HATA BLOGG.SE!

ÅÅÅÅÅH BLIR GAAAALEN! skit blogg.se, har strulat för mig ända sen jag kom hem.. rättare sagt 19.30! blir galen, väldigt galen på sånt... men nu lyckades jag efter många moment!.. iallafall, jag var ju som sagt på arbetsintervjuv idag .. gick skiiit bra :D så nice!! ... ett till jobb skadar ej haha..

Vi drog sedan till sumpan, till ängskolan träffa min syster.. så jävla glad jag blev, så sjukt många år sedan! kändes superbra!... sedan drog vi till rissne käka donken sedan stan gick runt köpte tungpiercingar och kolla i affärer! .. tack för en supertrevlig dag tjejer! .. och jag är så glad att jag fick träffa dig min skrutt :) älskar dig syster.

Nu är jag helt död, pratar me folk på msn.. ska nog gå och lägga mig snart.. paradise hotel aalooo ;)

Imorgon ska vi till min gamla skola, fika me lärarna och chilla.. sen får vi se! ;) Pusss

stress!

Vaken!, stressad.. gör frukost, ska fixa mitt smink .. ut me vovven, sen till centrum sen sumpan .. sen kista haha! :) hörs när jag kommit hem ! puss!

natti. <3

Dags att krypa ner i sängen nu, imorgon väntar en lång dag! .. ska på jobb intervjuv klockan 1 i centrum ... sen drar vi till Sundbyberg och hämtar syrran, sen Kista! sen hemåt, handla me mami! ..kom hem halv 5 imorse, så är rätt sliten ... suck
 natti natti.



Sumpan & Kista tomorrow.

Hellu alla! sitter och pratar me syrran på msn .. imorgon ska jag nadin sara in till sumpan möta upp henne, var år sedan jag träffade henne.. sen ska vi åka till Kista kolla i affärer shoppa lite och umgås! har saknar henne så fruktansvärt mycket var år sen jag fick träffa henne .. sist jag träffa henne chockade jag henne nog.. hon satt och åt i matsalen när hon plötsligt såg mig från ingenstans .. och vad glad jag blev.. världens sötaste tjej och en bamsekram! glad att hon flyttat ner till Sthlm nu, kan vi ses oftare! ... Love her.


@ Uppsala ;)



TUNGT!

TUNGT! , hej alla glada! ... :D gårdagen blev inte riktigt som planerat .. men grymmare tro mig ;) .. vi drog till The Bridge me massa folk, men drog inte in ... sen gled vi förbi Mango för att Sara skulle träffa sin shulululu :) haha .. sen de var så mkt B folk där, fyfan hur dem såg ut .. nej man ville bara spy på alla! .. så vi bestämde oss för att dra till Uppsala och gå ut där me lite folk ... vi drog dit och jag lovar er, FETASTE JÄVLA HAKET EVER! .. fuck sthlm och deras stureplan haha.. SALUHALLEN! bäst ever.. dit ska vi igen garanterat! .. Efter Uppsala vi drog till täby tanka bilen, sen vi fick ett ryck och drog till Solna mötte upp Pierre och dem på max.. käka och satt ett bra tag, kom hem halv 5 imorse! = DÖD!

Kan ju säga såhär, finns inget som kan jämnföras med detta hak ... det var det bästa ever..
spelar ingen roll om jag e 19, ser man bra ut.. man kommer in ;)

100 kr inträde
23 års gräns
23-03


utgång!

Nu kom Sara hit, dags för utgång i stan .. till The Bridge ikväll! , ni som ska dit och shaeka på götten ;) vi ses ! puss puss ha en bra lördag!

nice

Hej kära blogg! igår hade vi jätte kul ... började hos Sara drack några öl och Lakii kom också.. så vi fixade oss sen drog mot våning mötte allt folk där, sen drog vi ut... tappade min plånbok men tur som var så hade dem hittat den på våning! sen tog jag en taxi med en kvinna väldigt snäll! .. nu har jag duschat städat och fixat.. ikväll ska jag & Sara till The Bridge me hennes kompisar! nice nice, vip lista! ... vad ska ni göra ikväll? Puss

utgång!

Nu drar jag ut, tjingeling ha en toppen fredag för det ska jag ha! pussss


fredag! höj volymen!

Partyfredag! är sjukt taggad att dra ut me alla och dricka och dansa... vart vi ska är ännu inte bestämt men det löser sig alltid ;) så länge alkoholen finns och musiken så kör vi ...ska möta mami fixa lite grejs ;) sen ska jag hoppa in i duschen fixa mig och allt för ikväll .. har inte ens någon aning om vad jag ska ha på mig, men det är väl som vanligt med mig :p hähä! .. vad ska ni göra ikväll? PARTY ELLER? :D



ORGASM!

Den här låten får mig att fåå oorgaaa..... daaamn,  remixen och killens ljud i början , DAAAMN! nån som har den på sin data skicka gärna till mig, vill bränna till en skiva! pussspusss
Den som skickar får SJÄLVKLART länkning!

[email protected]



HÖÖÖJJJJ VOOOLYYYMEN!

MIN IDOOOL!

Typiskt min & Marielles humor...

'' Jag har fåååttt kliiii, och nu har doktorn bett mig ringa och berätta att du också har fått KLIII ''
'' ursäkta, är Ellinor hemma ''



Han är min IDOL! , vad får han allt ifrån? GLÖGGEN ;) HAHA!


