAHAHA :D



hahaha stöööööööörsta åsnan :D CRIIISTIIIIIIIII ..

ney men nu ska jag förbi nadin, vi ska boka kryssning på onsdag.. ut i solen nu me hunden tjingeling ! :)

onsdag

Godmorgon bloggen ! :) .. uppe och dricker Café latte .. mycket gott! , från klockan 8.20 - 15.20 har vi tid för nationella i Svenska B.. det ska gå jätte bra har jag bestämt.  Vad ska jag göra senare idag? jadu, ska nog hem efter nationella när jag är klar, sen ska jag ut me min vovvsing ! :) och sen får jag se faktiskt.. känns som att jag planerat något men kommer inte på vad det riktigt var ? :/ hmm....

Min helg har jag inget bestämt för på fredag ska jag ta de lugnt bara, lördag blir det nog filmkväll med några brudar till mig, det är ju sen trotsallt påsklov ! :) då har jag inget planerat förrens på onsdag! ... ska till Gillinge göra något med alkoohol och droger som e nytt den 1 april i år .  Sen ska vi på kryssning på kvällen har jag för mig ! :) .. mycket mysigt! ...

men jag återkommer senare idag, när jag gjort klart nationella ...eller när jag kommit hem och orkar skriva inlägg igen haha ! :)

PussPuss.

RSS 2.0