Laki

Nu är Lakii påväg till mig, hon ska fixa sina naglar .. sen får vi se vad vi gör av dagen! ... party tonight iallafall något som är spikat ;) vet att ni älskar mitt liv, puss ;)

mjaou!

Godmorgon älskade blogg! vaknade för 2 timmar sedan ungefär, fick ett samtal och blev skit glad! .. mer säger jag inte , feel the pain ;)  .. idag ska jag fixa mitt rum, tvätta & fixa där nere.. göra fint innan mamma kommer hem.. :) vet att hon brukar läsa min blogg, men hoppas hon inte gör det nu då ! haha (: överraskning !

Ikväll ska vi ut tror jag, ska träffa Sara och andra brudarna ... sen får vi se vart vi drar någonstans inget bestämt än.

Igår iallafall så kom jag hem runt 2 , träffade min vän Stefan snacka lite skit över några cigg .. 2 timmar typ! massa snack som vi hade missat , var kul att träffa han inte så ofta jag gör det dock.. kom hem och föll pladask i min säng och sussa sött! ...  =)

mår inte bra.

Aohu jobbigaste jag gjort på länge gjorde jag nyss! .. orkar inte ta det nu, men jag har löst allt med en vän .. men avgjorde det svåraste beslutet i mitt liv .. men men livet är inte alltid en dans på rosor right ?  suck ...

My babe!

 
   

Åren som har gått, så många underbara år jag har haft me dig... så många underbara år, så mycket tårar så mycket skratt ... du har alltid varit number 1 för mig, jag har alltid varit vid din sida & du har alltid funnits vid min sida vad det än gäller.. vi har haft både jobbiga & bra tider ihop!, kämpat ihop genom allt.. svåra tider när vi båda misste en nära vän i tågolycka.. vi har gått igenom så mycket, jag är glad att jag lärde känna personen innanför skalet.. en sån fantastisk kvinna, min älskade kvinna.. min bästa vän, min absoluta halva! henne jag har ''hatat'' när vi bråkat.. men samtidigt älskat något starkt! .. min älskade bästa vän, min andra halva, mitt allt! .. Jag älskar dig så starkt och jag vet att vi ALDRIG kommer lämna varandra ... vi har glidit ifrån men alltid hittat tillbaka till varandra, det kallar jag äkta kärlek!. Dig är någon jag skulle kunna offra en arm för, skulle kunna gå genom eld & vatten för dig hjärtat!  I love you baby.













shaek it baby,

Imorgon är det fredag.. det innebär shaek ute me brudsen ;)


haha sötnos

Lillebror säger:


hej kaffebönan

eller min lilla kokain sträng

man vill bara sniffa på dig hela tiden


 Caszandra ; säger:


ahahahahhahahahaha


 Caszandra ; säger:


Du är bra go du hjärtat


...

Skulle åkt till stan idag och köpt lite piercingar och sånt till mitt ögonbryn & tungan, men så blev det inte.. skulle också träffat en gammal vän och pratat ut om massor som hänt under sommaren, men så blev det inte heller! så får nog göra det imorgon, för det skall jag ha gjort denna vecka ... blir galen på allt skitsnack som tyvärr går överallt och så. På tisdag börjar jag mina körlektioner, grejen är den jag har övningskört sen jag var 16 år! men har inte orkat tagit körkortet än, sen så blev min kära mor av me sitt körkort 2 månader, och får inte övningsköra me mig igen och min ena bror bor i Enskede så det blir långt för han att övningsköra me mig, så mamma slängde in mig i 10 lektioner lika bra, så jag tar detta körkort någongång haha! ... sen är det bara tuta och köra ! :) mjaou! längtar!


herregud

Men herregud vad ''storbloggarna'' håller på haha, tror jag dör av garv! ... Låt Katrin eller vafan hon heter snacka, om det nu inte är sant varför tar ni åt er? fyfan så jävla töntigt! ... 15 år 18 år .. snälla söta rara, visa er mogna.. iallafall 18 åringen.. fyfan så jävla sent utvecklad så det är SYND om dig...

xoxo

Dags för en snabb utgång me folket!
mouhaaha, vem önskar inte att dem vore mig ? ;) mjaou!

Johanna jag Marielle , long time ago!


Chila!

Min ögonsten!


Svar på frågor!

Maria Nilsson ;

va heter du ? :) Nä drev ja vet ju <3

menmen, Va köper du dina kläder ?
Gillar du din egen blogg design och själva bloggen ? :)


Svar ; Haha sötnos du e gumman!, jag köper mina kläder lite överallt ... gina , h&m , speedway .. ah lite överallt det jag behöver liksom ! :) .. ja jag gillar min blogg eftersom den bara stiger och stiger för varje dag som går ! :) designen gjorde min underbara vän Sara, älskar henne för det!
 men kanske dags att byta ut snart ? ..

my baby!

Åh nu har jag hittat min bil jag vill köpa .. den kostar ju inte så värst mycket, skit fin stylad och allt perfekt för mig som första bil! 12.000 kr , men kan ju pruta lite ... fick ju iof 13.000 kr av mami i studentpresent till en bil ! så vi får se, men prutar ner iallafall ... skit fin bil! , mina körlektioner börjar på tisdag, sen kör vi ! körkort snart.. jag läängtar! ..



 

 

.

Godmorgon alla lovers! , eller godmorgon .. hrm! iallafall vaknade för några timmar sedan, har varit på långpromenad så skönt det är att få gå långt på morgonen, underbart! har ätit frukost .. och skall strax hoppa in i duschen och göra mig fräsch! .. idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske ut me Camilla ikväll och dansa lite får se hur det blir med det, annars ska jag väl bara ta det lugnt! vad ska ni göra ikväll ?




våga visa era face

Haha vill bara klargööra lite saker för er vissa äckliga läsare, ursäkta ordvalet men nu skiter jag i det.. för det kokar inom mig! ni som kommenterar ANONYMT! ni är så jävla töntiga så det är synd om er, kommentera inte om ni inte kan visa vilka ni är, ni är så patetiska så man nästan dör av garv! ... anonymt ingen publicitet? capishe? .. suck

keep gooing, you make me famous !

För vi som har något!

We ♥ boobs , vi som inte behöver göra ingrepp och operera in skit .. vi som har något ;) vi som inte behöver trycka upp tuttarna med 3 bhar och push-up, nej vi är äkta! .. Pissie , jag lider med dig att du inte har något och måste göra ingrepp :'( i love you.


I ♥ my self

 
Kan tyvärr inte hjälpa att jag ser bättre ut än dig, I  my self , mjaou!

Caszh ♥ bilder





















Har massa andra bilder, men dem sparar jag till någon annan dag :) smaskens! ♥

:)

Yeeees! jag hittade den, snacka om glad jag blev nu haha! .. hittade kamera skiten så jag kan ladda batteriet, finally!

kika in här om en stund, för då får ni se partybilder från min fest i lördags! xoxo

tell me

Vilka är ni som läser min blogg, ålder bor namn? .. tycker det är verkligen jätte kul att jag fått så mycket läsare! trodde jag aldrig eftersom jag inte känner mig seriös, men jag är väl intressant haaha! :) ...



Ni som läser, skulle ni kunna tänka er fika någondag.. vad tycker ni om sånt? ge eran åsikt.

Dagens fråga



Vad vill du veta om mig?





minnen.

Tänkte lägga upp en låt som betyder väldigt mycket för mig, den låten som jag sjöng inför många ungdomar när en väldigt nära vän till mig gick bort i tågolycka! Vi gjorde om låten till lite mer egentext ! ... vi sjöng andra låtar också, men denna låt är speciell ...

.... Jag älskar och saknar dig Filip.


   

Har ni förlorat någon nära?, isåfall vad gjorde ni då ?

tisdag

Mjaou på er alla underbara läsare!
vaknade iof för några timmar sedan, men har varit ute på långpromenad och ätit frukost så har inte haft tid att blogga! Kom och tänka på en sak, det är så skönt att ha tagit studenten för jag skulle verkligen INTE palla ett år till i gymnasiet, och jag som tänkte ta sabbats år haha... tur det, annars hade jag ångrat mig starkt nu! Ni som måste pina er upp till skolan, nej fy fan vad jobbigt! ... jaja idag ska jag ta itu me alla mina jobb, har fixat 10 körlektioner börjar på tisdag CHECK! .. nu kör vi, vad ska ni göra idag? puss så länge.


Bästa dagen i mitt liv, studenten ..



 / C

faaan!!!

Jag blir galen snart bokstavligen, jag hittar inte min förbannade kamera laddare :'( kan inte ladda upp bilderna fast jag vill så gärna! skit skit skit! .. nej men jag gör väl som Kisse, går väl och sprutar i lite skit i läpparna och förstorar mina bröst även fast dem redan är stora .. buhu, det är så synd om mig suck !


planera.

Planer för denna vecka

 Fixa körlektioner, ta tag i körkortet nu :p 

 Reda ut lite problem med en vän

 Fixa alla mina jobb, ringa & boka.

 Städa mitt rum !

 Planera kryssningen me brudarna (?)

 

:)

Shiiine baby Shiiine :)


 


:(

Tråkiga nyheter verkligen, hittar inte min laddare till kameran :O får paniiiik!! utan den kan jag ej ladda upp för min kamera e DÖD bokstavligen, såå no pics tonight! ska leta mer imorgon! puss ha en trevlig kväll.

 / C

no no!

Haha blev inte bara förkrök hos mig, glöm det! det blev FEST... för mycket alkohol och mycket människor! lovely! haha ... bilder kommer sen, tro mig .. dem är värda att se ;D puss så länge.

that´s me!

Jag tar vara på min ungdom, jag festar jag umgås mycket me mina vänner... jag passar på att njuta av min ungdom, min barndom var alldeles för kort.. jag hittade på mycket bus, men växte upp och blev snabbt lärd! ... men jag älskar min barndom, jag hittade på så mycket bus .. sånt man inte fick, men man utmanade föräldrarnas tålamod HELA tiden.. jag tar vara på min tid, jag tar vara på allt i mitt liv! ... när jag festar jag dricker inte alltid, som igår drack jag nästan inget om man jämnför med det jag brukar dricka... vi dansade mest hela kvällen.

Ikväll ska Sara S komma till mig & eventuellt lite annat folk, vi ska föra hos mig .. sen drar vi till våning och möter upp resten av packet, inget stan för mig idag som jag trodde! mina fötter är PAAAAIN!, klackar en hel kväll nej tack aldrig igen.. ikväll blir det några bekväma skor och något fint till ... vad ska ni göra ikväll ? puss så länge.


En bild på mig och min vackra älskling från igår




 / C

Angående mina lips.

Nej jag har inte förstorat mina läppar, dem är 100 % naturliga... vissa födds fina, vissa behöver göra ingrepp som våran bloggdrottning Pissie :' ( stackarn.        I love my lips.

 

gårdagen!

Hej alla underbara! .. vaknade runt halv 11 imorse, har fixat och trixat lite me allt ... Mian kommer ikväll ska äta middag här, fixa mina ögonbryn tatuera in lite färg och fixa min mammas form och tatuera in lite till där också! ..



Om gårdagenSara & Nadin kom hem till mig, vi sminka klädde på oss och förade lite innan vi skulle dra till stan, vi drog iväg hämta upp Marielle sen mot Mango! .. vi drog in där , dansa skiten ur oss hela kvällen ... har så jävla ont i mina fötter idag haha! .. i hate klackskor ibland :p grrr! .. runt halv 1 drog jag och Sara och gled i bilen , vi träffa blandannat världens bästa Jimmy ... det var år sedan jag träffade han, han var jag ihop med när jag var 14 - 15 något sånt (?) .. skit gullig och trevlig kille ... så vi drog till Toxic träffa han snacka massa skit , sen drog vi hämtade Cozma på viper .. hon hade blivit lämnad, jävla idioter! .. så vi drog till Mango hämta Nadin och vi drog till Donken käka massa food snacka massa skit ... om kryssningar, och chillkvällar vi ska dra igång :) ...





Sötnosen Jimmy  (: Höhöhö! .. svennebanan som bor i Kista :) hihi

ändrade p.

Ändrade planer! Sara & Nadin ska komma hit om ett tag, då ska vi fixa oss och förkröka sen dra in till stan ... ska alltså inte till Sara innan :) ... sen drar vi till mangobar, och sen eventuellt till viperroom senare inatt där våra andra brudar kommer befinna sig! ... vad ska ni göra ikväll? någon som ska in dit? puss så länge.. dags för käk :)

  / C


händelserik kväll

Hej alla!, oj vad tidigt jag är uppe.. mamma hämtade mig imorse, sov hos en hemlig! ... Vi var iallafall i Fittja igår som sagt på grillfest, riktigt mysigt folk när vi kom dit... det bjöds på massor med olika maträtter och dricka.. vi fick välkomsdrink sen så fick jag en redbull vodka, men sen tackade jag nej till allt annat dem erbjöd för jag ville inte vara full igår, ville ta det lugnt tills idag! :) vi drog strax efter 11 på kvällen hem, Sara droppa av mig... och jag gick in och dog i sängen! .. sen kom mamma och hämta mig imorse! ... det som händer idag är att jag ska iväg me mami handla massa mat, sen ska jag hem duscha fixa mig... sen ska mami skjussa mig till Sara ikväll, sen fixar vi oss sen drar vi in till stan!. . ikväll blir det dansa som fan, inte gjort på 4 månader typ WHAT :O ;) nu är det dags! ... ikväll har viperroom premiär.. men det lutar sig mot älskade mangobar (: så ni som ska dit vi ses .. ;)


Horunge, fittja!

Hahaha! kom och tänka på en person som får mig att vilja spy ... duu är så jävla falsk i mina ögon, du var så perfekt innan du åkte iväg.. visste att du bara snackade skit, du sa så mycket fint men du bara äter dina egna lögner! jag hoppas på gud du straffas någondag! ... snorunge barn allt det där du är ... du är så jävla liten på jorden, men tror du är stor! snälla väx upp din pinsamma snorunge! ... vii får se vem som vinner i längden, jag behöver inte dig i mitt liv.. du är ett avslutat kapitel så jag tror jag nog vann ! .. sorry bitch, im to good for you. åååh Hahahha jaaaaag dör av garv!! :D

Hoppas du njöt av mitt sällskap, för du blev dubbelt så nollad tillbaka (: MJAAOUUUUUU! ..
 ät mig levande baby.

Jag saknar dig! jag älskar dig ! du är mitt allt !



Fuck it, vi kom hem från Uppsala... nu ska jag fixa mig jag och sara ska till Fittja på juggefest, skulle egentligen träffat min baby men kan inte pågrund av massa saker, så får träffa baby på söndag! ... <3  jag hann innan söndag :)

nej ska fixa mig, jalla puss så länge

 / Caszandra

Uppsala

Nyduschad  , ska hitta kläder nu att sätta på mig .. alltid sånt problem ahha! , ska till Uppsala med Sara.. hon ska träffa någon Albin så hon ville ha sällskap, så varför inte... orkar inte sitta hemma deeega! ;) Uppsala here i come... någon av mina läsare som bor där? hola at me .. 0762294487

torsdag

Vaken pigg glad och förväntansfull! ... igår kom jag hem dock halv 3 imorse, men det var pågrund av ett stort bråk efter krogen.. som gjorde att polisen kom sen fick jag prata me dem! och nej jag slogs inte..  iallafall, nu håller jag på att laga baguette i ugnen, ska bli riktigt smarrigt! .. ska sedan ut på promenad, sen ikväll ska jag träffa Andréas innan han drar, och idag ska jag nog vara me Sara ... får se :) .. i helgen blir det stan för fulla burkar! MANGOBAR! och något annat place ;D nu kör vi brudar !.... pusss

 / C

yes!

Fixar mig och dricker lite baileys! otroligt gott, och importerat från Italien mouahaha ;D  skämtosido! :)  ... väntar på Marielle, sen när vi är klara ska vi möta upp Abbe! sen ska vi dra mot centrum, möta resten av packet och dricka och ha sjukt nice... länge sen jag träffa alla och fan vad jag saknar dem! .. ikväll blir det ut me högklackat och dansa skiten ur oss! ,

xoxo i know u love me ;)


minns ni denna baby blåa klänning jag köpte inför Italien resan, har den på mig ikväll .. men klippt av den sjukt kortare så det är finare när man har klackat och ska ut o dansa, för annars såg den bara ut som strandklänning! .. sjukt nice ! ;)

sjukt fin till min vackra solbränna jag fick, mer '' svart '' :D:D

( Den fast i rosa ! )


 

Nu bloggar jag inte mer förrens imorgon, hoppas eran onsdagskväll blir kanon .. XoXo!

I´m back!

Hellooo alla ! :) tillbaka från Solna, blev inge Kista idag.. pågrund av några saker, så vi drog till Solna käka kebab .. och umgicks Jag Sara Sonja & Diana! .. vi åkte som vanligt runt och pumpa i bilen och sjöng och dansa... we know you love´s us! ;) ... nu ska jag duscha fixa mig, sen ska faktiskt min kära Marielle komma förbi mig.. vi ska till Våning ikväll och dricka lite och umgås! känns som år sen jag gick ut .. ska bli riktigt nice! .. vad ska ni göra ikväll? puss så länge.

 / Caszandra

morrn morrn :)

Glad gladare gladast ? :) .. blev väckt av Sara, vi ska till Kista idag och äta lunch med en av hennes killkompisar så jag joinar självklart! orkar inte sitta hemma och dega ... booooring! :) vad ska ni göra idag ? Puss så länge.

 / C

Vi är som systrar.

Vet inte vart jag ska börja någonstans mer än att jag älskar dig väldigt mycket! och du vet om det, vi klickade DIIIREKT när du flytta till Vallentuna och började i gymnasiet... jag pratade med dig innan på playahead och ville välkomna dig till oss... vi har samma slags sjuka humor, vi älskar mat, vi älskar att dansa och vi älskar att pumpa musik i bilen samt tuta och skrika '' shuuuuuuu '' ut från fönstret när vi ser snygga killar ;) AHAHAH! , det är typiskt oss... vi har haft det så jävla bra tillsammans, från skratt till tårar, från tårar till skratt ... vi har gått igenom ALLT tillsammans.. sen hände något hemskt, något hemskt jag inte ville skulle ske men som tyvärr skedde pågrund av en idiot till kille , han fick oss att splittras.. när jag tänker tillbaka så ångrar jag ens att jag lärde känna människan för han har vista hur falsk han är rakt igenom. Något många sa till mig, men valde att ignonera för jag ville ge personen en chans..  Jag vet bara att jag ångrar mig och att jag älskar dig något starkt och du betyder mycket för mig... det kommer alltid vara du & jag .. vi har så sjuka minnen, så bra och dåliga minnen ... bara sitta i Solna en hel kväll / natt bara för att snacka me kompisar chill vid basketplanen och kedjeröka ... aouh underbart, alla dessa partyhelger... mango bar, nivå 22 .. viperroom .. underbara vistelser med en underbar flicka i mitt liv! ... dessa hemmakvällar hos varandra, varsin data.. blogga och bara chatta me killar och dina hetingar på spraydate ;) haha! .. Dessa skrattattacker.. FY HELVETE! som fick mig att pissa på mig nästan en gång, en lång väg från Solna hem i bilen, hela vägen hem till Vallentuna .. skratt i non stop. haha! , sjuka minnen .. men ärligt talat dem bästa ever :D .. glad att du flyttade hit, och jag är glad att vi tog kontakt igen .. för vi måste reda ut allt! du betyder så mycket för mig och det vet du .. du är så jävla go bruden! Jag älskar dig, och jag hoppas ALDRIG att något kommer i våran väg igen ...

      

Caaash & Laaakiii

Frågestund

Medans jag lagar middag & fixar och trixar.. tänkte jag ha en frågestund och kanske en tävling lite senare ;)  .. något ni underbara läsare avgör, ställ era frågor och vinn kanske en tävling ... :)  ju mer frågor, desto bättre! .. xoxo i know you love me.



sry.

Förlåt för jag varit så nedstämd i bloggen idag, men har varit väldigt sur och besviken ... men har bestämt mig för att jag inte ska bry mig ett jävla skit ! jag ska leva mitt liv, ta tag i mina drömmar ... har ändå världens bästa kompisar, familj .. varför ska jag orka bry mig om en liten skitunge som tror den är stor på jorden? men är egentligen en liten fjärt i rymden.. nej jag har ett perfekt liv, ett perfekt liv för att trampas ned! .. I love my life. 


.

Så less på allt!

motbjudande

Fan vad jag är besviken på en viss person, du har gjort bort dig så fruktansvärt mycket i mina ögon ... du snackar väldigt mycket, du gick bakom min rygg du högg mig i ryggen ... du verkade så perfekt för mig, ALLT! .. du högg mig precis som många andra idioter ... jag ångrar att jag ens träffade dig, jag ångrar att du ens fick min kontakt! .. fan vad du har sårat mig djupt ... jag vill bara spotta dig i ansiktet, jag vill bara säga till dig när jag ser dig hur mycket jag hatar dig hur mycket jag vill att du försvinner från mitt liv! .. men det går inte för jag kommer se dig hela tiden, jag kommer fortfarande höra ditt namn överallt, försvinn bara ... jag orkar inte mer!  Du är en typiskt sak som alla sa, jag visste det hela tiden ... du äcklar mig.

Pics ;

                                   

yesbabés!

Hej underbara blogg! nej fy vad jag är besviken på mig själv, jag har sugit me uppdateringen ... visst har jag varit utomlands och inte haft tillgång till internet för vi inte har haft tid eller internet hos mormor! .. men lovade att ladda upp bilder igår, men hade INTE tid.. men ska göra det senare, NU LOVAR JAG! .. just nu så ligger jag vid mammas data därför jag inte kan ladda upp just nu, men senare när jag byter dator lovar jag att göra det! ... Var hos tandläkaren idag och efter det besöket gillar jag inte tandis längre! jajaja lite fel är det väl av mig själv men gillar dem iallafall inte längre haha! :p ... idag ska jag ta det lugnt bara mys framför tv:n, sen får vi se vad som händer imorgon! ... har fått snys om 3 nya jobb också, plus att jag redan har ett jobb som jag e anställd på... ibland är livet underbart!, ska göra min 4de piercing nästa månad i think .. det är något jag velat göra väldigt länge! säger inget nu det får ni se när det är gjort ;) Grrr på mig! .. tatuering skall också göras snarast! nu kör vi ... puss så länge

 / Caszandra

Italien 09!

Hej alla underbara läsare!, vad kul att ni var kvar och läste iallafall om jag inte bloggade på hela 9 dagar :O WOHO! , ni är trogna iallafall .. Jag kom hem igår sent från Italien! .. skulle ut och träffa Andréas , Sara Stefan & några ... men haha Andréas var dyngrak!, Sara likaså & Stefan!... såå nej de blev inget, gick och la mig 4 imorse av någon konstig anledning (?) .. men vaknade tidigt, för min bror kom hem och ville ha sin present! hah 23 år och så förväntansfull! .. han fick iallafall skit coola kalsonger .. med lutande tornet i mitten och så stod det bredvid , this is .. big! HAH! .. så klockrent! , sen fick mamma Vin flaskor , som bara görs på ETT ställe i hela världen! , speciellt .. och MYCKET gott! ... sen till mig själv köpte jag en SKIT fin Italiensk tjocktröja me luva och dragkedja, visar i nästa inlägg! ... Nej men det var sjukt varmt varje dag 40 grader varje dag! .. DOG nästan... , ja dog nästan, Dog gjorde en gubbe bakom mig i Italien också! , sjukt hemskt på stranden ... det sa's först att han fick hjärtattack precis när han skulle gå i vattnet, men sen på nyheterna så sa dem att han hade flytit upp och ned , och folk såg det men trodde han kollade på fiskar? .. men sen han kom in till strandkanten, då han var redan jätte blå i ansiktet det kom 3 ambulanser , 2 livbåtar och poliser! .. men gick inte att få liv i honom! , synd sånt där .. FYFAN hemskt! .. usch , rolig semester va ? haha! .. men annars har allt varit bra .. älskar Italien och mormors mat ... draa åååt fan vad gott jag har haft ;D hhihihi ...



Jag måste rusa tyvärr, mami väntar. . vi MÅSTE handla! helt tomt i kylskåpet :O , laddar upp mer bilder i nästa inlägg... PUSS!!!!!!!!!!!

HOME FROM ITALY!

HEEEMMMAAAA UPDATERAR IMORGON! , NU SKA JAG UT OCH MÖTA NÅGRA :D:D BOOORTA BRA HEMMA BÄÄÄST! <3<3

Vakna (?)

Hellu alla underbara läsare, ni som är vakna haha ! :) . Nu håller jag på att göra frukost!, för om 1 timme ungefär drar vi till flygplatsen, och vi lyfter 13.00!.. 15.45 HELLO ITALY! :D underbart! .. kan inte bli lyckligare, bort från äckel Sverige.. dra till Italien solbränna & värme.. vad kan man mer begära? NADA! .. ska försöka blogga därifrån, hitta ett internetcafé annars får ni klara er i 9 dagar! men kan lova er när jag är tillbaka .. ojoj vilka historier och vad bilder! ... kan ju passa på att säga '' 15 minuter '' ända jag behöver för att bli brun ;) HAHA! .. men men alla kan inte vara lika bra som mig? mjaou på mig ... nu ska jag klä på mig och fixa! .. mysa lite extra me min bebis innan jag åker!, kommer ju vara borta 9 dagar som sagt, hur ska hon klara sig? min bebis chiläpinpiiläää haha! :) real name = Chila! .. nej nu sitter jag och skriver bort tiden, måste prioritera lovely Italy! .. vet ni , när vi kommit till mormor.. bjuds det på ITALIENSK pasta me RIKTIG tomatsås och älskade musslor i! MEN YUMMIE.Vad kan jag säga? I LOVE ITALY! .. BYE SWEDEN!




/ Caszandra

wiihoo!!

Hemma från en grillfest precis nedanför mitt hus!, bra drag me musik & bra foooolk! ... uuuuuundeeeerbart!.. nu ska vi dricka vidare lite, och jag ska lira matcher ;) gissa i vad.. jo man e ju kung i Counter - Strike ... lirat många år! och äger dem flesta, killarna är inte så glada och dem tror jag fejkar att vara tjej HAAHA! .. man skrattar bara ;) YE ? ;) men hörs senare! pusspussssss

Yummie.

Baileys Vin Öl Aquatini ..   imorgon drar vi hemifrån 10.00 ! ... kommer blogga senare ikväll / natt.. och imorgon innan jag drar! ... Vi har ätit god middag, och ätit massa gott efterätt... och dricker till! .. nu har mina bröder börjat spela guitarr hero, haha! ... puss så länge.

kommer sakna min åsna mest <3


FAN VAD JAG ÄLSKAR DIG!
du är min ögonsten älskling







tankar..

    

Det finns vissa dagar då jag sitter och tänker på allt underbart
vi gjorde tillsammans!, allt vi fick uppleva förrens du togs ifrån mig
Gud tog världens finaste ängel från mig, många tårar har fällts
och många tårar fäller fortfarande, 2006 lämnade du mig alldeles tomhänt
iväntan på att få tillbaka dig, du skulle bara köra över tågrälsen ...
du ville bara hämta en fin slips till din pappa på hans 50 årsfest!
du ville inte försvinna, du ville bara vara den bästa sonen!
och du var den bästa vännen i mitt liv, varför tog tåget dig?
varför försvann du från mig älskade vän? , tänker på dig varje dag!
varför tog han dig hjärtat?, livet är inte rättvist...
du hann bli 15 år gammal och skulle fylla 16 månaden efter.
i år skulle du blivit 19 år gammal! , och det svider inom mig..
att du inte fick uppleva livet som vuxen!, det sviider...
du var alltid glad & hade ett leénde på läpparna..
du var alltid så ''äcklig'' haha! , vi gillade din charm
och din underbara personlighet! .. du var en vän man ALDRIG
ville mista, en vän som alltid fanns där... världens finaste kille.
du var många tjejers drömkille, du var min drömkompis! ...
du var helt fantastisk, och vi har så mycket minnen ihop!
minnen jag ALDRIG glömmer,  I love you.

Filip Mauro Eriksson .. 1990 - 2006

Ge aldrig upp älskling, försvinn aldrig helt.. för jag behöver dig i mitt NÄSTA liv.

   



1 day left. <3

Morrn Morrn alla älskade läsare! :) .. gick iof upp för någon timme sen, men på det har jag hunnit dammsugit hela undervåningen, gått ut me min bebis, ätit frukost & fixat kameran .. samt alla resväskor!. .. i eftermiddag kommer min bror Riccardo & Ann hit på besök , och min andra bror Rhobin & hans tjej Jessica! .. vi alla ska äta middag tillsammans, som ett '' farväl '' till oss :D hahaha! .. sen senare kommer Andréas förbi! då ska vi kanske till våning och sådära! ... och imorgon klockan 13.00 lyfter planet :) underbart! ... älskade Italien.. älskade mormor & kusiner....

Puss


skitstövlar

Det finns gott om skitstövlar i världen, folk som har noll respekt åt andra folk ...trött på idioter, trött på falskhet... jag lever mitt liv, mitt underbara liv och skiter i alla andras... fuck alla som väljer alkohol framför sin flickvän/pojkvän , fuck alla som dubbelbokar när dem lovat! VÄRSTA JAG VET! ... har man bestämt något, så ringer man .. '' nej men jag ska dit en stund '' , ja men vi hade ju bestämt innan en viss tid annars kan jag inte komma ?'' ja men nu har jag sagt det till han'' , ja men vi hade BESTÄMT innan du sa något till han, hur ska vi göra?  '' Nej men då får vi ses när du kommit hem från Italien '' ...
fuck it, svinstövlar finns det gott om...''suck''



packa & fixa.

Har packat två resväskor nu, och har ena med mig på flyget + en väska på armen! ... sjukt mkt packning , men man måste ju komma hem me massa saker också därifrån! .. mouhahaha!.. alkooholen är bra billig där med ;) ända som är billigt i Italien, haha klockrent! ;) ..

Italien 6/8 - 15/8  :) MJAAAAAAAOUUU!!!!


  / Caszandra


svar på frågor ;

Postat av: Johanna

e du singel ? :)
2009-08-04 @ 13:18:15

Svar ; Nej! :) Jag är förlovad faktiskt ...


I know you love me , xoxo.


Varit medvetslös:  Hmmm
Tackat nej till sex:  Ja
Hånglat med nån riktigt ful:  Må hänt
Hånglat med fler än 50 pers: Haha!
Gjort något riktigt dumt: Jooru ;)
Åkt ambulans: Japps!!
Gjort nåt olagligt:  Haha! ja
Blivit polisanmäld:  Tror ej det!
Druckit: Vatten ? ;) självklart!
Kläder du sover i: Kläder ? ;) huh'
Varit kär: Jadå (:
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Tror ej det
Haft sexuellt umgänge när folk tittat på: Haha, vilka frågor.
Vunnit nått pris: Ja det har jag!
 
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Mig själv ?
Fick dig att gråta: Andréas haha!
Du smsa: Andréas
Du ringde: Mamma
Ringde dig: Marielle
Som du sov hos: Mian

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?
Haft sex: Nepps haha!
Festat:  Jupp (a)
Gråtit: Ah fan :p
Kramat någon: Mysigt juuu.
Köpt någonting: Haha aah fan! :p
Saknat någon:  Ja, massor :(

HAR JAG:
Digitalkamera: Jupps! 12 pixlar
Telefon på rummet: Två stycken
Egen dator: Ja mycket skönt.
Könssjukdom: Nej hah! :)
Husdjur: Hund & katt.
Bra kompisar: Bästa ever :)
Haft sex på en offentlig plats: Hahaha! be me mjaou

KÄRLEK OCH SÅNT
Hur gammal var ditt äldsta hångel: 25 om ja minns rätt
Hur många har du varit kär i: några stycken .
Vad tycker du om kärlek: Finaste som finns
När kramade du någon sist: Senast idag!
Saknar du någon speciell person: Ja det gör jag!
Har du svårt för att bli kär: Klurig fråga.
Har du hånglat med någon av samma kön:  ME LIKE ;) grrr!!
Vad tycker du om sex: Haha kan man sin grej så ;)
Har du hållt på med MÅNGA killar utan att tyckt om dem:  Dum fråga.
Vad sa du senast till en kille: Massor ;)
Har du haft telefonsex : Haha!, INTE min grej.

JUST LOVE IT :D

Favoritgodis: Lakrits :) yummie.
Är det nåt du absolut inte äter: sur strömming ?
Kläder just nu: mjukis & linne :)
Musik just nu: Westlife - Unbreakable
Sommarplaner: Italien nu 6 augusti :)
Saft eller alkohol: Alkohol ;)
Hur många kuddar sover du med: 5 i think.
Favoritväder: sol & lite vind
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska (:
Sparare eller slösare: haha slösare :$
Kommer du ihåg din första kärlek: ja det gör jag :p
Tror du på mirakel: jupps :)
Hur många barn vill du ha när du blir stor: MINST 2.
Bio eller promenad: promenad
Stjärntecken: Fisk
Rädd för insekter: Håriga spindlar :O
Största svaghet: när jag e kär faller jag (a) :$
Det här är jag bra på: Att slösa pengar :p
Chips, morötter eller godis: morötter :))
Pizza eller hamburgare: hamburgare
Skriver du dagbok: Nej, men blogg :)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig: Har redan ;)
Stökigt eller välstädat: Haha!, no comments :p
Är du rädd för blod: Nej tror inte det.
Saltar du på maten: beror på, händer inte så ofta. 
Gillar du att sjunga: Ja älskar det, för jag kan också :)
Anser du att du är stark: Du kan kalla mig hulken ;)
Brukar du sola: Må hända.
Vad gör du om du får hicka: Försöker få bort den?
Kaffe, te eller inget: Kaffe <3

3 days to go.

Snart är det Italien som gäller och jag längtar något fruktansvärt (: ,
ska bli så jävla kul att komma utomlands ...
träffa mormor alla mina kusiner, dricka gott vin ..

umgås och bara äta världens godaste mat som min lovely mormor gör :)
MJAAAOUUU!!! .. 9 dagar blir jag där, sen hem och fixa mitt körkort ! ..
nu får jag sluta lata mig haha!... det ska fixas! yesbox. 

 
 



Kommer sakna min älskling fruktansvärt mycket!...
my baby boo, you know ... vi klarar det tillsammans jämt! ...
your'e the one of my life, the one in my dreams! i love to be with you.




Öregrund

Kan börja med att tala om att vi hade så sjuukt jävla kul uppe i Öregrund! .. skulle kunna bo där, helt jävla underbart! .. vi kom upp i fredags och sedan mötte vi massor hos Mian! :) vi satte oss ner på hennes baksida vid poolen och snacka skit ett bra tag och drack lite.. sen drog vi ner till hamnen & skulle äta middag runt 11 på kvällen tror jag det var :) runt halv 1 så bestämde sig jag & Mian för att dra oss hemåt för hon skulle upp tidigt och jobba och jag var helt slut! då grabbarna drog ut på krogen ' terassen' och festade och dem kom hem runt halv 4 på natten! .. vi vaknade och åt mat , sen så började vi snickra ihop bänkar stolar och få upp partytältet! .. det blev riktigt lyckat även om det tog några timmar! .. väldigt fint! , vid 6 började allt folk droppa in hos Mian! .. vi hade det sjukt jävla kul och kom i sängen runt 5 på morgonen haha.. vi hade också hyrt in en trubadur, grymt bra var han och han hade tålamod och spelade till 5 på morgonen! underbart & ett stort tack till dig... dagen efter mådde ALLA piss .. haha fyfan vad alla såg ut, och vissa var fortfarande fulla.. och vissa började dricka igen haha.. sen så beställde vi alla hem pizza kebab och sånt .. alla satt och åt och försökte få i sig mat, drack läsk i mängder och badade i poolen! ... hahaha .. =) vissa gick och sov och vissa däckade vid borden, nej det var underbart haha vilken kräftskiva .. bruuutalt! :) hörde att det regnat i stockholm ;) ''tyvärr'' så har vi haft väldigt stark sol och varit sjukt varmt hela helgen :) hihihihii!!!

Nu kommer dem efterlängtade bilderna ;

                       

                           

Sjuuukt bra drag, lätt den bästa kräftskivan ever! ... =)

segt

Ha tålamod! bilderna kommer inom kort .. pusss

home

Hemma ... bloggar imorgon! helt död... men håll utkik, berättar allt om öregrund sen och en del bilder!! .. kan säga att det var den bästa helgen ever! pusss

RSS 2.0